HIRDETÉS

16 férfi, akinek az erőssége nem az izomzatában rejlik

Minden nő más és más választ adna arra a kérdésre, hogy „milyen a tökéles férfi számodra?”. A legtöbben talán a magasságot, hajszínt, testalkatot, izmokat, fizikai képességet, stb. említenék meg, pedig nem feltétlenül ebben rejlik a férfiak igazi ereje. A kitartás, a kedvesség, és a figyelmesség olyan erős férfi tulajdonság, amit nem lehet egy konditeremben beszerezni. Azok a nők pedig, akik ezt keresik egy férfiban, azok egészen biztosan boldogok lesznek az életben.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál mi magunk is meglepődtünk, hogy mennyi erő, kedvesség és gondoskodás rejlik a cikkünkben összegyűjtött férfiakban, akikre mi valódi példaképként tekintünk. Le a kalappal előttük!

 1. 1 ,,32 órája alvás nélkül, de végre otthon vagyunk."


 2. 2 ,,A főnökömet megihlette a beszélgetés, hogy a menstruációhoz szükséges higiéniai termékeknek világszerte ingyenesnek kellene lenniük, ezért azóta egy ilyen kosár vár minket a női mosdóban.”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,Édesapám, amint egy Braille-írásos könyvet olvas nekem."


 4. 4 ,,Apám felhívott, hogy elmondja, egy félig halott mókust talált az udvaron. Felvette, megetette, és most a kis mókus nem akar elmenni a válláról."


 5. 5 ,,A férjem és én elváltunk, és 12 év után először töltöttem a fiaim nélkül az anyák napját. Szomorú voltam, de a volt férjem átjött, és meglepett engem egy csodálatos reggelivel.”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 ,,A jó barátom szigorú diétán van, ezért zöldséges fogást készítettem neki, majd megnéztük a kedvenc filmünket."


 7. 7 ,,A barátom és én 2 évvel ezelőtt szakítottunk, de rendszeresen képet küld a macskájáról, hogy lássam, minden rendben van vele."


 8. 8 Példamutató nevelési módszer.


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Nemrég a következő jelenetet láttam egy moziban:

  Apuka otthagyta a kislányát a folyosón, aki véletlenül a padlóra ejtette a nachos-tálat. Már kezdtem ideges lenni, hogy miért ilyen gonosz valaki, erre az apuka visszajött egy másik nachos-szal és azt mondta: „erre próbálj meg jobban vigyázni, kicsim”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
11
10 hozzászólás, 11 pont

Szólj hozzá!

 • 13. Hát ha valaki 6 évesen csak így tud rajzolni ... a 3 éves kisfiam szebbet rajzol ennél
  • Nem tudom miért kell belekötni. Szerintem senkit sem érdekelt hogy hogyan rajzol az édes kicsi fiacskád!
  • Ismeretlenül is sajnálom a kisfiadat. Még csak 3 éves, de az anyja már rángatja ki a netre szerepelni. Biztos, hogy ő is egyetért azzal, hogy amit ő szórakozásból csinál, - lásd rajzolás - azt te a neten reklámozod?
 • Nincs a rajzzal semmi baj.Nem láthatsz be a gyerek fejébe,ő pontosan tudja mit miért hogyan! Aki leszól egy gyerek rajzot,vs.magasra teszi a mércét a saját gyerekével is.
 • ,,18 éves vagyok. Édesanyám még mindig őrizgeti a munkahelyén azt a rajzomat, amit egyszer 6 évesen készítettem neki." Ha azt 6 évesen rajzolta, akkor erősen visszamaradott. Ilyet egy kiscsoportos vagy max. középsős rajzol. 
  • Ó, kiszólt a gödör a lyukból... Nem vagy még felsős sem, igaz? Van sok olyan felnőtt is, aki "ennyire" tud rajzolni, és kész. Ez egy adottság, - mint az éneklés például - vagy megvan valakiben, vagy nincs.
  • 1,105
   Beszélgetésindító: hozzászólásaival érdekes beszélgetéseket generál.
   Ezek a névtelenek! 😂
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!