HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

Ezek a mázlista emberek 10 olyan dolgot találtak a kertjükben, amitől az egész életük megváltozott

Ilyen, amikor a kertimunka kamatostul kifizetődik.

    Sokan álmodunk a lottóötös megnyeréséről, és arról, hogy ettől gyökeresen megváltozik az életünk. Pedig lehet, hogy a boldogság kulcsa ott rejlik a hátsó kertünkben, csak egy kicsit ásni kell érte.

    HIRDETÉS

    Az alábbi embereknek legalábbis ez nagyon bevált, ők azok a szerencsések ugyanis, akik olyan kincsekre bukkantak a saját kertjükben, amikre valószínűleg még álmukban sem mertek volna gondolni.

      1. 1 Ferrari

        pikabu

        1978-ban két kölyök a saját hátsó kertjükben játszott Los Angeles-ben, amikor a földet ásva hirtelen egy Ferrari Dino 246 GTS tetejébe ütköztek. Azonnal kihívták a rendőrséget, akik végül kiásták a teljes autót és megállapították, hogy nagy valószínűséggel ellophatták korábban és mivel nem tudták máshol elrejteni, ezért elásták a rablók. Az autót végül egy aukció keretén belül értékesítették, a befolyt összegből pedig természetesen a fiatal srácoknak is jutott.

      2. 2 Glyptodon páncél

        pikabu

        Az argentin Jose Antonio Nievas azzal hívta fel egy nap a rendőrséget, hogy egy hatalmas dinoszaurusz tojást talált a kertjében- A kiérkező régészek végül megállapították, hogy nem egészen dinoszaurusz tojásról van szó, ez valójában egy, a dínók korában élt glyptodon nevű tatu-szerű állat páncélja, ami körülbelül akkora lehetett, mint egy Volkswagen Beetle. A páncélon egy lyukat is találtak, ami arra utalhat, hogy egy másik glyptodon végzett vele, harc közben.

        HIRDETÉS
        HIRDETÉS
        HIRDETÉS
      3. 3 Középkori kincs

        pikabu

        2007-ben Andreas K. ausztriai lakos békésen gyomlálta a növényeit a kertben, amikor egyszer csak hirtelen egy fura dobozba akadt az ásója. A dobozban 200 különféle ékszer, köztük gyűrűk, brossok, csattok voltak, melyekről a szakértők utólag megállapították, hogy körülbelül 650 évesek lehetnek.

      4. 4 Meteorit darabok – hatszor egymás után

        pikabu

        Ha bármitek eltűnik otthon, ezt az embert hívjátok segítségül, ő ugyanis egymás után hatszor talált meteoritot a saját kertjében. Aki tisztában van ezeknek az űrből jött objektumoknak az értékével, az tudja, hogy ez gyakorlatilag felér egy lottónyereménnyel. Radivoje Lajic házát egyébként külön szakértők is vizsgálják, hogy megértsék, van-e valamilyen mágneses aktivitás a környéken, ami ennyire oda tudná vonzani az égitesteket.

        HIRDETÉS
        HIRDETÉS
        HIRDETÉS
      5. 5 Nukleáris búvóhely

        pikabu

        Chris és Colleen Otcasek az új házuk vásárlását követően bukkant erre a nem mindennapi hidegháborús búvóhelyre, ami nem csakhogy tökéletes állapotban maradt 50 év múltán is, de még mindig fel volt töltve élelmiszerekkel, altatókkal, könyvekkel, kávéval és hasonló, túléléshez szükséges eszközökkel.

      6. 6 Algút a Gízai nagy piramishoz

        pikabu

        A piramishoz közeli El Haraneya nevű falucska egyik lakója lett figyelmes a kertje alatt húzódó rejtélyes alagútra, mely egészen a Gízai piramisok aljáig vezet. Ez valószínűleg egy titkos átjáró lehetett a három piramis és a környező falvak között.

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.