HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

18 fotó, ami bizonyítja, hogy jó szomszédot kifogni majdnem olyan nehéz, mint lottót nyerni

Legszívesebben mindannyian egy idilli környezetben élnénk, egy gyönyörű házban, barátságos szomszédokkal, akik friss süteményekkel kínálnak minket reggelente. Jó is lenne, ám a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a valóság jóval távolabb áll ennél a fantáziavilágnál, és igazából még annak is örülhetünk, ha nem kerülünk diliházba a szomszédaink miatt.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál tudjuk jól, hogy a szomszédok mellett sosem lehet unatkozni, és bár sok borzalmas emberrel találkozni, azért néha-néha kellemes csalódásokba is belefuthatunk. Cikkünk hősei is kaptak hideget-meleget, drámai történeteiket pedig az interneten keresztül is megosztották.

  1. 1 ,,A szomszédaink egyszerűen a lift mellett, a lépcsőházban tárolják azokat a dolgokat, amikre épp nincs szükségük."


  2. 2 ,,Új házba költöztünk, amkor váratlanul megjelent egy idős férfi a kertünkben. Azt mondta, hogy ő mindig lenyírja az új szomszédjai füvét, ez nála amolyan üdvözlő ajándék.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,A szomszédom készített egy hatalmas hernyót, színes tekegolyókból. Aztán rájött, hogy a 2 éves fiamnak nagyon tetszik, és mindig azt nézi az ablakból, úgyhogy a szomszéd közelebb hozta, hogy a fiúnk is játszhasson vele.”


  4. 4 ,,A szomszédunk műalkotásokat készített a levert vakolatból. Most az emberek úgy járják a lépcsőházat, mintha múzeumban járnának."


  5. 5 ,,Mindig azon töprengtünk, hogy miért nézik annyira a szomszédok a fürdőszobánkat, aztán rájöttünk, hogy fordítva rakták be a belátás elleni ablaküveget.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Ez egy véget nem érő körforgás.

   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   - Abba tudnád hagyni a falfúrást? A kutyám megijed, és ugatni kezd tőle.

   - Abba tudná hagyni a kutyád az ugatást? Megijedek, és fúrni kezdek tőle.

   forrás: ©twitter
  7. 7 ,,Arra keltem, hogy furcsa zajok jönnek a fürdőszobámból. Kiderült, hogy a szomszédom megpróbált bejutni a házamba a gyógyszeres szekrényemen keresztül.”


  8. 8 Így is lehet.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Szóval az alattunk lakónak új csillárja lett."


  10. 10 ,,A nagymamám szomszédja művész, és mindig ilyen díszeket készít nekünk karácsonykor.”


  11. 11 ,,A szomszédom kutyája és én csak barátkozni akarunk, de ez a hülye kerítés nem engedi."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Miután a lakásban lévő összes szabad helyet felhasználta az ötleteihez, anyám elkezdte díszíteni a lépcsőházat. A szomszédaink beszálltak, és virágokkal, festményekkel kezdték díszíteni a közös teret.”


  13. 13 ,,A szomszédom üzenete: ,,Kérlek, soha, de soha, de soha, de soha…de soha ne parkolj ide. Köszönöm.””


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,A szomszédaink lecserélték a bejárati ajtójukat, majd a régi ajtót hónapokon keresztül a lépcsőházban tárolták. Azóta kiköltöztek, és végre megértettük, hogy miért nem dobták ki ennyi időn át a régi ajtót: mivel költözéskor „visszarakták” a helyére és magukkal vitték az új ajtót.”


  15. 15 ,,Ez a fickó már legalább 70 éves, mégis minden reggel eltakarítja a havat az utcánkból."


  16. 16 Amikor a láncdohányos és a Helyszínelők mániás szomszéd egymásra találnak.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  17. 17 Jószomszédi iszony.


  18. 18 ,,A szomszéd öregasszony elítéli a gyorshajtást, ezért minden reggel egy hajszárítóval ijesztgeti az autósokat."

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

17 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Ha nincs egy idióta szomszédod sem, akkor esélyes, hogy nekik viszont van. Te.
 • Nem. Én olyan helyen szeretnék lakni, ahol egyáltalán nincsenek szomszédok!Nem mintha hülyék lennének a szomszédaim, csak nem szeretem az embereket.
 • A cikk cime arra utal, h olyan szomszedok lesznek benne, akik hu de hulyek, es ezt meg azt csinaltak. Ezzel nm is lenne baj, mert megnezzuk, rohogunk rajta. De! Egy csomo van, ami inkabb arra utal, h azok a szmszedok, akik ott vannak, unkabb rendesek. (2; 3; 4; 8; 10) Ezzel sincs semmi baj, csak akkor kulon bejegyzesbe kene oket tenni. Erdekes, h az ilyen osszevissza cikkeket miert engedik ki, meg azt, ami tele van helyesirasi hibaval meg hulyesegekkel, amit mindjuk en csinalok, (szavazasok), azt mar tobb hete nm engedik at.
  • 10,275
   20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
   Mindig ugyanazoktól az emberektől vannak cikkek, de akkor nem értem, miért lehet cikket beküldeni.
   • En vagy otot kuldtem be, lehet mar egy honapja is van, de semmi. Pedig jo, nem kell MINDET, de az enyemek csak szavazasok, semmi ize nincsen bennuk.
  • Teljesen igazad van. A cikkírás olyan mint egy szakma. Érteni kellene hozzá, illetve ISKOLÁZOTTNAK kellene hozzá lenni. Mert ezek a cikkek alapvetően érdekesek, illetve jó témákat dolgoznak fel. De! A szövegek hozzá, azon belül azoknak a megfogalmazása, tartalma és helyesírása olyan tudatlan emberre vall, akinek nem lenne szabad cikket írnia. Régebben nagyon megbecsült és tanult szakma volt az újságírás. De hát már a híresebb, több embert megcélzó cikkek is olyan pocsékul vannak megfogalmazva. Szomorú, hogy olyan emberek írják ezeket, akiknek jó ha a 8 általánosa megvolt. 
 • A Zöld Citroen vissza gurult a Vén Qrvához:D.Gondolom hogy jól Szájba b.....a!!!!:DD
 • Sajnos a te írásodban is hemzsegnek a hibák, olvasd  vissza. De a hozzászólásoddal egyetértek.
 • 9,933
  Létrejött!KvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásBeszélgetésindítóTörzsvendég10 hozzászólásKommentkirályÖregmotoros
  3. Ha a fiatoknak tetszett a hernyó, akkor miért a fiútok játszik vele?
 • 9.Szólni kéne a szomszédnak,hogy az egyik csavart nem húzta meg rendesen.:)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.