HIRDETÉS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

13 találmány, amik élhetőbb hellyé teszik a világot

  Az életünk sokkal könnyebbé és jobbá válhat néhány új és nagyszerű eszköz segítségével. Apró orrszűrők, gyerekzoknik, melyek követik a babák egészségi állapotát – csak néhány azok közül a találmányok közül, melyek megkímélnek minket a felesleges aggodalmaktól, a velük megspórolt értékes időt pedig önmagunkra fordíthatjuk. Pontosan erre van szükségünk a mai rohanó világban.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál nap mint nap találkozunk érdekes és hasznos újításokkal, mai cikkünkben pedig ezek közül szeretnénk 13-at megmutatni.

  1. 1 Okos zokni, ami figyeli a gyermek egészségét.


   Mindig nagyon aggódunk a gyermekeink biztonságáért, ezért a tervezők egy okoszoknit készítettek, mely alvás közben is figyeli a babák életjeleit. Figyeli az oxigénszintet és a baba pulzusát. Ha valami baj van, a rendszer azonnal értesíti a szülőket.

  2. 2 3D nyomtatott házak hajléktalanok és hátrányos helyzetűek számára.   A házépítés új generációja. A New Story jótékonysági szervezet hozta létre, hogy az emberek szerte a világon saját otthont kaphassanak. A feltalálók szerint a hagyományos építési módszerek soha nem fogják kielégíteni a hajléktalanok növekvő lakhatási igényeit, ezért létrehoztak egy gyors 3D módszert a jó minőségű házak nyomtatására.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Hálórendszer, amely megakadályozza a környezetszennyezést.


   A TecnoGrabber úgy lett kialakítva, hogy megvédje a környezetet a hulladékoktól. Többszörösen újrafelhasználható műanyagból készült. Világunknak feltétlenül szüksége van egy erre; ráadásul nagyon könnyen használható.

  4. 4 Vezeték nélküli töltő UV fertőtlenítéssel.


   Ez egy hasznos dolog azok számára, akik mindig és mindenhol használják a telefont - tömegközlekedésben, konyhában és a mellékhelyiségben is. Ezt a készüléket bárhová magaddal viheted, mert vezeték nélküli, és a kütyü fertőtlenítésére is alkalmas. Ettől nagyobb biztonságban érezheted magadat.

  5. 5 Hordozható WC csésze sterilizáló.


   Ez egy hordozható intelligens WC-sterilizáló , mellyel többé nem kell aggódnod a higiénia miatt nyilvános helyeken. A gyártók azt ígérik, hogy a kütyü mindössze 120 másodperc alatt elpusztítja a baktériumokat a WC-ülőkén. Könnyen használható és vízálló.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Iránytű, amely internet nélkül is megtalálja az embereket.


   Képzeld el, hogy koncertre vagy fesztiválra mész a barátaiddal, de szem elől tévesztitek egymást, és a telefonok mondjuk lemerült, vagy nincs térerő. A LynQ Compass segít megtalálni egymást. Meg tud találni egy személyt internetkapcsolat nélkül. Segít abban is, hogy ne tévedj el az utazásod során.

  7. 7 Légszűrők az orrhoz.


   A Duo egy praktikus orrszűrő. A gyártó szerint nem csak a szennyeződésektől véd, hanem az allergénektől és a levegőben lévő különböző káros részecskéktől is.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

5 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.