HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

16 ember megosztotta azokat a fotókat, melyek „előtte-utána” részre osztották az életüket

Minden ember életében történnek komoly változások, néha anélkül, hogy ez azonnal egyértelmű lenne számunkra. Ennek megfelelően a legtöbbünknek nem is sikerül ezeket a pillanatokat lencsevégre rögzíteni, cikkünk hősei azonban kivételt képeznek ez alól. A most következő emberek komoly műtéteket éltek túl, elvesztették szeretteiket, vagy épp olyan négylábú barátokra bukkantak, akik később megmentették az életüket.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál tudjuk, hogy milyen nehéz dolog átélni az életünket teljes egészében felforgató eseményeket, hát még nyilvánosan beszélni róluk másoknak, ezért nem győzzük emelni a kalapunkat a most következő (és hozzájuk hasonló) emberek bátorsága előtt.

  1. 1 ,,Én és a menyasszonyom, Olívia, 2017. márciusában. Szeretem és utálom ezt a fényképet egyszerre, mivel ez volt az utolsó közös képünk. Olívia autóbalesetben elhunyt.”


  2. 2 ,,Ezt a képet édesanyámról készítették, hogy megmutassák annak a férfinek, aki feleségül akarta őt venni. Kiderült, hogy a férfi tuberkulózisban szenved, amit végig titkolt édesanyám elől. Szerencsére anyám nem ment hozzá feleségül.”


  3. 3 ,,Ezt a képet akkor készítettem, amikor megtudtam, hogy Lyme-kórom van. Az egyetemet is ott akartam hagyni, de a barátaim lebeszéltek róla.”


  4. 4 ,,Az egyetemen olyan pletykák terjedtek, hogy csak kitaláltam a betegségemet, és valójában ellógom az órákat. Ezt a képet azután készítettem, miután az orvosok közölték velem, hogy az egy éves kezelés után végre újra tudok járni.”


  5. 5 ,,5 évnyi tengeralattjárón történő szolgálat után hazatértem, depressziós lettem, és sokat gondoltam az öngyilkosságra. Alkoholista lettem, de ez a kutya ráébresztett, hogy nem érhet így véget az életem.”


  6. 6 ,,A feleségem ikreket szült. A szülés már megkezdődött, amikor kiderült, hogy császármetszést kell alkalmazni. Szerencsére végül minden jól sikerült.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  7. 7 ,,50 ezer dolláros adóssággal és egy fillér nélkül érkeztem New Yorkba. Munkám sem volt, gyakorlatilag az utcán éltem. Azóta minden megváltozott.”


  8. 8 ,,Az első lépéseim a gerincműtétem után. Ebben a pillanatban az egész életem megváltozott.”


  9. 9 ,,2 héttel ezelőtt szültem egy lányt. Ez még nagy boldogság volt, ám ugyanazon a napon rájöttem, hogy az apja megcsalt engem. Másnap elhagytam őt.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 ,,A barátom 8 év után üzenetben szakított velem, mivel nem tetszett neki, hogy a kollégám hozzám ért az egyik céges fotón.”


  11. 11 ,,A terhesség 24. hete. Több mint 10 éve álmodtunk egy gyermekről, de a feleségem folyamatosan gyengült, azt hittem, nem fogja túlélni. A fényképet követő napon megszülte a gyermekünket.”


  12. 12 ,,A barátom benevezett egy filmfesztiválra, és ez volt az a pillanat, amikor a zsűri bejelentette, hogy nyert.”


  13. 13 ,,Az étkezési zavarom miatt a hajam kihullott, az arcom megduzzadt, és folyamatosan rosszul voltam. De megváltoztattam az életemet!”


  14. 14 ,,Ezüstérmet nyertem egy karate bajnokságon, de becsípődött a hátam és 2 hétig ágyban kellett feküdnöm. Ez a fotó emlékeztetőül szolgál nekem, hogy sose feledkezzek meg az egészségemről.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  15. 15 ,,Ezen a képen 18 éves voltam. Az orvosok obszesszív-kompulzív zavar és skizofrénia jeleit diagnosztizálták nálam. A teljes felépülés ezután 2 évig tartott.”


  16. 16 ,,Elhíztam, ezért a barátom SMS-ben szakított velem. Ekkor megváltoztattam az életemet, és így nézek ki most.”


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.