Teszt: mutasd, hogy vezetsz és mi elmondjuk, hogy mit árul ez el a személyiségedről

Egy ember személyiségének meghatározásához általában látnunk kell a megjelenését, ismernünk kell a szokásait, az arckifejezését, a gesztusait vagy a horoszkópját. Az imént említetteken túl akad azonban még valami, ami hihetetlenül pontos képet tud adni egy ember személyiségéről, ez pedig nem más, mint a vezetési stílusa.


Forrás: makataka

A feladat egyszerű: nézd át alaposan a fent látható képet és válaszd ki, hogy melyik kormányfogási-technika jellemző rád leginkább. Ha megvan, jegyezd meg a számát, és görgess le, hogy elolvasd a hozzá tartozó karakterelemzést. Természetesen nem kell túl komolyan venni a tesztet, hiszen szubjektív és kissé humoros, de ahogy a mondás is tartja: minden viccben van igazság.

 1. 1 Lustaság


  Szereted az életed a lehető legegyszerűbb és leginkább gondtalan módon élni. Meglehetősen minimalista vagy: mindig inkább a minőségre, mintsem a mennyiségre hajtasz. Ebből fakadóan kevés barátod van, viszont akik vannak, azokban 100%-ig megbízol. Sosem unalmas melletted az élet.

 2. 2 Őrült spanyol


  Nálad a pohár mindig félig tele van. Állandóan őrült ötletek kavarognak a fejedben, a példátlan humorérzéked pedig segít, hogy a legnehezebb helyzetekből is könnyedén kivágd magad. A karizmádnak köszönhetően minden munkahelyen Te vagy a figyelem középpontjában.

 3. 3 Mr. Nyugodtság

  depositphotos

  Acélból vannak az idegeid, ezért rendkívül nehéz kibillenteni téged az egyensúlyból. Nem gyötröd magad felesleges érzelmekkel és mindig céltudatosan haladsz az álmaid megvalósítása felé. Ebből fakadóan az életed nem túl eseménydús. Szeretsz észérvekkel hatni, ezért kerülöd a fölösleges vitákat és még a környezetedben vitatkozó embereket is igyekszel megbékíteni.

 4. 4 Maximalista


  Egy igazi tökéletességmániás maximalista vagy. Nem szeretsz hibázni és általában nem is hibázol. Még a legkisebb apróságokra is gondosan odafigyelsz, hogy mindent jól csinálj. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően az élet legtöbb területén rendkívül sikeres vagy.

 5. 5 Ijedős


  Gyakran bepánikolsz, ha valami nem betervezett dolog történik körülötted. Az ismerőseid bizonytalan személyiségnek tartanak, de tudják rólad, hogy nagyon érzékeny vagy és jóindulatú. Keveset kockáztatsz, szereted a magabiztosság érzését, ezért mindent jó előre és részletesen eltervezel.

 6. 6 Kalandor


  Az életed tele van izgalmas kalandokkal. Sosem szenvedsz az unalomtól és sosem hagysz ki egyetlen lehetőséget sem, hogy új élménnyel gazdagodj. Összességében elmondható, hogy Te tényleg kiélvezed az életed!

 7. 7 A vezető


  A más emberek irányítása a Te különleges képességed. Könnyen tudod befolyásolni az embereket és nagyszerű szervező és problémamegoldó képességed van, ezért mások is szívesen támaszkodnak a tanácsaidra. Sajnos a párkapcsolatokban már nem mindig működik ez a hozzáállás, ezért a munkáddal ellentétben, a magánéletedben kevésbé vagy sikeres.

 8. 8 Magabiztos


  Az emberek vakon megbízhatnak benned, mert nyílt és egyenes személyiség vagy. Akik közel állnak hozzád, azok tudják, hogy olyan vagy, mint egy kőfal. Tudod, mikor és hogyan kell támogatni másokat a nehéz helyzetekben és őszintén képes vagy örülni mások sikereinek. Mindig józanul gondolkodsz és hasznos tanácsokkal látod el a környezetedben élőket.

 9. 9 Nagymenő


  Ha két szóval kellene jellemezni Téged, akkor a bizalom és a nyugalom a legjobb kifejezés. Az életben csak az mozgatja meg az ingerküszöbödet, amiről úgy gondolod, hogy valóban fontos, és hidegen hagy mások véleménye. Szeretsz minden egyes napot kiélvezni. Sosem engeded, hogy az emberek túl közel kerüljenek hozzád, de rengeteg barátod van, akikkel mindig jól érzed magad.

 10. 10 Mr. Erős akarat


  Nagyon céltudatos ember vagy. Tudod, hogy mit szeretnél elérni az életben, és azt is, hogy ezt hogyan érheted el. Tisztában vagy az akadályokkal, de minden felmerülő problémára találsz végül megoldást. A Te kitartásodra tényleg csak irigykedhetnek az emberek. Nem szereted a tartalmatlan kapcsolatokat, ezért csak azokkal az emberekkel foglalkozol, akikről tényleg úgy gondolod, hogy fontosak és van helyük az életedben.Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Send this to a friend