HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekFilmek és TV

15 Stranger Things baki, ami úgy tűnik, hogy egyenesen a „hellyel lefeléből” érkezett

  A Stranger Things kétségkívül a Netflix egyik legnézettebb sorozata volt az elmúlt években. Négy évad is elég volt hozzá, hogy a rajongók millióit nem csak egyszerűen elvarázsolta a többrétű dimenzióról szóló történet, de a szereplőgárda is mélyen belopta magukat a szívükbe. Habár több millió dolláros produkcióról beszélünk, csak úgy, mint más filmek és sorozatok esetében, a Stranger Things sem mentes a hibáktól és bakiktól.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most összegyűjtöttük a sorozat néhány apró bakiját és tökéletlenségét, melyeket kétségkívül csak a legélesebb megfigyelők vehettek észre a műsor nézése közben.

  1. 15 Barb autója


   Az első évadban a Demogorgon egyik első áldozatának, Barb-nak az autója csak 1988-ban jelent meg, holott a sorozat állítólag 1983-ban játszódik, vagyis ez az autó ekkor még nem is létezett.

  2. 14 Walkie-talkie


   A főszereplők kommunikációjához használt Walkie-talkie-k szintén csak 1985-ben jelentek meg, két évvel a sorozat állítólagos dátuma után.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 13 Nancy táskája


   Az egyik jelenetben Nancy az édesanyjával veszekszik, majd bezárkózik a szobájába. Láthatjuk azonban, hogy a táska, amit a karján hord, egyik jelenetről a másikra változtat pozíciót a lány kezén.

  4. 12 Az iskolabusz


   A busz, amiben a szereplők az 1. évad bizonyos pontján menedéket keresnek, egy Blue Bird TC 2000, amelyet 1998 és 2003 között gyártottak, sok évvel azután, hogy az eseményeknek elvileg játszódniuk kellett.

  5. 11 3 pontos vonal


   Miközben az első évadban a főszereplők a szörnyeteggel harcolnak, az egyik jelenetben az iskola kosárlabdapályáját láthatjuk, hárompontos vonallal. Ezt a dobást jelző vonalat azonban csak 1987-ben vezették be, ezért 1983-ban nem létezett.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 10 Reggelizőasztal


   A második évadban, amikor Tizenegy és Hopper együtt reggelizik a szuperhős lány ételének pozíciója, illetve az asztal néhány többi eleme is folyamatosan változik a jelenetek között.

  7. 9 Izzadtságfoltok


   A második évad 5. epizódjának elején Willnek látomása van a "másik oldalról", ami miatt nyugtalanul ébred. Ugyanebben a jelenetben többször is láthatjuk, hogy a pólója teljesen nedves, majd hirtelen megszárad.

  8. 8 Az eltűnő walkie-talkie


   Amikor Will egy lényt talál a mosdóban, kiszalad, és ledobja a walkie-talkie-ját a földre, de amikor a többiek bejönnek megkeresni, a készülék már nincs ott.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.