HIRDETÉS
FotókInspiráció

15 megható fotó, amitől gombócba szorul a torkunk

Időnként egyetlen erőteljes fotó is képes kizökkenteni minket a mindennapok egyhangúságából, a segítségükkel pedig egy teljesen új szemszögből nézhetjük meg és értékelhetjük át az életünket. Bár mi magunk legtöbbször mindent teljesen magától értetődőnek veszünk, legyen szó a munkánkról, a fizetésünkről vagy csak a változékony időjárásról, vannak olyan emberek, akiknek egy szokásos aszfalt is valódi csodát képes jelenteni.Cikkünkben most 15 fotót hoztunk el nektek, melyek mindegyikén őszinte érzelmeket és emberséget sikerült lencsevégre kapni, egy-egy hihetetlen történet vagy mély üzenet kíséretében.
  1. 1 Egy indonéz faluban a gyermekek levették a papucsaikat, hogy ne koszolják össze az aszfaltot amit életükben először láttak.


  2. 2 Alex édesanyja elhozta őt egy heavy metal koncertre Spanyolországban, hogy kicsit emberek közt legyen, de aztán a srác maga is sztár lett.


  3. 3 Az auschwitzi koncentrációs tábor túlélői 72 év után újra találkoztak - kezükön a sorszám tetoválással, amint a táborban kaptak.


  4. 4 A mentős Chris Trokey kimentett egy égő embert az autójából egy balesetben. Kiderült, hogy a megmentett személy az az orvos volt, aki megmentette Christ, amikor koraszülött volt és életveszélyes állapotban volt.


  5. 5 Ezt a vemhes kutyát 17-szer lőtték meg. Maggiet önkéntesek mentették meg, most pedig szerető családja van és kutyaterapeutaként is dolgozik.


  6. 6 A lány arra kérte a fotóst, hogy egyesítse a két képet – mivel ő és a férje, aki több ezer kilométerre távol a légierőnél szolgál nem lehettek együtt a fotózáson.


  7. 7 Ez a 8 éves tajvani kisfiú megmászott egy 4 ezer méter magas hegyet elhunyt édesanyja tiszteletére. A srác biztos volt benne, hogy így közelebb kerülhet az édesanyjához.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS

  8. 8 Ez a kóborcica egy autóbalesetben elvesztette a két hátsó lábát, de egy bolgár sebész titán protéziseket ültetett be neki, így újra tud járni.


  9. 9 Az esküvőjükön Max és Lidia pillangókat akartak elengedni a vőlegény elhunyt nővére, Vanessa tiszteletére. A pillangók azonban nem repültek el, leszálltak a vendégek kezére és vállára, majd megvárták a szertartás végét.


  10. 10 ,,Tegnap édesanyám befejezte az utolsó kemoterápiás kezelését."


  11. 11 Világháborús magyar emlékmű a pest megyei Vácrátóton.


  12. 12 ,,A kutyám 7 évvel ezelőtt elhunyt, de minden alkalommal, amikor felkeresem a házamat a Google Maps-en, látom, ahogy a háztetőmről vigyáz rám. Nagyon hiányzik…”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS

  13. 13 A fülöp-szigeteki Manila város kikötője mellett található strand.


  14. 14 Floridában 633 búvár döntötte meg az óceánfenék tisztításának világrekordját: 737 kg szemetet és 27 kg halászhálót gyűjtöttek össze.


  15. 15 Ezek a fogyatékkal élő emberek segítésére kiképzett kutyusok épp most tanulják, hogyan üljenek végig türelmesen és nyugodtan egy koncertet.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Ezek is érdekelhetnek

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.