-
1 Ő lenne a már említett diáklány, aki a közösségi oldalakon csak egyszerűen a Hoptail becenévre hallgat. Elmondása szerint egyáltalán nem egy gazdag lány, viszont szereti a finom ételeket és a megtakarított pénzét arra költi, amire akarja.
-
2 Ez pedig már a Michelin-csillagos san franciscói Saison étterem, melyet 2014-ben a Michelin-étteremkalauz a legjobb étteremnek választott.
HIRDETÉSHIRDETÉSHIRDETÉS -
3 Az étterem belsejét tekintve a legszembetűnőbb talán a tűzifarakás, ami nem is véletlen, hiszen az étteremben elkészített ételeket kivétel nélkül tűzön vagy sütőben készítik. Az ételekhez használt alapanyagokat egyébként a szakácsok személyesen, a helyi halászoktól, vadászoktól és gazdáktól szerzik be.
-
4 De lássuk, hogy mit is takar pontosan a 600$-os, vagyis közel 180 ezer forintos vacsora.
Először is egy bögre teát szolgáltak fel, mely cickafarkból, kamillából, citromfűből, ánizsból és kerti izsópból készült, a tökéletes ízhatás kedvéért pedig egy kevés amerikai duglászfenyőt is felhasználtak.
-
5 Ezután következett egy kevés bébi spenót, barna hínár és némi kaviár.
-
6 Ezt a nyers és grillezett rombuszhal követte, melynek a nyers változata azonnal ámulatba ejtette a fiatal lányt, elmondása szerint még sosem evett ilyen finomat.
Mit gondolsz, mit szolgálhatnak fel egy étteremben, ahol a vacsora ára egy átlagos magyar ember havi fizetésével vetekszik? Ezt a kérdést cikkünk hősnője, az ausztrál főiskolai hallgató fogja megválaszolni, aki San Franciscóba költözése után azonnal fejest ugrott a város gasztrovilágába, hogy kipróbálja a világ egyik legdrágább, egyben legjobb éttermét.
A Liked.hu-nál most megosztjuk veletek a lány személyes beszámolóját, aki az interneten mesélte el, hogy mit is tartalmazott pontosan élete legdrágább, 600 dolláros vacsorája.
A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK
6 comments