HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TV

21 látványos filmes baki, ami külön díjat érdemelne

  Még a legnagyobb odafigyeléssel készült sok millió dolláros hollywoodi mozifilmek sem mentesek az abszurd bakik alól – persze ez valahol érthető. Egy jelenet olykor több tíz vagy száz apró snittből áll össze, és nincs az tehetséges producer vagy stáb, aki ne zavarodna bele időnként ebbe a kaotikus összevisszaságba.

  HIRDETÉS

  Észrevetted már, hogy a Viharsziget című filmben a kihallgatott beteg egy láthatatlan pohárból iszik? Hát azt, hogy a Harcosok klubja című filmben Edward Norton helyett egy kaszkadőr esik le a lépcsőn? Nem?! Akkor az alábbi lista bizonyára számodra is tartogat érdekességeket.

  1. 1 Tolvajtempó: a csavarkulcsok egyik vágásról a másikra hirtelen megváltoztatják a helyzetüket, pedig senki nem nyúlt hozzájuk.


     

  2. 2 A szabadság útjai: Frank nyakkendője jelenetről-jelenetre változik.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya: amikor Mrs. Lovett pitével kínálja a fiút, szinte azonnal megeszi a felét, majd a következő jelenetben hirtelen teljesen érintetlen a pite.


  4. 4 A Grand Budapest Hotel: amikor Gustave odaadja a kártyát, tisztán látható, hogy az egyik sarka meg van hajolva. A következő közeli jelenetben azonban ennek már semmi nyoma.


  5. 5 A holnap határa: Bill Cage Alezredes zakója hirtelen az egyik pillanatról a másikra begombolódik.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 A mennyország kapujában: az egyik gengszter matt szemüvege hirtelen fényessé válik, és a tükröződésében látható lesz a stáb.


  7. 7 Wanted: Fox haja hirtelen az egyik pillanatról a másikra lófarokba kötődik.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 19,140
  SorozatlövőCukipofaDivatdiktátorGIF-KirályHeadlinerBeszélgetésindítóTizedik reakcióPosztnindzsaAlkotóBejegyzéskészítő10 hozzászólásBestseller író
  a viharszigetes nekem is feltűnt a film közben 😛
 • A viharszigetben a jobb kezével iszik a semmi pohárból. Viszont a valódit bal kézzel tette le. A Drive-nál nem a címke került át a másik oldalra. Az egész képet megtükörzték, ez látható a szereplő hajválasztékánál is, az is a másik oldalon van :)
  • Nem a liked.hu a legnagyobb hibás. A feltöltő. Ő a balf@sz. Minden posztját elcseszi. 
 • Én is kiszurtam egy bakit...az mondjuk nincs a listán. "Fegyencjárat" amikor a vége felé Nicolas Cage kap egy felkarlövést a repülön, elöbb van a kimeneti vérfröccs, mint a bemeneti :-)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.