Felhasználói kötelezettségek

A Liked.hu weboldal a közösségi tartalommegosztáson alapul, így ebből kifolyólag a felhasználók maguk felelősek az általuk megosztott tartalmakra vonatkozó szerzői jogok tanulmányozásáról és érvényesítéséről.

Mivel a Liked.hu adminisztrátorai nem tudnak minden egyes kép, videó és idézet forrását, illetve az azokra vonatkozó szerzői jogokat ellenőrizni, ezért KÉRJÜK, hogy csak olyan tartalmat osszatok meg a weboldalon, amelyekre a hatályos szerzői jogok alapján engedélyetek van.

Szigorúan tilos:

  • más weboldalról származó cikkek publikálása, szerzői jogokba ütköző módon
  • nem saját képek, videók és idézetek forrás megjelölés nélküli publikálása
  • vízjelezett képek feltöltése

Szerzői jogok érvényesítése:

Amennyiben egy általad készített képet/videót/cikket szerzői jogaidat sértő módon publikáltak a weboldalunkon, kérjük értesíts bennünket, (a Liked.hu csapatát) hogy megtehessük a szükséges lépéseket és azonnali hatállyal törölhessük a problémás tartalmat.
Köszönjük.

A felhasználók által készített bejegyzések, (beleértve az összes médiafájlt és írást) a Liked.hu weboldalon történő megjelenés pillanatától számítva, a Liked.hu tulajdonát képezik. A Liked.hu weboldalon található szerzői jogi védelmet élvező művek (képek, videók, írások, címek, adatbázisok) kizárólag a weboldal tulajdonosának előzetes, írásbeli engedélyével és megfelelő mértékű jogdíj megfizetése ellenében használhatók fel.

Jogainak megsértése esetén a Liked.hu weboldal tulajdonosa a jogsértővel szemben polgári jogi igényeket támaszthat, illetve a jogsértő ellen büntetőfeljelentést tehet.

Bejelentkezés

Csatlakozz közösségünkhöz!

Még nincs Liked.hu profilod?
Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Légy Te is része a közösségünknek!
vagy

Válassz egy típust

Cikk Kép Lista Szavazás Kvíz Videó Zene Galéria