20 félbevágott tárgy, amit sosem láthattunk még belülről korábban

Aki kicsit is érdeklődést mutat a világunkat befolyásoló és éltető dolgok iránt, az valószínűleg elgondolkodott már rajta korábban, hogy vajon hogyan is nézhet ki például egy kézigránát vagy egy lakat (vagy bármilyen más hétköznapi tárgy) belülről. Az alábbi félbevágott tárgyak többsége a vízsugaras vágásnak köszönhetően jött létre, de persze akadnak köztük olyanok is, melyeket direkt így készítettek különféle múzeumok és kiállítások részére. Ezek közül csipegettünk most össze 20 izgalmas félbevágott tárgyat, hogy egy kicsit csillapíthassuk általuk a kielégíthetetlen tudásszomjunkat.


 1. 1 ELSŐ VILÁGHÁBORÚS BRIT PUSKATÖLTÉNY.


 2. 2 NÉMET LEOPARD TANK.


 3. 3 KÍNAI GYORS-LEVES.


 4. 4 FÉLBEVÁGOTT HANGSZÓRÓ.

  forrás

 5. 5 FÉLBEVÁGOTT KONTÉNERSZÁLLÍTÓ HAJÓ.


 6. 6 FÉLIG LEBOROTVÁLT BIRKA.


 7. 7 CANON NYOMTATÓ.


 8. 8 KÉZIGRÁNÁT.


 9. 9 KÁVÉ ÉS FÁNK.


 10. 10 Aki kicsit is érdeklődést mutat a világunkat befolyásoló és éltető dolgok iránt, az valószínűleg elgondolkodott már rajta korábban, hogy vajon hogyan is nézhet ki például egy kézigránát vagy egy lakat (vagy bármilyen hétköznapi tárgy) belülről. Az alábbi félbevágott tárgyak többsége a vízsugaras vágásnak köszönhetően jött létre, de persze akadnak olyanok is, melyeket direkt így készítettek. (múzeumoknak és kiállításoknak) Mi most 20 ilyen félbevágott tárgyat gyűjtöttünk össze, hogy egy kicsit csillapíthassuk velük a kielégíthetetlen tudásszomjunkat…? ELSŐ VILÁGHÁBORÚS BRIT PUSKATÖLTÉNY. Hirdetés NÉMET LEOPARD TANK. KÍNAI GYORS-LEVES. FÉLBEVÁGOTT HANGSZÓRÓ. Hirdetés FÉLBEVÁGOTT KONTÉNERSZÁLLÍTÓ HAJÓ. FÉLIG LEBOROTVÁLT BIRKA. CANON NYOMTATÓ. Hirdetés KÉZIGRÁNÁT. KÁVÉ ÉS FÁNK. COLT M1911 FÉLAUTOMATA PISZTOLY.


REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

0
Ez igen!
0
Nem tetszik!
0
Vicces
0
Imádnivaló
0
Meglepő
0
Szomorú
0
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!One comment -

 • Szia, guest
 •  Aki kicsit is érdeklődést mutat a világunkat befolyásoló és éltető dolgok iránt, az valószínűleg elgondolkodott már rajta korábban, hogy vajon hogyan is nézhet ki például egy kézigránát vagy egy lakat (vagy bármilyen hétköznapi tárgy) belülről. Az alábbi félbevágott tárgyak többsége a vízsugaras vágásnak köszönhetően jött létre, de persze akadnak olyanok is, melyeket direkt így készítettek. (múzeumoknak és kiállításoknak) Mi most 20 ilyen félbevágott tárgyat gyűjtöttünk össze, hogy egy kicsit csillapíthassuk velük a kielégíthetetlen tudásszomjunkat…? ELSŐ VILÁGHÁBORÚS BRIT PUSKATÖLTÉNY. Hirdetés NÉMET LEOPARD TANK. KÍNAI GYORS-LEVES. FÉLBEVÁGOTT HANGSZÓRÓ. Hirdetés FÉLBEVÁGOTT KONTÉNERSZÁLLÍTÓ HAJÓ. FÉLIG LEBOROTVÁLT BIRKA. CANON NYOMTATÓ. Hirdetés KÉZIGRÁNÁT. KÁVÉ ÉS FÁNK. COLT M1911 FÉLAUTOMATA PISZTOLY. Hirdetés UTASSZÁLLÍTÓ REPÜLŐGÉP. BOWLING-GOLYÓ. SHANXI TYPE 17 KÍNAI KÉZIFEGYVER. Hirdetés ZIPPO ÖNGYÚJTÓ. FÉLBEVÁGOTT LAKAT. Hirdetés FÉLBEVÁGOTT AUTÓ. KÜLÖNBÖZŐFÉLE/FAJTA KÁBELEK.

Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!