15 érdekes részlet a kedvenc filmjeinkből, amit valamiért sosem vettünk észre korábban

Nézőként általában minden rejtett apróság érdekel bennünket a kedvenc filmjeinkkel kapcsolatban, a képernyő előtt ülve azonban mégis átsiklunk olykor néhány rendkívül fontos jellemzőn. Észrevetted már például a Reszkessetek betörők című film pazarul felépített karácsonyi színvilágát? Tudod, hogy mi a kapcsolat a Jóbarátok című sorozat és a Pókember című film között? Nem? Akkor az alábbi érdekességek valószínűleg számodra is tartogatnak újdonságokat.


 1. 1 Reszkessetek betörők! dekoráció.


  Mindannyiunk kedvenc karácsonyi filmjében, a Reszkessetek betörők című filmben van egy érdekes apropó, amire Claire Railey újságíró lett figyelmes. Az újságíró észrevette, hogy a film rendezői már az első jelenettől kezdve mindent a karácsonyra jellemző domináns színekben, vagyis piros és zöld színben rendeztek be a házban. A csempétől az edényeken át, a telefonkagylóig és Kevin köntöséig minden a piros és zöld szín jegyében tündököl, annak ellenére, hogy a házban alig látható konkrét karácsonyi dekoráció.

 2. 2 Nyitva felejtett garázsajtó.


  Emlékeztek arra a jelenetre, amikor Kevin édesanyja és édesapja ülnek a repülőn és azon gondolkoznak, hogy mit felejthettek el? Ekkor Kevin édesapja, Peter McCallister bevallja, hogy elfelejtette lecsukni a garázsajtót. Az egyik későbbi jelenetben pedig mi magunk is láthatjuk, hogy Peter tényleg elfelejtette lecsukni a garázst.

 3. 3 A Jóbarátok című sorozat Monicája ugyanabban a Moondance nevezetű new yorki étteremben dolgozott, mint a Pókember című film Mary Jane-je.


 4. 4 A Harry Potter utolsó részében egy tetoválás látható Lucius Malfoy nyakán. Ez a szám az Azkabani fogva tartása során kapott szám.


 5. 5 A Kutyaszorítóban című filmben Steve Buscemi nem ad borravalót a pincérnek.


  Ez csak azért érdekes, mert a Ponyvaregény című filmben, ahol ő játszotta a pincért, ő sem kapott borravalót a vendégektől. Ilyen a karma, Steve - na meg persze az is közrejátszhat, hogy mindkét filmet Quentin Tarantino rendezte.

 6. 6 A Hotel Transylvania 2-ben feltűnik Mavis és Jonathan esküvői fotója, ahol Mavis nem látható a fényképen, mivel vámpír.


 7. 7 A Vissza a jövőbe 2-ben látható egy "Cápa 19" moziplakát, ahol rendező neve Max Spielberg. Pontosan így hívják Steven Spielberg fiát is, aki a Vissza a jövőbe 2 című film forgatása közben született.


 8. 8 Amikor Marty zenei meghallgatásra megy, a „Huey Lewis and the News” nevezetű zenekar „Power of Love” című számát adja elő. A fickó, aki ezután elutasítja őt valójában a Huey Lewis and the News zenekar énekese.


REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

1
Ez igen!
2
Nem tetszik!
0
Vicces
0
Imádnivaló
0
Meglepő
0
Szomorú
0
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!