15 érdekes részlet a kedvenc filmjeinkből, amit valamiért sosem vettünk észre korábban

Nézőként általában minden rejtett apróság érdekel bennünket a kedvenc filmjeinkkel kapcsolatban, a képernyő előtt ülve azonban mégis átsiklunk olykor néhány rendkívül fontos jellemzőn. Észrevetted már például a Reszkessetek betörők című film pazarul felépített karácsonyi színvilágát? Tudod, hogy mi a kapcsolat a Jóbarátok című sorozat és a Pókember című film között? Nem? Akkor az alábbi érdekességek valószínűleg számodra is tartogatnak újdonságokat.


 1. 1 Reszkessetek betörők! dekoráció.


  Mindannyiunk kedvenc karácsonyi filmjében, a Reszkessetek betörők című filmben van egy érdekes apropó, amire Claire Railey újságíró lett figyelmes. Az újságíró észrevette, hogy a film rendezői már az első jelenettől kezdve mindent a karácsonyra jellemző domináns színekben, vagyis piros és zöld színben rendeztek be a házban. A csempétől az edényeken át, a telefonkagylóig és Kevin köntöséig minden a piros és zöld szín jegyében tündököl, annak ellenére, hogy a házban alig látható konkrét karácsonyi dekoráció.

 2. 2 Nyitva felejtett garázsajtó.


  Emlékeztek arra a jelenetre, amikor Kevin édesanyja és édesapja ülnek a repülőn és azon gondolkoznak, hogy mit felejthettek el? Ekkor Kevin édesapja, Peter McCallister bevallja, hogy elfelejtette lecsukni a garázsajtót. Az egyik későbbi jelenetben pedig mi magunk is láthatjuk, hogy Peter tényleg elfelejtette lecsukni a garázst.

 3. 3 A Jóbarátok című sorozat Monicája ugyanabban a Moondance nevezetű new yorki étteremben dolgozott, mint a Pókember című film Mary Jane-je.


 4. 4 A Harry Potter utolsó részében egy tetoválás látható Lucius Malfoy nyakán. Ez a szám az Azkabani fogva tartása során kapott szám.


 5. 5 A Kutyaszorítóban című filmben Steve Buscemi nem ad borravalót a pincérnek.


  Ez csak azért érdekes, mert a Ponyvaregény című filmben, ahol ő játszotta a pincért, ő sem kapott borravalót a vendégektől. Ilyen a karma, Steve - na meg persze az is közrejátszhat, hogy mindkét filmet Quentin Tarantino rendezte.

 6. 6 A Hotel Transylvania 2-ben feltűnik Mavis és Jonathan esküvői fotója, ahol Mavis nem látható a fényképen, mivel vámpír.


 7. 7 A Vissza a jövőbe 2-ben látható egy "Cápa 19" moziplakát, ahol rendező neve Max Spielberg. Pontosan így hívják Steven Spielberg fiát is, aki a Vissza a jövőbe 2 című film forgatása közben született.


 8. 8 Amikor Marty zenei meghallgatásra megy, a „Huey Lewis and the News” nevezetű zenekar „Power of Love” című számát adja elő. A fickó, aki ezután elutasítja őt valójában a Huey Lewis and the News zenekar énekese.Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!