HIRDETÉS

19 mozifilmes baki, amit nem vettek észre a rendezők

Kedvenc hollywoodi filmjeink több millió dollárból, hatalmas, több száz fős stáb összehangolt munkájával készülnek, ám még ez a rengeteg pénz és ez a sok ember sem biztosítja be őket a bakik ellen. Persze ezek az apró-cseprő hibák nem feltétlenül jelentenek komoly botlást a filmek cselekményét illetően, mégis az ember azt hinné, hogy ezen a szinten már kiküszöbölik például az egyik jelenetben fiúból lánnyá változó gyermek, vagy az értelmetlen, véletlenszerűen egymás után írt cirill betűk problémáját.


HIRDETÉS

Annál is inkább, hiszen a szemfüles mozirajongók figyelmét semmi sem kerülheti el, így a most következő 19 látványos bakit is könnyedén lebuktatták.

 1. 1 A Volt egyszer egy Hollywood című filmben Brad Pitt karján egy Citizen karórát láthatunk, ami azonban csak 1972-ben jelent meg, miközben a film 1969-ben játszódik.


 2. 2 Hasonló hiba található az egyébként 1989-ben játszódó Stephen King-féle Az-ban is, ahol a gyógyszertár polcain modern csomagolású Nivea és Olay krémek láthatók.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 A Deadpool második részében, amikor a főszereplő taxiba ül, egy indokolatlan virág jelenik meg a képernyő sarkában.


 4. 4 A Venom című filmben Dr. Dan először a jobb, majd a következő jelenetben már a bal kezében tartja a telefont.


 5. 5 A Legendás állatok és megfigyelésük című filmben a vámtiszt valamiért oldalra fordítva tartja az egyébként vertikális tájolású útlevelet.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 A cselekmény szerint a Szemfényvesztők című film hősei egy fém raklapba rejtőznek, de ha jobban megnézzük rájöhetünk, hogy fizikailag sosem fértek volna bele. És az egyik (alsó kép) jelenetben egyébként látható is, hogy senki sincs a raklapban.


 7. 7 A Mentőexpedíció című filmben Mark Watney falra írt aláírása az egyik jelenetről a másikra teljesen másképp néz ki.


 8. 8 A Gettómilliomos című filmben szereplő Latika-nak az egyik jelenetben még a fülében, a következőben már az orrában van az ékszer.


 9. 9 Az Öngyilkos osztag című filmben Harley Quinn előbb két egymásmelletti rácsba kapaszkodik, a következő vágásnál azonban már van egyel távolabbi rácson van a keze.


 10. 10 A Kingsman - A titkos szolgálat című filmben a svéd hercegnő dokumentumaiban található képhez egyszerűen a saját filmjükből kivágott képkockát használták a rendezők.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
10 hozzászólás, 9 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!