HIRDETÉS

9 egyszerű dolog, amivel paradicsommá változtathatod a fürdőszobád

  Mivel az utóbbi időben egyre több időt töltünk otthon, sokan elkezdtünk arra törekedni, hogy még kényelmesebbé és még funkcionálisabbá tegyük az otthonunk. Leggyakrabban persze a konyhát és a hálószobát frissítik fel az emberek, a sorban pedig valahol az utolsó helyek között van a fürdőszoba felújítása, pedig ez egy olyan helyiség, mely kevés ráfordítással is földi paradicsommá változtatható.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál ötletek után kerestünk az interneten, és össze is gyűjtöttünk 9 olyan egyszerű dolgot, amivel olyan fürdőparadicsommá változtathatjuk a fürdőszobánkat, ahonnan soha többé nem akarunk majd kijönni.

  1. 1 Dupla zuhanyfej

   zuhanyfej

   A zuhany a fürdő szíve. A multifunkcionális esőztető zuhany segítségével gyorsan és hatékonyan alakíthatjuk át a fürdőszobánkat. Amellett, hogy nagyon kényelmes alatta állni, hidroterápiás célokra is felhasználható, megváltoztatva például a fúvókák hőmérsékletét és nyomását.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 2 Bambusz kilépő

   Bambusz kilepo

   A bambusz vagy cédrus kilépők nemcsak környezetbarátak, de rendkívül praktikusak is. A pamut szőnyegek gyorsan átnedvesednek és akár penészesek is lehetnek, de az ilyen, fából készült kilépők nem szívják fel a vizet, ezért gyorsan száradnak.

  3. 3 Fürdőszobai tükör, polccal

   Tukorpolc

   A polcos tükrök nemcsak légből kapott divatos kiegészítők, hanem tényleg praktikussá és elegánssá teszik a teret. Az előtte lévő polcra a leggyakrabban használt eszközöket célszerű tenni, például a kedvenc krémünket, vagy ilyesmit, de akár dekorációs célból, például virágok vagy gyertyák tárolására is használhatjuk.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4 Fürdőpárna

   Furdokad fejparna

   Az ilyen párnák segítenek, hogy a fürdőzés közbeni kikapcsolódás még kellemesebb legyen. Többé nem kell a kemény kád széléhez nyomni a fejünket, vagy egy törölközőt alátenni, mert egy ilyen fürdőpárna mindig kéznél van, és sosem nedvesedik át. Fürdés közben ezáltal enyhíthető a gerincre nehezedett nyomás.

  5. 5 Növények

   Viragok a furdoben

   A fürdőszoba virágokkal történő díszítése egy olcsó és ötletes módja annak, hogy megnyugtatóvá és kellemessé tegyük a helyiséget. A növények nemcsak esztétikusabbá teszik a fürdőszobát, de segíthetnek például elrejteni bizonyos hibákat is. Mivel a legtöbb fürdőszobában nincs ablak, ezért célszerű művirágokat használni, de ellenkező esetben tulajdonképpen csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy milyet választunk.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás
13
6 hozzászólás, 13 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!