HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TVInterneten talált dolgok

Milyen eseményeket jósoltak meg Simpsonék. Ez kezd kicsit ijesztő lenni

  Manapság már senkinek sem hír, hogy a Simpson család jóslatai kezdenek legendássá válni. Az 1989 óta futó animációs sorozat nem egyszer és nem kétszer jósolt meg olyan dolgokat, melyek később, a kiszámíthatatlan véletleneknek köszönhetően végül tényleg bekövetkeztek.

  HIRDETÉS

  A több mint 30 éve futó sorozat szinte minden évadjára jut egy-egy ilyen beteljesült jóslat, most pedig ezek közül próbáltuk meg felidézni a legpontosabbakat.

  1. 10 Koronavírus

   1

   Ebben az epizódban egy szörnyű vírus terjedt el az Egyesült Államokban, hasonlóan a jelenleg is tartó világjárványhoz. Igaz, az animációs sorozatban Japánból érkezett, nem Kínából.

  2. 9 Németország legyőzi Brazíliát

   2 1

   Németország tényleg kiütötte a házigazda Brazíliát a világbajnokságon, igaz, nem 2:0-ra, ahogy azt a Simpson család megjósolta, hanem 7:1-re. De ezt a pontatlanságot elnézzük.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 8 Trump utáni korszak


   A Simpson család megjósolta a Trump kormányt már akkor, amikor ez még kacagtató kitalációnak tűnt, ráadásul az utána következő érát is, amiben Lisa Simpson lett az új elnök, aki gyakorlatilag ugyanolyan ruhában látható, mint az Egyesült Államok új alelnöke, Kamala Harris.

  4. 7 Az Isteni részecske

   3 1

   14 évvel a Higgs-bozon részecske felfedezése előtt Homer felírt egy egyenletet a táblára az egyik epizódban, ami meglepő módon kísértetiesen hasonlít az úgynevezett „Isteni részecskére”.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 6 Lady Gaga a Super Bowl-on

   Lady Gaga super bowl simpsons

   Az egyik epizódban nemcsak megjósolták, hogy Lady Gaga szerepel majd a Super Bowl félidei showjában, de ráadásul ugyanolyan jelmezben volt látható, mint amiben később fellépett.

  6. 5 Pokémon Go

   5 1

   Az egyik epizódban Homer egy Pokemon Go-szerű játékkal játszik a templomban, amivel hatalmas botrányt okoz. Nem ismerős ez valahonnan?

  7. 4 Meghibásodott szavazatszámláló

   6 1

   Az egyik epizódban a meghibásodott szavazógép minden Barack Obamára leadott szavazatot Mitt Romney-nak adott. Négy évvel később ez tényleg megtörtént Pennsylvania államban.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 3 Disney-uralom

   7

   A Simpson család megjósolta, hogy a Disney vállalat megvásárolja a 20th Century Fox-ot. 19 évvel később aztán ez tényleg megtörtént.

  9. 2 Simpsonék a Trónok harca fő fordulatát is megjósolták.

   8 2

  10. 1 Görög válság

   9 1

   Matt Groening-nak, a Simpson család írójának vagy nagyon jó gazdasági kapcsolatai vannak, vagy 2012-ben tényleg megjósolta a 2015-ös görög pénzügyi válságot.

   A Simpson család jóslatai egyszerre ijesztőek és meglepőek is egyben. Az alkotók úgy kommentálták, hogy csak nagyon jól odafigyelnek a világban zajló eseményekre, azért sikerül néha megjósolniuk olyan eseményeket, amik a valóságban még nem történtek meg.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.