HIRDETÉS
Filmek és TVSztárok és celebek

Így néznek ki most az “50 első randi” szereplői, 16 évvel a film után

  2004-ben az egész világ beleszeretett Adam Sandler romantikus komédiájába, az 50 első randi című filmbe. Sokan közölünk azóta valószínűleg már több tucatszor láttuk a filmet, ám amíg a szereplők a képernyőn hosszú évek után sem változtak semmit, a valóságban azért nagyot változott a helyzet.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogyan néznek ki a filmben szereplő színészek napjainkban, 16 évvel a film megjelenése után.

  1. 1 Adam Sandler, mint Henry Roth

   Adam sandler

   A film főszereplőjét játszó Adam Sandler azóta számos hollywoodi filmben játszott. Az 53 éves Sandler legújabb filmje a Jennifer Anistonnal közös Gyagyás gyilkosság című Netflix film. A színész azóta 4 új film kiadására is leszerződött a Netflix-szel.

  2. 2 Drew Barrymore, mint Lucy Whitmore

   Drew Barrymore

   A 45 éves Drew Barrymore szintén rengeteg filmben és sorozatban megfordult az 50 első randi óta, egyik utolsó, Kavarás című filmjében például épp Adam Sandlerrel közösen játszott. A színésznőnek több mint 13 millió követője van az Instagramon, ahol nagyon természetes, szerethető módon mutatja be a mindennapi életét.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Rob Schneider, mint Ula

   Rob Schneider

   A most 56 éves Rob Schneider komikusként kezdte a karrierjét, még a középiskola mellett. Nem véletlen tehát, hogy a színészt (akárcsak az 50 első randiban) mindig humoros szeremben láthatjuk. Legutóbbi filmje A másik Missy volt, ami egy amerikai vígjáték, és amely 2020. május 13-án került bemutatásra a Netflixen.

  4. 4 Sean Astin, mint Douglas 'Doug' Whitmore

   Sean Astin

   A 49 éves Sean Astin hosszú és eredményes karriert töltött be a színészi világban. A tévéképernyőn először egy „Kérlek, ne üss meg, anya” című műsorban tűnt fel, a karrierje pedig onnantól kezdve magasan szárnyalt. Leghíresebb szerepe minden kétséget kizáróan a Gyűrűk ura trilógiában volt, a hol a főszereplők egyikét, Samut alakította.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 Dan Aykroyd, mint Dr. Keats

   Dan Aykroyd

   Dan Aykroyd egy kanadai író, színész, énekes, és forgatókönyvíró, aki filmszerepeinek köszönhetően humoros személyként vonult be a tévézés világába. Egyik legújabb filmje a "Szellemirtók – Az örökség" lesz, melyet még mindig forgatnak, és ami 2021 márciusában kerül majd a mozikba.

  6. 6 Lusia Strus, mint Alexa

   Lusia Strus

   Az 50 éves Lusia Strus Chicagóban született, de valójában egy ukrán családból származik. Karrierje során majdnem két évtizeden keresztül jól összekötötte a filmezést a színház világával, ám igazán híres filmje csak az 50 első randi volt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  1. 7 Blake Clark, mint Marlin Whitmore

   Blake Clark

   A 74 éves Blake Clark egy színész, komikus, és szinkronszínész, aki olyan filmekhez adta a hangját, mint például a Toy Story. Az elmúlt 20 évben Clark számtalan stand-up showban szerepelt, és nem mellékesen az HBO saját gyártású vígjátékaiban is.

  2. 8 Amy Hill, mint Sue

   Amy Hill

   Amy Hill (67 éves) amerikai film- és színház színésznő. Japán és finn származású. Szinkronszínészként is aktívan tevékenykedik, például a Lilo & Stitch című filmben is hallhattuk őt. A színésznő manapság is rendszeresen megjelenik a képernyőn, legutóbb például az Amazon saját gyártású sorozatában, az Egy csipetnyi bűvöletben tűnt fel.

  3. 9 Allen Covert, mint 10 másodperces Tom

   Allen Covert

   Az 55 éves Allen Covert valójában nagyon közel áll Adam Sandlerhez a való életben. Együtt tanultak a főiskolán, és azóta is elválaszthatatlan haverok, tehát nem véletlen, hogy Allen számos Sandler-filmben feltűnik, mint mellékszereplő. Ennek ellenére a színésznek nem sok saját filmje volt, inkább háttérmunkákat vállal az Adam Sandler-féle Happy Madison produkciós társaságnál.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 10 Maya Rudolph, mint Stacy

   Maya Rudolph

   A 47 éves Maya Rudolph nem csak színésznő, de énekesnő is egyben. Legtöbben mégis a színészi karrierje miatt ismerjük őt, az 50 első randin kívül olyan filmekben játszott, mint a Koszorúslányok vagy a Nagyfiúk, és szinkronszínészként is sok filmben találkozhattunk a hangjával.

  5. 11 Pomaika’i Brown, mint Nick

   Pomaikai Brown

   Az 59 éves Pomaika’i Brown-nal séfként találkozhattunk az 50 első randi című filmben, fő szakmája azonban nem a színészkedés, hanem a zenélés. Már 12 évesen kiemelkedő sikert ért el ukulelén, jelenleg pedig feleségével együtt egy hollywoodi produkciós társaságot működtetnek.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.