HIRDETÉS

Sorba állítottuk a 12 csillagjegyet a legokosabbtól a leghülyébbig – nézd meg, hogy neked mennyi az IQ-d

A házi karantén alatt az embernek sok olyan dologra jut ideje, amire korábban nem. Én a minap például életemben először horoszkópot olvastam, és rájöttem, hogy ilyet bárki tud csinálni. Ez adta tehát az inspirációt, hogy elkészítsem nektek az alább található intelligencia-horoszkópot, ám fontos szempont volt, hogy nem szerettem volna olyan unalmas közhelyekkel dobálózni, mint az átlagos horoszkópokban, ezért nézzétek el nekem, de ez kissé formabontóra sikeredett.

Mielőtt belevágunk, megjegyezném, hogy az egész csak szórakozási célokat szolgál, nem kell komolyan venni, ha pedig sértődékeny típus vagy, akkor jobb, ha bezárod a böngészőt, mielőtt még belevágsz. 😘


 1. 1 Ikrek

  Intelligenciahányados: végtelen

  Talán azt gondolnád, hogy azért az Ikrek az elsők, mert ez az én csillagjegyem és ez tényleg így van. Nem szabad elmenni azonban amellett a tény mellett, hogy az Ikreknek nem kevesebb, mint 8 érzékszervük van, beleértve az ultra-ösztönt és a kő-papír-ollózás-t is. Ezenkívül az ikrek beszélni tudnak az állatokkal, tárgyakkal, és valószínűleg ők fogják megtalálni majd a bolygót, ahová elmenekülhet majd az emberiség, amikor tönkre tesszük a Földet. Szívesen. Egyébként az Ikrek halhatatlanok és tiszta a hajuk.

 2. 2 Nyilas

  Intelligenciahányados: több mint 130 (ez nem rossz)

  Nyilvánvaló, hogy a Nyilasok zsenik. Tudják, hogyan kell hegedűn játszani (persze, mivel ők találták fel), és meg tudják oldali a másodfokú kvantum egyenleteket is. Emellett autót tudnak építeni a Chocapic-ból és nagyon gyorsan képesek futni az új cipőjükben. Az aknakereső játékot pedig nehéz szinten is képesek végigjátszani.

 3. 3 Vízöntő

  Intelligenciahányados: 120 és 130 (ez sem rossz)

  A Vízöntőknek szintén átlag feletti az intelligenciájuk. Nagyon tehetségesek: három nyelven tudnak kereket cserélni, ismerik a Pitagorasz-tétel fordítottját és fejből képesek visszamondani a Disney-meséket. Pizzával érintkezve az IQ-juk 16%-kal növekszik.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 4. 4 Bika

  Intelligenciahányados: 110 és 120 között (átlag feletti intelligencia)

  A Bikák szintén az élmezőnybe tartoznak, ravasz intelligenciájuknak köszönhetően pedig nagyon jól képesek forgatni a pasikat és a csajokat az ujjuk körül. Nagyon jól ismerik a nyelvtan szabályait és mindent tudnak a lamantinok szaporodási folyamatáról. Petőfi Sándor költeményeit fejből elmondják, és a kedvenc színük a három.

 5. 5 Szűz

  Intelligenciahányados: 150 a nyári hónapokban és 100 az év többi részén

  A Szüzek agya kissé furcsa. Bár az intelligenciájuk lehetővé teszi számukra, hogy tudják, hogyan kell olvasni, írni, memorizálni, énekelni, táncolni, építeni és befolyásolni másokat, de például az UNO-zásban már nagyon gyengék. Nem árt vigyázni velük, mert filmnézés közben folyamatosan összefüggéstelen, zavaró kérdéseket tesznek fel annak cselekményével kapcsolatban.

 6. 6 Kos

  Intelligenciahányados: 91 (átlagos)

  A Kosok teljesen normális emberek, kimagasló intelligencia és gyengeségek nélkül. A Candy Crush-ban a 450. szintnél járnak, ismerik a KRESZ szabályait és a szorzótáblát. Nagyon viccesek és ritkán vitatkoznak. Vigyázz velük: sokszor más csillagjegyek hajába pisilnek, amikor azok nem figyelnek.

 7. 7 Rák

  Intelligenciahányados: 80 és 89 között (átlag alatti)

  Fontos kijelenteni, hogy a Rákok nem hülyék. Igaz ami igaz, kissé ügyetlenek és bizonytalanok néha. A matematikában ettől függetlenül nagyon otthon vannak, ahogy a héber nyelvben és a húsklopfolásban is. Különös erősségük a nyomtatott áramkörök ismerete, és nagyon hangosan képesek hallgatni a techno zenét. Imádják nyalogatni a csapokat.

 8. 8 Skorpió

  Intelligenciahányados: 70 és 79 között (alacsony intelligencia)

  Mint látjátok, kezdünk közeledni a lista aljához. A Skorpiók ismerik az élet legalapvetőbb dolgait (tudnak rántottát készíteni és ki tudják törölni a fenekük), de például már nem tudsz érdekes eszmecserét folytatni velük a padlóburkolatok minőségéről. Tudnak kettesével számolni, és be tudják kötni a cipőjüket. Pont, mint Franklin.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 Bak

  Intelligenciahányados: ajjajj

  A tudomány még ma sem képes pontosan kiszámítani a Bakok IQ-ját. Egyetlen egy dologhoz értenek, az evéshez. Más dolgok nem is érdeklik őket. Mindaddig boldogok, míg van otthon elegendő Nutella, és vannak akciós kuponok a Mekiben. Nem árt óvatosnak lenni velük, éhség esetén a barátaikat is elfogyasztják.

 10. 10 Mérleg

  Intelligenciahányados: 2

  A Mérleg csillagjegy alatt született emberek a világ legsötétebb emberei. Őszintén szólva, én még sosem láttam ennél ijesztőbbet. Bármikor beledugják a kezüket a kenyérpirítóba, szeretik nyalogatni a vécédeszkákat, és erőspistát használnak szemcseppként. Az agyuk állítólag fogkefe alakú.

 11. 11 Oroszlán

  Intelligenciahányados: -273,15

  Az Oroszlánok nem tekinthetők gondolkodó lényeknek. Csak azért léteznek, mert az agyuk lehetővé teszi számukra az olyan alapvető feladatok elvégzését, mint például az alvás és a lélegzés, de ennyi. Nem lehet nevelni őket, viszont vicces tud lenni, ha megfigyeljük őket a természetes élőhelyükön, például a lábfürdőben.

 12. 12 Halak

  Intelligenciahányados: nincs agyuk

  A Halak aligha tekinthetők élőlényeknek. Bár testük van, hiányzik a szellemük. A Halak egyfajta kavicsok. De olyan kavicsok, amik belül üresek. Ezek azok a kavicsok, amiket a sarokba dobunk, mert még az ugróiskolához sem lehet őket használni.


  Ennyi lett volna tehát mára az én speciális intelligenciahoroszkópom, ha bármilyen panaszod van vele kapcsolatban, könyörgöm, tartsd magadban. Csók.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
26
30 hozzászólás, 26 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!