HIRDETÉS BEZÁRÁS

16 dolog, amit Nostradamusnál is pontosabban sikerült megjósolnia a Simpson családnak

  Viszonylag ritka, hogy egy alapvetően szórakoztatáson és véget nem érő humoron alapuló animációs sorozat messze menő gazdasági és közéleti „próféciákkal” hívja fel magára a figyelmet, de a Simpson család készítői valahogy mindig is hátborzongatóan belenyúltak az ilyesmibe.

  HIRDETÉS

  A teljesség igénye nélkül most össze is gyűjtöttünk 16 olyan dolgot, melyet Nostradamusnál is pontosabban sikerült megjövendölnie a Simpson család alkotói csapatának.

  1. 1 Donald Trump elnökké választása.


  2. 2 Gazdasági válság Görögországban.


  3. 3 Bengt R. Holmström közgazdasági Nobel-díja.


   2010-ben a Simspon család egyik epizódjában egy olyan listát mutattak, melyen Bengt R. Holmström a Nobel-díjasok között szerepel. Ilyesmiről ekkor még szó sem volt, ám hat évvel később, 2016-ban Bengt tényleg megkapta a közgazdasági Nobel-díjat.

  4. 4 Siegfried & Roy tigristámadása.


   Egy 1993-as Simspon család epizódban a népszerű bűvészpárosra, Siegfried-re és Roy-ra a saját betanított fehér tigrisük támadt rá. 10 évvel később ez a valóságban is megtörtént.

  5. 5 Németország legyőzi Brazíliát a 2014-es világbajnokságon.


   Egy 2014-es Simpson család epizódban láthattuk, amint Németország legyőzi Brazíliát, illetve több utalást is hallhattunk a nemzetközi labdarúgó szövetség korrupciójára. Még abban az évben Németország legyőzte és búcsúztatta Brazíliát a világbajnokságról, nem sokkal később pedig a FIFA korrupciós botránya is globális méreteket öltött.

  6. 6 Lady Gaga a Super Bowl-on.


   Nehéz eldönteni, hogy mi a meghökkentőbb, az, hogy a Simpson család epizódját követően Lady Gaga valóban saját showt kapott a Super Bowl döntőjében, vagy az, hogy még az előadáson is épp úgy, ,,fellógatva" láthattuk, mint a pár évvel korábbi Simpson család epizódban?!

  7. 7 Guitar Hero videojáték.


  8. 8 NSA lehallgatási botrány.


   A Simpson családról készült mozifilmben több jelenetben is láthatjuk, ahogy az NSA lehallgatja az amerikai állampolgárok telefonjait és kémkedik utánuk. Néhány évvel később Edward Snowden, az NSA egyik volt alkalmazottja robbantotta ki az ezzel kapcsolatos világ méretű botrányt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.