HIRDETÉS

12 kellemetlen történet a látványos hollywoodi filmek forgatásáról

Tudtad, hogy egyes uralkodók levágatták a kőműves munkásaik kezét, hogy ne építhessék fel másoknak a palotájuk másolatát? A legszebb dolgok mögött néha a legborzasztóbb történetek állnak. Hasonló a helyzet a hollywoodi filmek mindig tökéletesnek és romantikusnak tűnő jeleneteivel is, melyek bár a képernyőn mindig tökéletesnek tűnnek, forgatás közben a színészeknek és a stábnak valójában keményen meg kellett szenvedniük értük.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most 12 olyan kellemetlen történetet gyűjtöttünk össze, amik komolyan próbára tették a leghíresebb hollywoodi filmek forgatását.

 1. 12 Pókember

  d42b45a9745b5eb9bb93d2ede742ad8c

  Pókember (Tobey Maguire) és Mary Jane (Kirsten Dunst) csókja az egyik legnézettebb és leginkább csodált csók Hollywood történelmében. Mesebelinek tűnik, mivel a képernyőn ezt hitették el velünk, de ha megkérdeznénk Tobey Maguire-t, valószínűleg nem ezt mondaná.

  Elvégre, milyen érzés lehetett fejjel lefelé lógni az esőben, miközben az orrát maszk takarta el, a szájával pedig a színésznővel kellett csókolóznia?

 2. 11 Wall Street farkasa

  c79a978736c050b92d6a8302f3ceb70d

  A pénzel teli ágyon szeretkezés szexinek tűnhet, de csak a képernyőn. Valójában a rakás pénzen hempergés komoly vágásokat okozott Margot Robbie testén a forgatás közben.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 10 Becstelen brigantyk

  c4947ce0ca8c4e11c46356aad0343c7a

  Quentin Tarantino úgy döntött, hogy számítógépes effektusok helyett szó szerint felgyújtja a díszletet az utolsó jelenetben. Ez egyben azt is jelentette, hogy a színészeknek nincs lehetőségük hibázni forgatás közben, a stábnak pedig mindent meg kellett próbálnia irányítani a tüzet, de a lángok így is másodpercek alatt elérték Eli Roth-ot és Omar Doom-ot, de rajtuk kívül mások is megégették magukat forgatás közben.

 4. 9 Titanic

  7af9a884995ae7571ef385cb089e0c35

  Kevesen tudják, de a Titanic forgatásának volt egy nagy rejtélye. A forgatás utolsó napján ugyanis valaki olyan orvosságot kevert a homárleveshez, ami megbetegített minden színészt és stábtagot. Mindenki hányt, beleértve James Cameron-t is, aki olyan rosszul lett, hogy az éjszakát egy kerekesszékben töltötte a kórházban. Több mint 20 év telt el a film forgatása óta, de soha nem derült ki, hogy ki okozta ezt az egészet.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 5. 8 Gonosz halott

  888e4c99a5f0d63151e38c0e6b00081c

  Megszokhattuk már, hogy a véres és erőszakos filmek nagymértékben számítógépes effektekkel készülnek, de a Gonosz halott című film producere erről hallani sem akart, mivel szerette volna, ha minden a lehető legélethűbb. Ehhez Jane Levy-t például szó szerint élve temették el egy műanyag zacskóval a fején, ami nem lehetett kellemes.

 6. 7 Csillagok háborúja

  1fe3879bc7c5b4e650b6c75651071738

  Csubakka jelmeze valódi szőrből készült, szóval el lehet képzelni, hogy milyen szagot áraszthatott magából, amikor elázott a hóban. Ráadásul a Csubakkát játszó színésznek, Peter Mayhew-nak annyira melege volt a jelmezben, hogy mindig összeizzadta, ami még rátett egy lapáttal a jelmez által árasztott borzalmas szagokra.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

2 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


 • 2. Az első filmben volt csak igazi az étel, amit mindig újra kellett csinálni, hogy ne romoljon meg . A másodiktól vagy a harmadiktól, sajnos nem emlékszek pontosan viszont már műkaják voltak, csak senki nem vette észre mert jól voltak megcsinálva . Szóval ez hülyeség amit írtok .
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!