HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

21 őrült japán találmány, ami a maga módján azért zseniális is egyben

  Ha valamihez, akkor a korszakalkotó, merész, és őrült találmányokhoz aztán nagyon értenek a Japánok. Gondoljatok csak a már-már morbid televíziós vetélkedőikre, vagy a cseppet sem hétköznapi étkezési szokásaikra…egyszerűen mindig és mindenhol igyekeznek egy jó nagy lépéssel a világ előtt járni, ám ez nem megy azért mindig zökkenőmentesen.

  HIRDETÉS

  Az alábbi 21 találmány is pontosan ilyen, és habár mindegyikben van némi potenciál, mégis a világ talán még nem teljesen áll készen rájuk.

  1. 1 Vajreszelő.


   A vajas-doboz használatának megvan a maga hátulütője. Ha például pirítós kenyeret szeretnénk kenni, a morzsás késsel könnyedén telemorzsázhatjuk a vajat, ami nem csak gusztustalan, de könnyebben meg is penészedik ezáltal. Ezzel a roppat mód ötletes találmánnyal ezeknek a kellemetlenségeknek egyszer és mindenkorra vége, ha pedig nem kerülne 12 ezer forintba (!!!) az Ebayen, (tényleg annyi) akkor valószínűleg már rendeltem is volna párat magamnak és a rokonoknak.

  2. 2 Nyakkendő és esernyő, egyben.


   Véleményem szerint azért ez roppant ötletes! Elfoglalt, folyton utazó üzletembereknek például igazi megváltás is lehet.

  3. 3 Szemcsepp-segítő szemüveg.


   A szemcseppentés bizony mostoha egy dolog tud lenni, kicsit olyan, mintha egy kést kéne magunkba szúrnunk és közben tűrnünk mindezt. Kellemetlen, mellé megy…idegesítő az egész. A szemcseppentő szemüveg ezt hivatott – ha nem is megoldani, de legalább – enyhíteni.

  4. 4 Néma karaoke.


   Bárhol is vagy éppen, – akár a metrón, vagy az irodában – csak egyszerűen előkapod, és máris letolhatsz egy komplett Bon Jovi számot úgy, hogy közben a kutya sem sejti, miben is mesterkedsz pontosan.

  5. 5 Hangszórós párna, oldalfekvéshez.


   Titeket is szokott idegesíteni, hogy amikor oldalatokra fekszetek és a fejeteket egy párnára téve próbáltok TV-t nézni, akkor nem halljátok rendesen a műsort az egyik fületekre? Ez a belsejében hangszóróval felszerelt fejpárna, ezt hivatott orvosolni.

  6. 6 Gyorsleves-manusz.


   Unod, hogy a forróvízzel leöntött gyorslevesedet 10 másodpercenként nézegeted, hogy mikor lesz már kész? Ez a kis műanyag manusz pontosan 3 percre van bekalibrálva, ha pedig eléri a kellő hőmérsékletet, – csak úgy, mint  a tészta – egyszerűen leugrik az edényről.

  7. 7 Kocka-görögdinnye.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  1. 8 Hallás-erősítő.


   Mindig visszakérdezel a barátaidnak, hogy ,,MI?”? Akkor tessék, íme a megoldás. Ezzel garantáltan nem lesznek többé effajta gondjaid. Legalábbis a Japánok erre esküsznek.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 9 Leveshűtő ventilátor.


   Ha pörgés van, meló van, egyszerűen nincs idő megvárni amíg kihűl a leves, más módszerekhez kell folyamodni.

  3. 10 Esőbiztos esernyő.


   Egy hétköznapi esernyő nem nyújt megfelelő védelmet, ez tény. A hevesebb esőzések alkalmával például a lábunkat ugyanúgy éri az eső, mintha nem is lenne felettünk esernyő. Ezzel a megoldással azonban ennek vége.

  4. 11 Fül-kukker.


   A kellemetlen és aljas módon lerakódó fülzsír ellen.

  5. 12 Kamu buborékfólia.


   A buborékfólia pattogtatása sok embert megnyugtat, nem mellesleg pedig remek szórakoztatás. Ez az apró, kulcstartóként is funkcionáló kütyü, ezt hivatott imitálni.

  6. 13 360 fokos kamera.


   Ma már persze létezik erre elegánsabb módszer, köszönhetően a 360 fokban rögzítő kameráknak, de azért ez a japán  találmány mégis csak előbb volt.

  7. 14 Könyv alakú párna - nincs több kényelmetlen elalvás az iskolában.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.