Kívülről olyan, mint egy madárfészek, valójában azonban a világ legelőkelőbb erdei hoteljének egyik szobája

A világ gondjai elől elrejtőzni kívánó emberek örülhetnek, hiszen ma már nem csak egy városszéli hotelban találhatnak menedéket ha ki szeretnének kicsit szakadni a belvárosi élet forgatagából, hanem ezernyi más megoldás között, akár egy extrém erdei hotelban is megszállhatnak, ahol aztán kilométerekre tőlük biztos, hogy senki sem fogja őket megzavarni.


Az alábbi erdei hotelt Svédország szívében találhatjuk, különlegessége pedig, hogy ,,szobái" egymástól távol, a fákon kaptak helyet. A több méteres magasságban található hotelszobák egytől-egyig egyedi dizájn szerint készültek, éppen ezért ha úgy tartja kedvünk, megszállhatunk akár egy madárfészekben, egy szitakötőben, egy UFO-ban, vagy éppen egy tükörkockában is. Félreértés ne essék, itt más erdei házaktól eltérően cseppet sem kell mellőznünk a luxust, sőt...a legjobb, ha megnézzük, hogy mi is lakozik ezeknek a lélegzetelállító építményeknek a belsejében...

1.  Madárfészek

A külseje alapján gyakorlatilag meg nem mondaná róla az ember, hogy nem egy óriás méretű madár fészkéről beszélünk, az egyetlen árulkodó jel, hogy mégis talán ember alkotta építményről van szó, a lehúzható létra, melynek segítségével az emberek ki és be tudnak jutni a ,,hotelszobába".

Bár kívülről nem észrevehető, a szoba falán valójában apró kis ablakok is helyet kaptak, így ha be nem is feltétlenül lehet látni napközben, a vendégek azért mégiscsak gyönyörködhetnek az őket körülvevő érintetlen természetben.

2.  ,,A hetedik szoba"

A minden fantázia nélkül csak ,,hetedik szobának" nevezett építmény már jóval komolyabb, mint az előző madárfészkes szoba, ez ugyanis már 5 személy kényelmes befogadására készült, alapterülete pedig mintegy 75 négyzetméter, ami nem meglepően az árán is megmutatkozik.

Az erdei kulipintyó egy napi bérlése valamivel több, mint fél millió forintba kerül, így habár mindenki nevében nem beszélhetek, de én valószínűleg azért kevés napot fogok itt eltölteni a világ elől rejtőzve.

Az itt megszálló vendégek egyébként 10 méteres magasságban élvezhetik a nem mindennapi luxus nyújtotta pihenési lehetőségeket.

3.  Tükörkocka

Ez a 4x4 méteres oldalakkal felszerelt különlegesség tetőtől-talpig tükörből készült, hogy még jobban elrejtőzhessen a vadregényes környezetben.

Az ügyes tervezésnek köszönhetően nappal gyakorlatilag teljesen észrevehetetlen, ahogy azonban leszáll az este és felkapcsolnak odabent a fények, már a külvilág számára is láthatóvá válik.

A belsejében - bár semmi ördöngösség sincs - minden megvan, amire egy, a világtól távol megpihenő utazónak szüksége lehet.

Bérleti díja csak úgy mint az első madárfészkes építmény esetében (ahol habár nem írtam árat, de akkor ezt most itt egyúttal pótolnám...) 200 ezer forint körül mozog.

Még nincs vége, a következő oldalon folytatjuk az erdei hotel ,,szobáinak" bemutatását!


MI A REAKCIÓD?

Haha
2
Haha
Cuki
5
Cuki
Okos
13
Okos
Ahhj
0
Ahhj
Izgi
23
Izgi
Fail Fail
8
Fail
Menő
4
Menő
4

Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!