HIRDETÉS
Érdekességek

15 elképesztő embercsempészési módszer, amitől még a határőrök szája is tátva maradt

  Az Egyesült Államok és Mexikó határán történő illegális határátlépés, illetve a hozzá kapcsolódó embercsempészés valóságos iparággá nőtte ki magát napjainkra, mégis 2005-ben volt az igazi mélypont. Ekkor 1,1 millió ember próbált meg illegálisan, papírok nélkül belépni az Egyesült Államok területére, és akkor ez még csak akiket elkaptak, jó néhány embernek ugyanis biztosan sikerült kijátszani a határőrséget.

  HIRDETÉS

  Ez a szám napjainkra jelentősen visszaesett, de még így is több ezer ember próbál meg bejutni Amerikába nap mint nap, az alábbiakhoz hasonló, elképesztő módszerek segítségével…😳

  1. 1 Klasszikus csomagtartós megoldás, amely talán a legeredménytelenebb a listán található módszerek közül, a határőrök 99,9%-a ugyanis biztos, hogy benéz a csomagtartóba.


  2. 2 Mélynyomó ládájába bújva. Ez már valamivel kreatívabb, de a rendőrségi kutyákat nem lehet megtéveszteni vele.


  3. 3 13 mexikói férfi amerikai katonának álcázva, lopott rendszámtáblával próbált meg belépni az Egyesült Államok területére. Az egyetlen, amire nem figyeltek, hogy minden egyenruhán ugyan az a névtábla volt: ,,Smith”. Ez az, ami miatt gyanakodni kezdtek a határőrök, amikor pedig kiszállították őket a kocsiból, hogy kicsit átvizsgálják, hamar kiderült, hogy a legtöbbjük csak töri az angolt.


  4. 4 Ülések alatt, a gépjármű alvázába bújva.


  5. 5 Bármilyen autón található ,,hézagot” előszeretettel használnak az embercsempészek, ám ezek közül kétségkívül a motortér az egyik legveszélyesebb.


  6. 6 Igen, alattuk is ott van valahol a motor.


  7. 7 A képen látható nyugat-afrikai férfi Spanyolország területére próbált meg illegálisan, papírok nélkül bejutni két másik társával együtt, akik a csomagtartóban bujkáltak.


  8. 8 Akárcsak ez az ember, akit pechére annyira égetett a motor, hogy a spanyol határon egyszerűen fogta, és elordította magát. A határőrök persze azonnal szétszedték az autót.


  9. 9 Teherautó rakományában elbújva.


  10. 10 Műszerfalba rejtőzve.


  11. 11 A csomagtartó szőnyege alá bújva.


  12. 12 Pechükre olyan sokan próbálták meg egyszerre átkelni a határon, hogy a kocsi szinte csúszott az aszfalton a rá nehezedő súly miatt…ez lett gyanús a határőröknek.


  13. 13 😀


  14. 14 Hátsó lökhárítóba építve, amely a motorból távozó gázok miatt nem a legbiztonságosabb megoldás…az illető akár bele is halhatott volna.


  15. 15 2015. májusában emberek egy csoportja luxus autók (Maserati) csomagtartójába bújva próbált meg illegálisan belépni Anglia területére, ami sikerült is, ám egy véletlenszerű átvizsgálás során lebuktak. Ebben az esetben a kamionsofőr nem volt bűntárs, az illegális határátlépők ugyanis egy benzinkúton ugrottak fel a pótkocsira és bújtak el a rajta található luxusautók csomagtartóiban.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.