HIRDETÉS BEZÁRÁS

Miért viselt egyre kisebb ruhákat Michael Jackson a koncertjein és további 8 érdekesség, amit mindenki tudni akar róla

Szólj hozzá

  Michael Jackson nagyon válogatós volt a ruháit illetően, mivel mindig ki akart tűnni a tömegből. Ennek egyik eredményeképp minden ruháján tengernyi apró részlet volt, ami boldog-boldogtalant gondolkodóba ejtett, hogy vajon miért van ott és mi a jelentése. Például a Michael Jackson által hordott majdnem minden kabát jobb ujján egy karszalag volt, és a „777”-es szám is számos ruhadarabján megtalálható volt.

  HIRDETÉS

  Mi, a Liked.hu-nál mind a mai napig hatalmas rajongói vagyunk a pop királyának, és mivel valószínűleg rajtunk kívül sokan vannak még ezzel így, összegyűjtöttünk néhány titkot, amit Michael Jackson a ruháival és jelmezeivel leplezett.

  1. 9 Miért viselt egyre kisebb ruhákat a fellépésein?


   Michael Jackson megmutatta nekünk, hogy milyenek is azok a koncertek, amik fizikailag is nagyon erőigényesek. Minden koncertjén odatette magát, és nem volt ritka, hogy egyetlen előadás során akár 2 kg-ot is veszített. Mivel fontos volt, hogy a ruhája tökéletesen álljon, és egyre többet mutasson a közönségnek, ezért a show haladtával minden ruha valamivel kisebb volt, mint az előző.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 8 Hogyan működött a híres cipős trükkje


   A híres Michael Jackson cipő lehetővé tette a gravitáció törvényeinek megsértését, legalábbis látszólag, egy apró titoknak köszönhetően: a cipők sarkaiban egy speciális V-alakú bevágás volt, amikbe tökéletesen illeszkedtek a színpadból kiálló szögek és segítettek megtartani az énekes és a táncosok testét, miközben bemutatták a látványos 45°-os előredőlést. Ettől függetlenül ez a korántsem volt gyerekjáték, hihetetlen lábizom és fizikum kellett hozzá, hogy egyenesen tartsák közben a testük.

  3. 7 Miért csak egy kesztyűt viselt?


   Michael Jackson vitiligo betegségben szenvedett, ez pedig egy olyan bőrbetegség, amitől a bőr pigmentvesztesége miatt fehér voltok jelennek meg a különböző testrészein. Az énekesnek ez a jobb kezén kezdődött, és ezért próbálta leplezni. Mivel azonban úgy gondolta, hogy a dupla kesztyű viselése túl „átlagos”, ezért csak egyet viselt.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 6 Miért volt karszalag a legtöbb kabátja és zakója jobb ujján?


   Mint már említettük, Michael Jackson mindig is egy kicsit ki akart tűnni a tömegből. Ehhez volt tökéletes kellék számára a kabátok ujjára húzott karszalag, ami egyszerűen kiemelte és különlegessé tette azokat. Michael egyenesen élvezte, hogy a rajongóit lázban tartja ez az érdekes karszalag.

  5. 5 Miért volt a 777-es szám a zakóira varrva?


   Michael a család 7. gyermeke volt. Ezen túlmenően pedig 1958-ban született, és ha összeadjuk a 19-et és az 58-at, akkor 77-et kapunk.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.