HIRDETÉS BEZÁRÁS

13 dolog, ami bizonyítja, hogy Jensen Ackles és Jared Padalecki a tévén kívül is testvérek

2005-ben az akkor még fiatal Jensen Ackles-t és Jared Padalecki-t felkérték, hogy játsszák el a főszereplő testvérpárt az Odaát című sorozatban. Az eredetileg 5 évadosra tervezett sorozatból végül 15 évados lett, ez a 15 év pedig nem meglepő módon nagyon közel hozta egymáshoz a két színészt a valóságban is. Annak ellenére, hogy idén ősszel a sorozat véget ér, a Jensen és a Jared közötti kötelék valószínűleg örökké tart majd.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál nagyon nagy rajongói vagyunk a sorozatnak és a főszereplő színészeknek egyaránt, ezért összeszedtünk néhány vidám dolgot kettőjükről, ami megmutatja, hogy miért is olyan különleges a két színész kapcsolata.

  1. 1 Az első évadokban szobatársak voltak.

   556c215521bd0fd2fb1a0eec1e

   Jared és Jensen kapcsolata már az Odaát első évadaitól kezdve különleges. Ez javarészt annak köszönhető, hogy a színészek a kezdetekkor együtt éltek, és tulajdonképpen éjjel-nappal együtt voltak. Amikor a sorozat forgatása véget ért, hazamentek, és együtt gitároztak és szórakoztak.

  2. 2 Régen mindig együtt nézték meg az új epizódokat.

   ab6d8a5ec8bc031cf013c4e179

   Padalecki egyszer posztolt egy Tweetet, amiben ő és Ackles együtt nézik a sorozat új epizódját. Annak ellenére, hogy nem tudjuk, hogy ez minden epizódnál így volt-e vagy sem, ez mégis szintén azt a tényt erősíti meg, hogy nagyon erős a kettőjük közti kötelék.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 A családjuk is közel áll egymáshoz.

   0b463b5431b91f1f536ae2e2ee

   A két színész felesége, Danneel Ackles és Genevieve Padalecki szintén nagyon közel állnak egymáshoz. Gyakran posztolgatnak egymásról a közösségi médiában, ahogy olyan képet is, amiken a férjeikkel együtt lógnak. Jensen és Jared feleségei egyébként szintén színészek, és mindketten feltűntek az Odaát című sorozatban néhány hosszabb-rövidebb szerep kedvéért.

  4. 4 Mindig együtt hülyéskednek a forgatáson.


   Jensen és Jared egy évadnyi színészi alakításából akár egy másfél órányi bakiparádét is összerakhatnánk, a két színész ugyanis imád ökörködni forgatás közben. Számos videót láthatunk a YouTube-on, amik a két színész forgatások közti ökörködéseit mutatják be.

  5. 5 Mindkét színész Texasból származik, és ott is élnek.

   9e7d205513ac7dae7486cc24c4

   Jared egyszer elmesélte, hogy az a tény, hogy mindketten Texasból származnak, azonnal összekovácsolta őket. Elmondása szerint azonnal volt közös témájuk a country zenéről, a teherautókról vagy épp a kutyákról, ami nagyon gyorsan összekovácsolta őket. A két színész továbbra is Texasban él. Képzeld el, milyen lehet, amikor összejönnek grillezni! 😁

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Imádnak viccet űzni egymásból.

   2ca7d651a7935de9286bd1cade

   Ezek ketten mindig megtalálják a módját, hogyan űzzenek tréfát egymásból, néha a másik fél legnagyobb bánatára. Ez azonban teljesen rendben van, ha jobban meggondoljuk, a valódi testvérek is ezt csinálják.

  7. 7 Legjobb barátok.


   Ackles egyszer elmondta, hogy ő és Padalecki nagyon közel állnak egymáshoz, és mindkettőjük számára fontos a barátságuk. Ackles szerint ők egymás legjobb barátai, és megismételhetetlen a kettőjük közti barátság.

  8. 8 Együtt nevelik a gyerekeiket.

   02499f5d44b2d56aa981ed2d07

   Nemcsak a színészek feleségei állnak közel egymáshoz, a gyerekeik úgyszintén. Nagyon sokszor szerveznek közös családi programot, például medencézést, amit nagyban megkönnyít az a tény, hogy mindkét család ugyanabban az államban él.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Sosem unják meg egymást.

   63aa2050bc98622c8cbf247eed

   Sokszor előfordul, hogy az évek során fárasztóvá és unalmassá válnak a barátságok, de az ő kapcsolatuk nem ilyen. Ackles szerint a legnagyobb különbség a sorozatban játszott testvérpár és köztük, hogy a valóságban sosem vernék át egymást, és mindig-minden helyzetben számíthatnak egymásra, a sorozatban játszott énjeikkel ellentétben.

   Jared ekkor hozzátette: "Sajnos azt hiszem, hogy már egész életünkre egymás mellett ragadtunk."

  10. 10 Együtt jótékonykodnak.


   2015-ben Padalecki elindította az "Alway Keep Fighting" nevű jótékonysági szervezetet, hogy segítséget nyújtson a depresszióval küzdő embereknek. Legjobb barátja is részt vette a jótékonyságban, akivel közösen több mint 100.000 Odaát témájú ruhadarabot adtak el, a befolyt összeget pedig teljes egészében jótékonysági célokra adományozták.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  11. 11 Mindig ott vannak egymásnak.


   Padalecki nem véletlenül indította el ezt a jótékonysági szervezetet: a sorozat során ugyanis sokszor küzdött depresszióval. Ekkor mindig Jensen sietett a segítségre, aki egy interjúban elmondta, hogy Padalecki segítséget kért tőle, ami nagyon nagy szó, mert az emberek ritkán merik ezt megtenni. Jensen végig ott volt barátja mellett, és kisegítette őt a nehéz időszakokból, Padalecki pedig ennek tiszteletére hozta létre a depressziós embereket segítő alapítványt.

   Jensen azt is elismerte, hogy sokszor neki is támogatásra volt szüksége, amikor egyes napok sötétebbnek tűntek a többinél, és ilyenkor Jared segítette őt ki a gödörből. "A legutóbbi ilyen időszak tavaly volt, amikor a lányom 7 hónapos volt, és én nagyon távol voltam tőle. Ez egy nagyon nehéz időszak volt, amit csak Jared barátságának köszönhetően tudtam átvészelni. Volt mellettem valaki, akivel beszélhettem róla, és ez nagyon sokat segített. Még csak kérnem sem kellett, hogy segítsen." - nyilatkozta Jensen.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Egymás mellett nőttek fel.


   Jared szerint hihetetlen, hogy mennyire megváltoztak az évek során. Amikor megismerték egymást, a 20-as éveik elején járó fiatalok voltak, azóta pedig először férjek, majd apukák lettek. ,,Nem lehet szavakba foglalni azt a sok élményt, amit Jensennel közösen éltem át" - nyilatkozta Jared.

  13. 13 Ők maguk is testvérnek tekintik egymást.

   60d02d5f84b7d956045bd026ea

   Semmi kétség afelől, hogy ami Jensen és Jared között van, az nem csupán barátság. Mint minden barátság, egy ponton az ő kapcsolatuk is sokkal inkább családi kötelékbe ment át. ,,Nem volt nehéz eljátszani a kamera előtt, hogy testvérek vagyunk, mivel akkor, amikor nem forog a kamera is úgy érezzük magunkat, mintha testvérek lennénk" - nyilatkozta Ackles.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.