19 erőteljes fotó, amitől majd megszakad a szívünk

Legtöbbször olyannyira elfoglaltak vagyunk a magunk ügyes-bajos problémáival, hogy észre sem vesszük a mindennapok során ránk ragyogó apró csodákat és megrendítő pillanatokat. Ha azonban néha elengedjük a gyeplőt és egy pillanatra megállunk, életre szóló élményekkel lehetünk gazdagabbak. Az alábbi emberek is ezt tették, a szívhez szóló élményeiket pedig a közösségi oldalakon keresztül osztották meg a nagyvilággal.


 1. 1 Egy kutyus, aki a kerítéshez dörgölődzik a menhelyen, csakhogy végre valaki megsimogassa őt.


 2. 2 A fiatal lány nagyon félt leszállás előtt, és megkérte a mellette ülő idegent, hogy fogja a kezét. Az nemcsak a kezét fogta, de a családjáról is kérdezgette, hogy megnyugtassa utastársát.


 3. 3 “A barátom új szíve, amit rohanva hoznak épp a kórházba.”


 4. 4 “Tavaly meghalt a nyuszim apák napján. Egy évvel később ez a liliom nőtt ki ott, ahova temettem, pedig nem ültettem oda semmit.”

  reddit

 5. 5 Ez a háromgyerekes anyuka mindhárom lányának ír napi öt sort egy saját kis könyvecskébe. Az esküvőjükre szánja őket meglepetésnek ajándékba.


 6. 6 A 3,5 éves beszédsérült kisfiú most mondta ki életében először azt a szót, hogy anyu.


 7. 7 “Az elmúlt évben ez alatt a festmény alatt ültem az egyetemi könyvtárban. Ugyanezen időszakban végeztem egy kis családfakutatást is, és találtam a neten egy olajfestményt egy sokadik üknagyapámról, Joseph Trappről. Másnap a könyvtárban rájöttem, hogy az ő arcképe alatt ültem a könyvtárban.”


 8. 8 A süket kutyus így jelzi gazdáinak, hogy ki kéne mennie elvégezni a dolgát.


 9. 9 “Új helyre költöztünk, másnap reggel indultam lenyírni a füvet, és akkor láttam, hogy a szomszéd bácsi már nekiesett. Elmondta, hogy minden új szomszédját megajándékozza egy fűnyírással, afféle köszöntésképp.”


 10. 10 ,,Az édesapánk mindig sárga kacsákat rejtett el a ház körül, hogy jobb kedvünk legyen, ha megtaláljuk őket. 4 évvel ezelőtt elhunyt és mikor már azt hittük, hogy minden kacsát megtaláltunk, ma találtunk még egyet az autójában. Szívszorító érzés.”
Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Send this to a friend