Újranéztük a kedvenc filmjeinket és találtunk bennük 15 olyan hatalmas bakit, hogy a fal adja a másikat

Mindenki szeret filmet nézni, még ha a kedvenc filmjeink műfajai valószínűleg el is térnek egymástól. Ettől függetlenül vannak olyan filmek, amelyeket mindannyian kismilliószor láttunk, vagy azért, mert mi magunk is szeretjük őket, vagy azért, mert annyiszor ismételte már őket a televízió. Így vagy úgy, hiába a sok előttük töltött óra, még ma is találhatunk bennük olyan bakikat és meglepetéseket, amiket sosem vettünk észre korábban.


HIRDETÉS

Szerencsére létezik egy Movies Mistakes nevezetű weboldal, ahol a sasszemű rajongók minden apró bakiról jelentést készítenek. A Liked.hu-nál átnéztük a 15 legnépszerűbb ilyen bakit és kétségkívül megerősíthetjük, hogy bizony tényleg benne felejtették őket a filmekben.

 1. 1 Trója


  Az egyik katona egy kis detonátort tart a kezében, amivel robbanást okozhat a homokban, hogy még drámaibb legyen a jelenet.

 2. 2 Gladiátor


  Amennyire emlékszünk a töri órákra, a római birodalom idején nem voltak gázpalackok. Márpedig ez itt a filmben határozottan az.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 A Karib-tenger kalózai


  A képen a stáb egyik tagja látható napszemüvegben, fehér pólóban és cowboy kalapban. A kalózok tehát meghódították a Nyugatot.

 4. 4 Ryan közlegény megmentése


  Az ilyen fali telefonok nagyjából az 50-es évek végén jelentek meg, akkor is nagyon szűk körben. Na már most épp ezért ez elég furcsán mutat egy olyan filmben, ami a második világháború idején játszódik. Ennyi erővel akár adhattak volna egy mobiltelefont is szegény Ryan-nak, legalább könnyebb lett volna őt megtalálni.

 5. 5 Titanic


  A hajó süllyedése közben az egyik ablak mögött jól kivehető a jelenetet rögzítő kamera és annak reflektora. Le a kalappal a kamerás előtt, hogy amíg mindenki menekült, ő ott maradt filmezni a fiatal pár menekülését. 👏

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 A rettenthetetlen


  Ezúttal is egy statiszta mászott be a képbe, aki Mel Gibson jobb válla fölött látható, baseball sapkában, és ha jól látom a ruhája sem pont olyan, mint amilyet a skót szabadságharc idején hordtak az emberek.

 7. 7 Harry Potter és a Titkok Kamrája


  Két dolog lehet: az egyik roxforti diák túl sok szteroidot nyomott, vagy a kamerát kezelő fickó nagyon rossz az álcázásban. Mi az utóbbira tippelünk.

 8. 8 A Gyűrűk Ura: A király visszatér


  A leépítés és a munkanélküliség az orkok hadseregét sem kerülhette el, ezért szemmel láthatóan külsős gyakornokokat kellett toborozni a jelenethez.

  Még nincs vége, a cikk a következő oldalon folytatódik!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
25
2 hozzászólás, 25 pont

Szólj hozzá!

2 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!