HIRDETÉS BEZÁRÁS

15 alkalom, amikor az embereknek nagy szerencséjük volt

Centimétereken múlott minden.

  A sors néha furcsa játékokat űz velünk. Előfordul, hogy hajszálon múlik a tragédia, és csak a szerencsén múlik, hogy végül megússzuk egy karcolás nélkül. Ebben a cikkben 15 hihetetlen történetet mutatunk be, amik bizonyítják, hogy a szerencse néha a legváratlanabb pillanatokban szegődhet mellénk.

  HIRDETÉS

  Ezek a történetek emlékeztetnek minket rá, hogy mennyire értékes az élet, és hogy sosem szabad elfelejtenünk hálásnak lenni a szerencsés pillanatokért. Legyünk óvatosak, és vigyázzunk magunkra és a szeretteinkre, de ne felejtsük el, hogy néha a szerencse is besegíthet, hogy elkerüljük a tragédiát.

  1. „Az első világháború idején ezek az érmék megállítottak egy golyót, és ezzel megmentették a dédapám életét” – osztotta meg egy internetes felhasználó a fényképet.

  Hihetetlen szerencsek 015

  2. Ez a fotó azoknak szól, akik nem hisznek a munkavédelmi sisakok hatékonyságában. Ha ez a munkás nem viselt volna sisakot, súlyos sérülést szenvedett volna.

  Hihetetlen szerencsek 014
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3. Ennek a gyűrűnek a tulajdonosa hihetetlen szerencsével járt. A gyűrű a lefolyó rácsára esett, és nem esett bele a csatornába.

  Hihetetlen szerencsek 013

  4. Ennek a telektulajdonosnak nem kell újjáépítenie a házát. A hegyről lezuhanó szikla áthaladt a telkén, de csak a kerítést és a fészert rongálta meg. Hálás lehet, hogy a háza sértetlen maradt, és a családja nem sérült meg.

  Hihetetlen szerencsek 012

  5. Egy férfi hatalmas kvarcdarabot talált a telkén! Ez a felfedezés azonnal gazdaggá tette, ugyanis 4 millió dollárra becsülték az értékét!

  Hihetetlen szerencsek 011
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6. Egy fakitermelő mókust talált egy fa törzsében. Nemcsak ő volt meglepve, de a mókus sem számított erre a sorsfordulatra.

  Hihetetlen szerencsek 010

  7. Egy nő 2004-ben elvesztette a gyűrűjét a telkén, miközben kertészkedett. 15 évvel később, a sárgarépa betakarításakor megtalálta a kincset.

  Hihetetlen szerencsek 009

  8. Egy kidőlt villanyoszlop tökéletesen illeszkedett egy autó formájához, és nem sértette meg. Ez a sofőr ma biztosan szerencsésnek érezheti magát.

  Hihetetlen szerencsek 008

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.