HIRDETÉS BEZÁRÁS
Egyéb

14 megoldás, ami miatt a legdrágább belső tér is olcsónak látszik

Néha apróságokon múlik minden.

    Akár egy vagyonba került a felújítás, akár spórolni próbáltál rajta, néha a lakásod olcsóbbnak tűnhet, mint amilyen valójában, a rosszul megválasztott kiegészítők miatt. De ne aggódj! Vannak trükkök, amikkel elkerülheted ezt a kellemetlen hatást.

    HIRDETÉS

    Ebben a cikkben most 14 olyan dolgot mutatunk be, ami olcsóvá teheti a lakásod, és elmondjuk, hogyan kerülheted el őket.

    14. Ablakok:

    Olcso berendezes 014

    A legtöbben PVC ablakokat választanak, de fontos, hogy az ablakok vasalata is szép legyen. Ha a gyártó nem kínál minőségi kilincseket, érdemes külön beszerezni őket. A fekete vagy sötét színű ablakkeret is elegánsabbá és drágábbá teszi a belsőt.

    13. Műanyag ablakpárkányok:

    Olcso berendezes 013

    A műanyag ablakpárkányok mindig olcsó hatást keltenek. Jobb elkerülni a lekerekített formákat, és egyszerű, egyenes vonalvezetésű párkányokat választani. Az ablakpárkány nélküli ablakok, vagy a minimális párkányméretűek kellemesebb és esztétikusabb összképet adnak. Ha olcsó, de mutatós anyagot keresel az ablakpárkányra, érdemes megfontolni a WERZALIT-ot, ami sötét színben gyönyörűen mutathat a lakásban.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    12. Az ablak körüli terület:

    Olcso berendezes 012

    Ne feledkezzünk meg az ablak belső keretezéséről sem. A vakolt és festett, a falak színével harmonizáló keretek nagyon jól beleolvadnak a térbe. Ne dőlj be azoknak, akik azt állítják, hogy a PVC párkányok az egyedüli megbízható megoldások a piacon. Ezek inkább olcsó felújításra utalhatnak, és nem mindig illeszkednek harmonikusan az összképbe.

    11. Rövid függönyök:

    Olcso berendezes 011

    A stílusos belső tér kialakításában fontos szerepet játszanak a függönyök is. Kerüld a túl rövid, vagy a padlónál hosszabb függönyöket, mert ezek olcsó hatást kelthetnek. Válassz a padlóig érő, vagy az ablak aljánál enyhén fodrozódó függönyöket, hogy elegáns és kifinomult összképet teremts.

    10. Nem megfelelő kanapé:

    Olcso berendezes 010

    A bútorok közül a kanapé kiemelt szerepet játszik, és nagyban befolyásolja a belső tér összképét. Fontos, hogy a kanapé stílusa illeszkedjen a lakás berendezéséhez, és a kárpit anyaga és színe is harmonizáljon a többi elemmel. Kerüld a kanapé takaróval való beborítást, mert ez olcsó hatást kelthet.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    9. A minimalizmus félreértelmezése:

    Olcso berendezes 009

    Egy másik gyakori hiba, hogy az üres szobákat minimalizmusnak gondoljuk. Sokan tévesen úgy vélik, hogy a minimalizmus a tárgyak szinte teljes hiányát jelenti a helyiségben. Ez azonban hatalmas tévedés.

    Ha túl sok holmitól szabadulsz meg, és folyamatosan egyre nagyobb térre vágysz, akkor valószínűleg nem már nem minimalizmust, hanem szegényes techno-minimalista stílust fogsz létrehozni az üres szobákkal.

    8. Helytelen alaprajz:

    Olcso berendezes 008

    A tervezési hibák is olcsóvá tehetik a belső teret. Ha hajlamos vagy az összes bútort a falak mentén elhelyezni, ha nem tudod, hogyan töltsd ki a nagy tereket, ha elavult, kis lakásokból származó terveket használsz (pl. a falhoz szorított étkezőasztal), és ha nem figyelsz kellőképpen a bútorok széleire, mindez erősen befolyásolhatja a belső teret és annak vizuális hatását.

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.