HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

19 erőteljes fotó, amitől majd megszakad a szívünk

    Legtöbbször olyannyira elfoglaltak vagyunk a magunk ügyes-bajos problémáival, hogy észre sem vesszük a mindennapok során ránk ragyogó apró csodákat és megrendítő pillanatokat. Ha azonban néha elengedjük a gyeplőt és egy pillanatra megállunk, életre szóló élményekkel lehetünk gazdagabbak.

    HIRDETÉS

    Az alábbi emberek is ezt tették, a szívhez szóló élményeiket pedig a közösségi oldalakon keresztül osztották meg a nagyvilággal.

    1. 1 Egy kutyus, aki a kerítéshez dörgölődzik a menhelyen, csakhogy végre valaki megsimogassa őt.


    2. 2 A fiatal lány nagyon félt leszállás előtt, és megkérte a mellette ülő idegent, hogy fogja a kezét. Az nemcsak a kezét fogta, de a családjáról is kérdezgette, hogy megnyugtassa utastársát.


    3. 3 “A barátom új szíve, amit rohanva hoznak épp a kórházba.”


    4. 4 “Tavaly meghalt a nyuszim apák napján. Egy évvel később ez a liliom nőtt ki ott, ahova temettem, pedig nem ültettem oda semmit.”


    5. 5 Ez a háromgyerekes anyuka mindhárom lányának ír napi öt sort egy saját kis könyvecskébe. Az esküvőjükre szánja őket meglepetésnek ajándékba.


    6. 6 A 3,5 éves beszédsérült kisfiú most mondta ki életében először azt a szót, hogy anyu.


    7. 7 “Az elmúlt évben ez alatt a festmény alatt ültem az egyetemi könyvtárban. Ugyanezen időszakban végeztem egy kis családfakutatást is, és találtam a neten egy olajfestményt egy sokadik üknagyapámról, Joseph Trappről. Másnap a könyvtárban rájöttem, hogy az ő arcképe alatt ültem a könyvtárban.”


        

    8. 8 A süket kutyus így jelzi gazdáinak, hogy ki kéne mennie elvégezni a dolgát.


        

    9. 9 “Új helyre költöztünk, másnap reggel indultam lenyírni a füvet, és akkor láttam, hogy a szomszéd bácsi már nekiesett. Elmondta, hogy minden új szomszédját megajándékozza egy fűnyírással, afféle köszöntésképp.”


    10. 10 ,,Az édesapánk mindig sárga kacsákat rejtett el a ház körül, hogy jobb kedvünk legyen, ha megtaláljuk őket. 4 évvel ezelőtt elhunyt és mikor már azt hittük, hogy minden kacsát megtaláltunk, ma találtunk még egyet az autójában. Szívszorító érzés.”


    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

4 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.