HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 fotó, ami láttán legszívesebben minden embert magadhoz ölelnél a bolygón

  Mindannyiunknak van legalább egy története a hangos szomszédokról, az agresszív sofőrökről vagy épp a goromba kollégákról, ami miatt néha talán úgy tűnhet, hogy a világ egy roppant kellemetlen hely, ahol ember-embernek farkasa.

  HIRDETÉS

  A valóságban azonban ez nem így van, és ahogy azt mindjárt Ti magatok is láthatjátok: napjainkban is létezik még önzetlenség és emberség a bolygón, ahogy az sem ritka, hogy vadidegen emberek csalnak mosolyt az arcunkra megható tetteik segítségével.

  1. 1 Az emberek levették a cipőjüket, mielőtt felálltak a padra, hogy onnan nézzék a felvonulást.


  2. 2 A srác le akart ugrani a hídról, de több idegen is átölelte és szóval tartotta őt, amíg megérkezett a mentőcsapat.


  3. 3 Sydney-ben egy hajléktalan férfi elvesztette a Lucy névre hallgató patkányát. Az egész város - beleértve a rendőrséget is – az állatot kereste, és végül meg lett!


  4. 4 Az állatorvosi rendező alkalmazottja saját pénzéből vásárolt kristályokat, hogy dekoratívvá tegye ennek egy családnak az elhunyt kutyáról készült utolsó emléket.


  5. 5 Ez a fickó a nagyapja balesete után megígérte, hogy 9 gallon (34 liter) vért fog adományozni élete során. Minden gallon után pirosra tetováltat egy kezén lévő szívet.


  6. 6 A lány megnövesztette, majd levágta a haját és eladományozta, hogy rákos gyerekeknek készíthessenek belőle parókát.


  7. 7 Amikor Oscar leukémiás lett, 5000 ember gyűlt össze az esőben, hogy vért adományozzon, és sikeresen meg lehessen műteni a kisfiút. A transzplantáció sikeres volt, a fiú életben maradt!


  8. 8 A művészek annyira jól zenéltek, hogy az előadás végén (~32 másodperc) egy kisfiú bekiabált a nézőtérről: "Váó!".


  9. 9 ,,Találtam egy kóbor macskát, majd hazahoztam. Attól féltem, hogy a szüleim dühösek lesznek, de ma azon kaptam édesapámat, ahogy családi fotókat mutogat a cicának."


  10. 10 ,,5 héttel ezelőtt abbahagytam a dohányzást, és valamit kezdenem kellett a kezeimmel. Építettem tehát egy lombházat a lányomnak."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  1. 11 A 98 éves veterán nem tudta elhagyni a házát a nemzeti ünnepen, így egy zenekar érkezett az erkélye elé, hogy így tisztelegjenek előtte.


  2. 12 Ez az amerikai lány egy hatalmas QR-kóddal dekorálta ki a sapkáját a diplomaosztón, amit ha beszkennelnek, akkor az iskolájában lövöldözés során elhunyt diákok névsorához irányítja az embereket.


  3. 13 Ebben az ausztrál kávézóban ingyen csésze kávét kapunk minden egyes vödör tengerparton összegyűjtött szemétért.


  4. 14 Kijevben van egy "ingyenes ruhabolt". Pont úgy néz ki, mint bármilyen más ruhabolt, ám ezt a rászorulóknak tartják fent, akik bemehetnek és ingyen elvihetik a nekik tetsző ruhákat.


  5. 15 ,,A városunkban van egy hagyomány: a villamosvezetők egy hatalmas Micimackó plüsst ültetnek a székre, amikor egy új kollégájuk villamosvezetésből vizsgázik.”


  6. 16 ,,A húgom Egyiptomba utazott munka ügyben, de senkivel nem tudott elmenni megnézni a piramisokat. Az Uber-sofőr végül segített neki képeket készíteni.”


  7. 17 A buszvezető azonnal reagált és megmentette a srác életét.


  8. 18 ,,A barátom Indiából Dél-Amerikába utazik és naponta több zsák szemetet gyűjt. Most félúton jár, és továbbra is azon fáradozik, hogy egy tisztább hellyé varázsolja a világot.”


  9. 19 ,,Anyám így próbálja meg védeni a bokorban rakott madárfészek lakóit az esőben."


  10. 20 Végezetül egy kis érdekesség: ez a képen látható sziget a Hans-sziget, amiért Kanada és Dánia már hosszú évek óta harcol. Ez azonban valószínűleg a legaranyosabb háború a történelemben.


   A Hans-szigetért folyó háború 1984 óta tart, és tulajdonképpen abból áll, hogy néhány hónaponta a két ország felváltva szállja meg a szigetet: eltávolítja a másik ország zászlaját, majd a sajátját tűzi ki. Ez így megy már majd 40 éve, a két ország pedig mindig ajándékokat hagy egymásnak a következő területfoglaláshoz – általában alkoholt. Minden évben egyszer pedig a két ország emberei összegyűlnek, hogy együtt ünnepeljék meg a közel 40 éve tartó „háborút”: ilyenkor együtt isznak-esznek.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.