HIRDETÉS

9 egyszerű dolog, amivel paradicsommá változtathatod a fürdőszobád

  Mivel az utóbbi időben egyre több időt töltünk otthon, sokan elkezdtünk arra törekedni, hogy még kényelmesebbé és még funkcionálisabbá tegyük az otthonunk. Leggyakrabban persze a konyhát és a hálószobát frissítik fel az emberek, a sorban pedig valahol az utolsó helyek között van a fürdőszoba felújítása, pedig ez egy olyan helyiség, mely kevés ráfordítással is földi paradicsommá változtatható.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál ötletek után kerestünk az interneten, és össze is gyűjtöttünk 9 olyan egyszerű dolgot, amivel olyan fürdőparadicsommá változtathatjuk a fürdőszobánkat, ahonnan soha többé nem akarunk majd kijönni.

  1. 1 Dupla zuhanyfej

   zuhanyfej

   A zuhany a fürdő szíve. A multifunkcionális esőztető zuhany segítségével gyorsan és hatékonyan alakíthatjuk át a fürdőszobánkat. Amellett, hogy nagyon kényelmes alatta állni, hidroterápiás célokra is felhasználható, megváltoztatva például a fúvókák hőmérsékletét és nyomását.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 2 Bambusz kilépő

   Bambusz kilepo

   A bambusz vagy cédrus kilépők nemcsak környezetbarátak, de rendkívül praktikusak is. A pamut szőnyegek gyorsan átnedvesednek és akár penészesek is lehetnek, de az ilyen, fából készült kilépők nem szívják fel a vizet, ezért gyorsan száradnak.

  3. 3 Fürdőszobai tükör, polccal

   Tukorpolc

   A polcos tükrök nemcsak légből kapott divatos kiegészítők, hanem tényleg praktikussá és elegánssá teszik a teret. Az előtte lévő polcra a leggyakrabban használt eszközöket célszerű tenni, például a kedvenc krémünket, vagy ilyesmit, de akár dekorációs célból, például virágok vagy gyertyák tárolására is használhatjuk.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4 Fürdőpárna

   Furdokad fejparna

   Az ilyen párnák segítenek, hogy a fürdőzés közbeni kikapcsolódás még kellemesebb legyen. Többé nem kell a kemény kád széléhez nyomni a fejünket, vagy egy törölközőt alátenni, mert egy ilyen fürdőpárna mindig kéznél van, és sosem nedvesedik át. Fürdés közben ezáltal enyhíthető a gerincre nehezedett nyomás.

  5. 5 Növények

   Viragok a furdoben

   A fürdőszoba virágokkal történő díszítése egy olcsó és ötletes módja annak, hogy megnyugtatóvá és kellemessé tegyük a helyiséget. A növények nemcsak esztétikusabbá teszik a fürdőszobát, de segíthetnek például elrejteni bizonyos hibákat is. Mivel a legtöbb fürdőszobában nincs ablak, ezért célszerű művirágokat használni, de ellenkező esetben tulajdonképpen csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy milyet választunk.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás
13
6 hozzászólás, 13 pont

Szólj hozzá!

 • Hála istennek nem egyezik az izlésünk! Polcos tülör? Fúj! Dupla zuhanyfej? Soha! Növénygyilkos sem vagyok! A többit már meg sem említem! 
 • Egy növény nálunk is van a fürdőszoba mert nem tudtam hova tenni, polc is van a tükör él de nem előtte hanem oldalt hogy a tükröt tudjuk használni. De szerintem nem minden praktikus és higiénikus az itt felsorolás közül.  Ez csak az én véleményem.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!