HIRDETÉS

Örökbefogadott négy kiscicát, de ahogy teltek-múltak a napok, nem várt meglepetésben lett része

Egy sorsára hagyott ártatlan élet megmentése mindig nemes feladat, legyen szó kutyáról, macskáról, vagy bármilyen más állatról, ami nem feltétlenül képes gondoskodni önmagáról a nagyvilágban. Az alábbi kiscicákra egy orosz gazda talált rá a saját pajtájában, majd mivel napokig nem jött értük az anyjuk úgy döntött, örökbe fogadja őket és segít felcseperedni a kis porontyoknak. Igen ám, de egy ponton váratlan fordulatot vett a történet...👀


  1. 1 Így néztek ki a pajtában talált, akkor még vak és magatehetetlen kiscicák.


  2. 2 Mivel másképp nem maradtak volna életben, ezért szükség volt nekik egy pótanyára, akinek a szerepére épp kapóra jött a gazda egyik macskája, aki oltalmába vette és gondoskodni kezdett a kicsikről.


    A kis macskák ezután nagyon szépen cseperedtek, ám ahogy nőttek és nőttek a gazdának egyre inkább kétségei támadtak a macskák fajtáját illetően, mert noha külső vonásaikban teljesen megegyeztek egy fiatal házi macska kinézetével, ahogy teltek múltak a napok egyre inkább bebizonyosodni látszott, hogy valami nem stimmel a kölykökkel.

  3. 3 A gazda ezért egy specialistához vitte a kis szőrcsomókat, aki hamar felnyitotta a gazda és családja szemét a cicák fajtáját illetően.


  4. 4 Mint kiderült, a közönséges házi macskának hitt kölykök valójában a pusztai macskák, vagy más néven manul-ok, azaz a ragadozók rendjébe, azon belül pedig a macskafélék családjába tartozó faj tagjai.


  5. 5 Innentől kezdve pedig már egyértelmű volt, hogy mi is lesz a fiatal bundás macsekok sorsa: minél hamarabb vissza kell szoktatni őket a ,,vadonba”.


  6. 6 Ehhez persze az elsődleges szempont az volt, hogy egyáltalán kellően megerősödjenek ahhoz, hogy önállóan is képesek legyenek megmaradni a természetben, és ebből kifolyólag eléggé erősek legyenek, hogy élelmet és menedéket szerezzenek maguknak.


  7. 7 Jó pár hét ,,tréningezés” után, végül eléggé megerősödtek ahhoz, hogy útjukra engedjék őket, így a fiatal pusztai macskák nem mindennapi kalamajkája végül is happy enddel záródott.


  8. 8 Bár a kölykökre nyomkövetős érzékelőt helyeztek, hogy megfigyelhessék mozgásukat, erre sok szükség nem volt, azok ugyanis időről-időre visszajárnak a gazda birtokára, így habár már a saját lábukon éldegélnek a nagy világban, valószínűleg nem kerültek túl messze az életüket megmentő gazda birtokától.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!