HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

Így néz ki egy 180 ezer forintos vacsora a világ egyik legjobb éttermében

  Mit gondolsz, mit szolgálhatnak fel egy étteremben, ahol a vacsora ára egy átlagos magyar ember havi fizetésével vetekszik? Ezt a kérdést cikkünk hősnője, az ausztrál főiskolai hallgató fogja megválaszolni, aki San Franciscóba költözése után azonnal fejest ugrott a város gasztrovilágába, hogy kipróbálja a világ egyik legdrágább, egyben legjobb éttermét.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most megosztjuk veletek a lány személyes beszámolóját, aki az interneten mesélte el, hogy mit is tartalmazott pontosan élete legdrágább, 600 dolláros vacsorája.

  1. 1 Ő lenne a már említett diáklány, aki a közösségi oldalakon csak egyszerűen a Hoptail becenévre hallgat. Elmondása szerint egyáltalán nem egy gazdag lány, viszont szereti a finom ételeket és a megtakarított pénzét arra költi, amire akarja.


  2. 2 Ez pedig már a Michelin-csillagos san franciscói Saison étterem, melyet 2014-ben a Michelin-étteremkalauz a legjobb étteremnek választott.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Az étterem belsejét tekintve a legszembetűnőbb talán a tűzifarakás, ami nem is véletlen, hiszen az étteremben elkészített ételeket kivétel nélkül tűzön vagy sütőben készítik. Az ételekhez használt alapanyagokat egyébként a szakácsok személyesen, a helyi halászoktól, vadászoktól és gazdáktól szerzik be.


  4. 4 De lássuk, hogy mit is takar pontosan a 600$-os, vagyis közel 180 ezer forintos vacsora.


   Először is egy bögre teát szolgáltak fel, mely cickafarkból, kamillából, citromfűből, ánizsból és kerti izsópból készült, a tökéletes ízhatás kedvéért pedig egy kevés amerikai duglászfenyőt is felhasználtak.

  5. 5 Ezután következett egy kevés bébi spenót, barna hínár és némi kaviár.


  6. 6 Ezt a nyers és grillezett rombuszhal követte, melynek a nyers változata azonnal ámulatba ejtette a fiatal lányt, elmondása szerint még sosem evett ilyen finomat.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.