Felhasználói kötelezettségek

Felhasználói kötelezettségek

A Liked.hu weboldal a közösségi tartalommegosztáson alapul, így ebből kifolyólag a felhasználók maguk felelősek az általuk megosztott tartalmakra vonatkozó szerzői jogok tanulmányozásáról és érvényesítéséről.

Mivel a Liked.hu adminisztrátorai nem tudnak minden egyes kép, videó és idézet forrását, illetve az azokra vonatkozó szerzői jogokat ellenőrizni, ezért KÉRJÜK, hogy csak olyan tartalmat osszatok meg a weboldalon, amelyekre a hatályos szerzői jogok alapján engedélyetek van.

Szigorúan tilos:

  • más weboldalról származó cikkek publikálása, szerzői jogokba ütköző módon
  • nem saját képek, videók és idézetek forrás megjelölés nélküli publikálása
  • vízjelezett képek feltöltése

Szerzői jogok érvényesítése:

Amennyiben egy általad készített képet/videót/cikket szerzői jogaidat sértő módon publikáltak a weboldalunkon, kérjük értesíts bennünket, (a Liked.hu csapatát) hogy megtehessük a szükséges lépéseket és azonnali hatállyal törölhessük a problémás tartalmat.
Köszönjük.

A felhasználók által készített bejegyzések, (beleértve az összes médiafájlt és írást) a Liked.hu weboldalon történő megjelenés pillanatától számítva, a Liked.hu tulajdonát képezik. A Liked.hu weboldalon található szerzői jogi védelmet élvező művek (képek, videók, írások, címek, adatbázisok) kizárólag a weboldal tulajdonosának előzetes, írásbeli engedélyével és megfelelő mértékű jogdíj megfizetése ellenében használhatók fel.

Jogainak megsértése esetén a Liked.hu weboldal tulajdonosa a jogsértővel szemben polgári jogi igényeket támaszthat, illetve a jogsértő ellen büntetőfeljelentést tehet.
Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.