HIRDETÉS
HumorSzórakozás

21 édesanya, aki mellett véget nem érő nevetés az élet

Egy családban legtöbbször mindig az édesapáknak jut a humorosabb, mókásabb szerep, hiszen míg az édesanyák a gondoskodó, olykor szigorú szülőt próbálják megtestesíteni, addig az apukák legtöbbször úgy viselkednek, mint egy rosszcsont nagy testvér. Ez persze nem jelenti azt, hogy az édesanyáknak ne lenne kiváló a humorérzékük, sőt…ha kiengedik azt, olykor még az apukák poénjainál is nagyobbat képesek durrantani…😛
  1. 1 Touché… 😀


  2. 2 ,,A Jehova tanúi becsöngettek anyámhoz, aki ahelyett, hogy elküldte volna őket…befogta őket dolgozni…” – mekkora forma a mama…😂


  3. 3 ,,Anyám azt mondta, hogy ő már akkor tudta, hogy meleg vagyok, mielőtt tényleg az lettem volna. Nevettem egy jót, de nem értettem, hogy miért mondja ezt…aztán megmutatta ezt a régi gyerekkori fotót.”


  4. 4 A karácsonyi partira mindenkinek egyen-nyakkendő dukál…természetesen anyuka varrta őket… 😀


  5. 5 ,,A gyerekeink beszélni szerettek volna a Jézuskával, hogy elmondják neki, mit is szeretnének karácsonyra. A lökött feleségem azt mondta nekik, hogy a talpamon keresztül tudnak ,,telefonálni” neki, szóval erre ébredtem a délutáni alvásomból…”


  6. 6 ,,Édesanyám így csomagolta be a bátyám szőnyegét karácsonyra.”


  7. 7 Kellemetlen. 😀


  8. 8 ,,A bátyám elutazott külföldre dolgozni, de hogy ne hiányozzon a családi összejövetelekről, ezért anyám kinyomtatta őt életnagyságban. Ha ez nem lenne elég, ráadásul úgy is bánik vele, mintha élő személy volna.”


  9. 9 ,,Na, szóval…anyám ritkán iszik, de akkor bizony meglátszik rajta. Legutóbb amikor berúgott egy fél pohár bortól, (!) növekvő sorrendbe rendezte a krumplikat és majd megszakadt a nevetéstől.”


  10. 10 ,,Anyám félbetört egy kést főzés közben, szóval a legjobbnak látta, ha küld nekem egy ilyen képet…”


  11. 11 Nagyon cseles a mama… 😛


  12. 12 ,,A kisfiunk azt játszotta az IKEA-ban, hogy ő egy asztronauta. Mivel egyedük ritkán megy űrhajós az űrbe, ezért természetesen a feleségem is beszállt a játékba.”


  13. 13 A kérdés, ami mindenkit izgat… 😀


  14. 14 ,,Múlthéten kollégiumba költöztem, és anyám a lelkemre kötötte, hogy csak abból a pohárból ihatok sört vagy más alkoholt, amit ő csomagolt nekem…kösz, anya!”


  15. 15 ,,Édesanyám…”


  16. 16 Amikor anyuka szabadnapos és egész nap csak a macskával van otthon, kettesben… 😀


  17. 17 ,,Édesanyám készítette ezt az ajándékot, a feleségem születésnapjára. A kislányunk hangulatingadozását hivatott bemutatni.”


  18. 18 ,,Kevés édesanya köt sapkát és sálat a macskának télre…az enyém igen.”


  19. 19 ,,Na, szóval…meleg vagyok. Egyik nap édesanyám ezt a gyerekkori képet küldte nekem, majd megkérdezte: emlékszel még fiam az első kolbászodra?”


  20. 20 ,,A testvéremmel megpróbáltuk megszívatni édesanyánkat, így amíg ő bement a házba valamiért, gyorsan eljátszottuk, hogy ránk esett a gerenda. Ahelyett, hogy aggódni és sírni kezdett volna, elővette a telefonját és készített rólunk egy képet.”


  21. 21 Mennyit készülhetett rá, hogy ezt elsüsse…😂


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Ezek is érdekelhetnek

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni