HIRDETÉS BEZÁRÁS

Kilenc évvel az esküvőjük után kinyitották a „tiltott ajándékot”, és megnézték, hogy mi van benne

  Minden házasságban vannak nehéz pillanatok. Ezt az az idős nő is jól tudta, aki úgy döntött, hogy valami nagyon különleges nászajándékot ad Brandon-nak és Kathy-nek a 9 évvel ezelőtt tartott esküvőjén. Az ajándékra azt írta: „Ne nyissátok ki az első veszekedés előtt”.

  HIRDETÉS

  A fiatal házaspár úgy döntött, hogy tiszteletben tartja az idős hölgy ajándékának kérését, és megtartják ezt a meglepetést a „sötét napokra”.

  titkos esküvői ajándék

  Az évek során természetesen voltak kisebb-nagyobb veszekedéseik, melyek tulajdonképpen minden párkapcsolatnak és házasságnak a szerves részét képezik, de a házaspár egyik alkalommal sem nyitotta ki Allison néni ajándékát – talán mert azt gondolták, hogy az egyértelműen azt jelentené, hogy valami nincs rendben a kapcsolatukban.

  Minden veszekedés után feltették maguknak a kérdést: „Ez volt a legnagyobb veszekedésünk?” „Kinyissuk az ajándékot?” „Mi lesz, ha lesz még nagyobb veszekedésünk, és nem lesz nálunk az ajándék?”

  titokzatos esküvői ajándék

  Egy este azonban úgy döntöttek, hogy kibontják az ajándékot. Kivételesen nem veszekedtek meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak kíváncsiak voltak, hogy vajon mi rejtőzhet a 9 évig őrizgetett ajándék. Azért is jutottak erre a döntésre, mert épp egy esküvőre voltak hivatalosak, és miközben azon gondolkodtak, hogy mit vegyenek majd az ifjú párnak, eszükbe jutott az ő titkos ajándékuk.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.