HIRDETÉS BEZÁRÁS

17 szívbemarkoló fotó, ami egy pillanatra megállítja és újraindítja a szíved

Vigyázat: a most következő képek heves érzelmi viharokat képesek okozni. Bár általában ritkán érint meg minket, ahogy idegen emberek csecsemőket ringatnak, menyasszonyi ruhában repülnek a nagymamájukhoz, vagy épp egy öreg macskát fogadnak örökbe a menhelyről, a most következő képek mégis olyan jó érzékkel csípték el ezeket az érzelemdús pillanatokat, hogy miközben nézzük őket, szeretnénk azt hinni: bár nem könnyű az élet, végül minden rendben lesz...❤

  HIRDETÉS
  1. 1 Az orvosok megtiltották a 102 éves nagymamának, hogy elrepüljön az unokája esküvőjére, ezért a lány repült el hozzá esküvői ruhában. Ez volt az utolsó találkozásuk.


  2. 2 Ez az idős férfi egyedül ült az étteremben, és amikor elkezdte mesélni a pincérnek a régi történeteit, a pincér leült hozzá, hogy végighallgathassa.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,8 éves koromban egy négylevelű lóherét adtam édesapámnak. Nemrég elhunyt, de a pénztárcája rendezgetése közben meglepve láttam, hogy 20 év múltán is megtartotta, amit adtam."


  4. 4 ,,Zavarban voltunk, mert nem tudtuk megnyugtatni a babánkat az étteremben, de egy idősebb házaspár odajött hozzánk és segítettek. A baba egész este a férfi vállán aludt."


  5. 5 ,,Éjszakai őrként dolgozom, ami elég unalmas, ezért koraszülött csecsemőknek készített ruhák kötésével ütöm el az időt. Az elkészült ruhákat az Edinburgh-i kórházban szoktam leadni, ahonnan a világ minden tájára elküldik.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Ez a végső stádiumú rákos nő megtagadta az orvosi kezeléseket, csak azért, hogy élete utolsó heteit a férjével töltse, boldogan.


  7. 7 ,,Nagyapám a II. világháború előtt és után. A két kép között csak 7 év telt el, és sosem szeretett a koncentrációs táborra gondolni vagy beszélni róla, de a szeme többet elárult, mint bármilyen történelemkönyv.”


  8. 8 Egy amerikai család autóbalesetet szenvedett, és amíg a rendőrök az édesanyát vizsgálták, a kislány nem akarta abbahagyni a sírást, úgyhogy a rendőrök megkérték őt, hogy készítsen nekik manikűrt, hogy addig se a balesetre gondoljon.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Ez a kar nélkül született lány bebizonyította, hogy bárkiből lehet Disney-hercegnő.


  10. 10 ,,Az egyik vásárló lekiabálta a kollégámat. Később a lánya visszatért, hogy bocsánatot kérjen az anyja goromba viselkedéséért."


  11. 11 Ez az orosz fodrász ingyen vágja az árva és autista gyermekek haját.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Miután egy brazil társasház épülete összedőlt, ez a férfi a romok alatt rekedt és szelfit küldött a családjának, hogy lássák, rendben van. A férfit később sikeresen megmentették.


  13. 13 Az anya megengedte a fiának, hogy válasszon egy állatot az állatmenhelyről. A fiú egy öreg, kövér és félénk macskát választott, de a cica azonnal belefeküdt az ölébe, és azóta sem kelt onnan fel.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,A 11 éves öcsém úgy döntött, hogy megtanul koreaiul csak azért, hogy kommunikálni tudjon az osztálytársával, aki nem beszél más nyelven."


  15. 15 Ez a nő kijavította a pillangó sérült szárnyát, így most újra repülhet.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  16. 16 Első találkozás.


  17. 17 Nagymama és az unokája.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.