HIRDETÉS BEZÁRÁS

16 férfi, akinek az erőssége nem az izomzatában rejlik

Minden nő más és más választ adna arra a kérdésre, hogy „milyen a tökéles férfi számodra?”. A legtöbben talán a magasságot, hajszínt, testalkatot, izmokat, fizikai képességet, stb. említenék meg, pedig nem feltétlenül ebben rejlik a férfiak igazi ereje. A kitartás, a kedvesség, és a figyelmesség olyan erős férfi tulajdonság, amit nem lehet egy konditeremben beszerezni. Azok a nők pedig, akik ezt keresik egy férfiban, azok egészen biztosan boldogok lesznek az életben.
🔥 10 hozzászólás

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál mi magunk is meglepődtünk, hogy mennyi erő, kedvesség és gondoskodás rejlik a cikkünkben összegyűjtött férfiakban, akikre mi valódi példaképként tekintünk. Le a kalappal előttük!

  1. 1 ,,32 órája alvás nélkül, de végre otthon vagyunk."


  2. 2 ,,A főnökömet megihlette a beszélgetés, hogy a menstruációhoz szükséges higiéniai termékeknek világszerte ingyenesnek kellene lenniük, ezért azóta egy ilyen kosár vár minket a női mosdóban.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Édesapám, amint egy Braille-írásos könyvet olvas nekem."


  4. 4 ,,Apám felhívott, hogy elmondja, egy félig halott mókust talált az udvaron. Felvette, megetette, és most a kis mókus nem akar elmenni a válláról."


  5. 5 ,,A férjem és én elváltunk, és 12 év után először töltöttem a fiaim nélkül az anyák napját. Szomorú voltam, de a volt férjem átjött, és meglepett engem egy csodálatos reggelivel.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,A jó barátom szigorú diétán van, ezért zöldséges fogást készítettem neki, majd megnéztük a kedvenc filmünket."


  7. 7 ,,A barátom és én 2 évvel ezelőtt szakítottunk, de rendszeresen képet küld a macskájáról, hogy lássam, minden rendben van vele."


  8. 8 Példamutató nevelési módszer.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Nemrég a következő jelenetet láttam egy moziban:

   Apuka otthagyta a kislányát a folyosón, aki véletlenül a padlóra ejtette a nachos-tálat. Már kezdtem ideges lenni, hogy miért ilyen gonosz valaki, erre az apuka visszajött egy másik nachos-szal és azt mondta: „erre próbálj meg jobban vigyázni, kicsim”.

  9. 9 ,,A feleségem egy hete szült, és most először volt lehetőségem "apukaként" videojátékozni."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 ,,A kimerült, tűzoltó férjem és a legjobb barátja."


  11. 11 ,,Apám rendszeresen küld képet a macskájáról, annak ellenére, hogy ugyanabban a házban élünk."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Több ilyen emberre lenne szükség.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Késő este volt, taxival utaztam. A sofőr hirtelen megállt az út közepén, majd kiszállt. Már épp kezdtem bepánikolni, amikor megláttam, hogy két sündisznó volt az úttesten. Felvette és odébb tette őket.

   forrás: ©twitter
  13. 13 ,,18 éves vagyok. Édesanyám még mindig őrizgeti a munkahelyén azt a rajzomat, amit egyszer 6 évesen készítettem neki."


  14. 14 Könyvet kellene írni az ilyen emberekről.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Körülbelül egy hónapja adok enni a szomszédomban lakó idős bácsinak. Nem nagy plusz, csak egy kicsit több ételt csinálok, amikor vacsorát készítek. Ma brokkolis-parmezános farfalle-t készítettem neki. Azt mondta, hogy minden nap nagyon várja a közös vacsoráinkat, mert ez neki a nap legjobb része.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  15. 15 ,,Apám nyugdíjba ment, és most szabadidejében a közeli menhely kutyáit sétáltatja, amiről mindig be is számol nekem."


  16. 16 Sosem késő meggondolni magunkat.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Apám, aki nem akart macskát, ma heves vitába kezdett a családdal, amiért a macska mindig ugyanolyan ízű macskatápot kap. Ragaszkodik hozzá, hogy változatos legyen az étrendje. Azóta egyébként egy másik macskát is hazahozott, amit az út mellett talált.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

10 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 13. Hát ha valaki 6 évesen csak így tud rajzolni ... a 3 éves kisfiam szebbet rajzol ennél
  • Nem tudom miért kell belekötni. Szerintem senkit sem érdekelt hogy hogyan rajzol az édes kicsi fiacskád!
  • Ismeretlenül is sajnálom a kisfiadat. Még csak 3 éves, de az anyja már rángatja ki a netre szerepelni. Biztos, hogy ő is egyetért azzal, hogy amit ő szórakozásból csinál, - lásd rajzolás - azt te a neten reklámozod?
 • Nincs a rajzzal semmi baj.Nem láthatsz be a gyerek fejébe,ő pontosan tudja mit miért hogyan! Aki leszól egy gyerek rajzot,vs.magasra teszi a mércét a saját gyerekével is.
 • ,,18 éves vagyok. Édesanyám még mindig őrizgeti a munkahelyén azt a rajzomat, amit egyszer 6 évesen készítettem neki." Ha azt 6 évesen rajzolta, akkor erősen visszamaradott. Ilyet egy kiscsoportos vagy max. középsős rajzol. 
  • Ó, kiszólt a gödör a lyukból... Nem vagy még felsős sem, igaz? Van sok olyan felnőtt is, aki "ennyire" tud rajzolni, és kész. Ez egy adottság, - mint az éneklés például - vagy megvan valakiben, vagy nincs.
  • 1,105
   Ezek a névtelenek! 😂

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.