HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekFilmek és TV

14 híresség, aki szinte teljesen észrevehetetlenül bukkant fel a kedvenc filmjeinkben

    Egy közismert híresség vendégszereplése általában mindig nagy port kavar a sajtóban, az alábbi filmek és hírességek azonban mégiscsak kivételt képeznek ez alól.

    HIRDETÉS

    Teszik mindezt azon egyszerű oknál fogva, mivel a kedves színészek olyan rövid ideig és/vagy olyannyira elmaszkírozva jelentek meg a mozivásznon, hogy a stáblista aprólékos átbogarászásáig tulajdonképpen lehetetlen volt megmondani, hogy egyáltalán feltűntek ezekben az alkotásokban.

    1. 1 Matt Damon (Eurotúra)


      Bármennyire is hihetetlen, de a 2004-es Eurotúra című ifjúsági komédia lázadó rockzenészét a Bourne-filmek és a Mentőexpedíció című filmek sztárja, Matt Damon játszotta. Szerintem a legjobb, ha ezt azonnal megpróbáljuk elfelejteni.

    2. 2 Michael Jackson (Men in Black 2.)


      Azért az valószínűleg sokaknak feltűnt, hogy a Men in Black 2-ben látható ,,M-ügynök” kísértetiesen hasonlít a popzene koronázatlan királyára, Michael Jacksonra. Ami viszont jóval meglepőbb, hogy az űrből jött fura szerzetet nem egy dublőr, hanem tényleg maga Michael Jackson játszotta.

    3. 3 Donald Trump (Reszkessetek Betörők! 2.)


      Emlékeztek a luxusszállodába betévedő Kevint útbaigazító fickóra? Nos, ez a személy nem egy névtelen statiszta volt, hanem Donald Trump, aki most már az Egyesült Államok elnöke.

    4. 4 Madonna (Halj meg máskor)


      Madonna nem csak a zenéjét szerezte a 2002-es Halj meg máskor című Bond-filmnek, hanem egy rövid jelenetig fel is tűnt abban.

    5. 5 Iggy Pop (Star Trek: Deep Space Nine)


      A legendás rockzenész a világhírű Star Trek sorozat egyik epizódjában látható, mint űrlény. Ebből persze a nézők nem sokat sejthettek, Iggy-t ugyanis egy tonna smink borította.

    6. 6 Harrison Ford (E. T., a földönkívüli)


      Harrison Ford és Steven Spielberg híresen jó kapcsolatot ápol egymással már hosszú évek óta. Ennek a barátságnak köszönhetően pedig Harrison Ford előszeretettel vendégeskedik Spielberg filmjeiben, többek között, az E.T. ezen jelenetében is őt láthatjuk.

    7. 7 David Beckham (Az U.N.C.L.E. embere)


      A focista a Guy Ritchie-vel ápolt barátsága miatt vendégszerepelt az U.N.C.L.E. embere című 2015-ös akciófilmben, melyben egy bajuszos-szemüveges mozigépészt játszott. Ti felismertétek őt a filmben?

    8. 8 James Cameron (Titanic)


      James Cameron nem csak a Titanic rendezője volt, de egy rövid jelenet erejéig maga is feltűnik filmben.

    9. 9 Frank Abagnale (Kapj el, ha tudsz)


      Frank Abagnale egy közismert szélhámos és csaló, aki az életét feldolgozó Kapj el, ha tudsz című filmben kapott szerepet, mint rendőr, aki nem mellesleg épp a fiatalkori “önmagát” bilincseli meg a filmben. Eléggé abszurd ez az egész.

    10. 10 Peter Jackson (Vaskabátok)


      A világhírű új-zélandi filmrendező, akinek nevéhez olyan kasszasikerek fűződnek, mint a Gyűrűk ura-trilógia és a Hobbit-filmek, a 2007-es Vaskabátok című filmben jutott szerephez, ahol egy mikulást játszott. Persze az áll-szakáll és haj teljesen kitakarta őt, így ha nem lenne stáblista és bulvármédia, valószínűleg sosem jöttünk volna rá magunktól.

    11. 11 Bill Murray (Dumb és Dumber 2.)


      Valószínűleg neked sem tűnt fel korábban, de a Dumb és Dumber című film második részében maga Bill Murray is szerepet kapott. Testét sárga védőruha borította, ezért belőle sem láthattunk sokat a mozivásznon.

    12. 12 Cameron Diaz (Különvélemény)


      Oly sok világhírű színész mellett, maga Cameron Diaz is feltűnt a 2002-es Különvélemény című filmben. A többi színész-legendával ellentétben neki azonban csak a fél fejét láthatjuk, és azt is csak egy pillanatra az egyik jelenetben.

    13. 13 Dan Aykroyd (Indiana Jones és a végzet temploma)


      Kevesen tudják, de a Szellemirtók című filmek sztárja, Dan Aykroyd, az Indiana Jones és a végzet templomában is feltűnik egy rövid jelenet erejéig.

    14. 14 George Lucas és Carrie Fisher (Hook)


      Az 1991-es Steven Spielberg rendezte Hook című film (Hook kapitány) elején egy csókolózó pár sziluettjét láthatjuk a hídon, akikben első ránézésre semmi különlegeset sem lehet felfedezni. A valóságban azonban ez a csókolózó pár George Lucas és Carrie Fisher, a Star Wars filmek Leia-hercegnője volt. Gondoltad volna?

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.