HIRDETÉS BEZÁRÁS

10 család, akik titokban uralkodnak a világ és az életünk fölött

🔥 8 hozzászólás

  Valószínűleg mindannyian hallottuk már azt az összeesküvé elméletet, miszerint minden elköltött pénz valamilyen úton-módon a világ leggazdagabb családjainak zsebébe vándorol.

  HIRDETÉS

  Ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem lehet, ám az az egy biztos, hogy a most következő 10 család és annak tagjai olyan szinten befolyásolják a hétköznapi életünket és tulajdonképpen az egész világ működését, hogy az egészen dermesztő.

   1. 10 Rockefeller-család

    instagram

    A Rockefeller család legendás. Senki sem tudja pontosan megbecsülni a család teljes vagyonát, de pletykák szerint körülbelül 1-3 trilliárd dollár között lehet. A család sikerét John D. Rockefeller indította el az úton, ő volt az első milliárdos a családban. A 19. század végére a Rockefeller család az amerikai olajpiac 90%-át birtokolta, így szinte minden ma ismert amerikai oljaipari vállalat ehhez a családhoz köthető.

    A két világháború között a család csak tovább gazdagodott. Egyaránt csináltak üzleteket Németországgal és a szövetséges hatalmaknak. Ma a banki és olajipari üzletek mellett aktív szerepet töltenek be a kriptovaluta világában és annak alakulásában.

    Az összeesküvés-elméletek támogatói szerint a Rockefeller család tagjai valójában egy titkos világkormány elnökei.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   2. 9 Morgan-család

    wikimedia

    Egyes politikai összeesküvés elméletek szerint a Morgan család tagjai határozzák meg az amerikai politikát és ellenőrzi a világ minden bankját.

    A Morgan család első pénzügyi birodalmát John Pierpont Morgan alapított. John az amerikai polgárháború idején fegyverekkel kereskedett, amiért később majdnem bíróság elé is került. 1907-ben önmaga egyedül megakadályozta az amerikai bankrendszer összeomlását.

    A Morgan család tagjai mai napig a világ legbefolyásosabb bankárai, akiknek nem csak az USA-ban, de Európában is számos bankhálózatuk működik. A család nevéhez fűződik többek között a General Motors és General Electric nevezetű vállalat.

   3. 8 Saud-család

    instagram

    A Saud-ház a Szaúd-Arábia élén álló család, melynek mintegy 25 ezer tagja van. A család hatalmát mutatja, hogy Szaúd-Arábia is utánuk kapta a nevét, egészen pontosan az ő felmenőik alapították az első szaúdi államot 1744-ben. Miután olajban gazdag országról van szó, a család vagyonát megbecsülni sem lehet, de az biztos, hogy a kezükben van a világ teljes olajkészletének mintegy 20%-a.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   4. 7 Rothschild-család

    wikimedia

    A Rothschild-ok már I. Napóleon korában is az egyik leggazdagabb család voltak. A család első pénzügyi sikere Mayer Amschel Rothschild nevéhez fűződik, aki Németországban olyan hatalmas üzletet bonyolított, hogy saját pénzbirodalmat hozott létre. Halála előtt örököseire hagyott egy végakaratot, melyben megfogalmazta, hogy mik a család irányításával kapcsolatos tervei. Most, több mint 200 évvel később a Rothschild-ok még mindig betartják ezeket a szabályokat.

    200 év hosszú idő, ezalatt az idő alatt számtalan pletyka és összeesküvés elmélet kapott szárnyra a családdal kapcsolatban. Egyes elméletek szerint ők irányítják a világ pénzintézeteit és a teljes gazdaságot, mások szerint ők állnak az összes modernkori háború mögött.

    A Rothschild-ok vagyona megbecsülhetetlen, ám egyes szakértők 2 trillió dollárra becsülik. Ma is befektetésekkel és banki üzletekkel foglalkoznak, ezen kívül a család sok szőlőültetvényt, olaj- és földgázkitermeléssel foglalkozó vállalatot üzemeltet.

   5. 6 Baruch-család

    wikimedia

    A Baruch család neve talán kevésbé ismert, mint a Rothschild vagy Rockefeller családé, ám ettől függetlenül hatalmuk legalább olyan jelentős. A Baruch család alapítója Bernard Baruch, aki öt amerikai elnök és Winston Churchill nagy barátja volt. Az ő nevéhez fűződik a „hidegháború” kifejezés és ő felügyelte az első atombomba létrehozását. Bernard Baruch-ot sokan a világkormány megalapítójának tartják.

    A Baruch-birodalom meglehetősen titokzatos, ezért keveset tudni annak tagjairól. Bernard Baruch-nak két lánya és egy fia volt, de ennél több információt nem tudni róluk. Egyes feltételezések szerint szándékosan nem ismertek, hogy a világ vezető kormányaiban és gazdasági pozícióiban ülve láthatatlanul irányíthassák a szálakat.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • És még azt is hozzá kell tenni,hogy a Windsor-ok kivételével egytől egyig zsidó származásúak! Csak azoknak akik még mindig nem hiszik el hogy ők irányítanak mindent! Lehet róluk bővebben is olvasni! Ezek csak töredékek! 
 • Ezek annyira nagy hatalmú családok, hogy a cikkíróhoz hasonló hülyéknek még az írás megtanulását is ellehetetlenítik, mint az ebből a firkálmányból is remekül látszik.Vagy az, hogy az ilyenekben csak bizonyos IQ alattiak hisznek, és ez az IQ annyira alacsony, hogy még az írás megtanulásához is kevés.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.