11 érdekes tény a férfiakról, amit valószínűleg ők sem tudtak magukról


A statisztikákat bogarászva számtalan érdekes tényre bukkanhatunk a férfi és nem közti különbségeket illetően. Ilyen például, hogy a nők tovább élnek, mint a férfiak, vagy az, hogy a férfiak életükből összesen körülbelül 1 évet töltenek el azzal, hogy idegen nőket nézegessenek.

HIRDETÉS

Az alábbi listán azonban nem álltunk meg ennyinél, és összegyűjtöttünk 11 olyan érdekes tényt a férfiakról, melyeket talán még ők sem tudnak magukról.

 1. 1 A nők rémálmaiban legtöbbször megcsalások és családon belüli tragédiák állnak, még a férfiak inkább katasztrófákról, földönkívüliekről és emberek közti konfliktusokról álmodnak rémet.


 2. 2 A nők leguggolnak, míg a férfiak inkább lehajolnak valamiért, ha fel akarják venni azt a földről.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Tévhit, hogy a férfiak a csont sovány, vékony lányokat szeretik, valójában az egészséges, sportos testalkatot részesítik előnyben.


 4. 4 A férfiak az övükre teszik az ujjukat, ha szeretnék felhívni magukra egy nő figyelmét. Ez egy ösztönös póz, mellyel azt mutatják, hogy milyen bátrak, büszkék és erősek.


 5. 5 A férfiak szeretik más férfiak bókjait. Szexuális irányultságtól függetlenül a férfiak jobban örülnek a saját nemüktől érkező bókoknak, mert őszintébbnek és dicsőségesebbnek tartják azokat, mint az ellenkező nemtől érkező szép szavakat.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 A férfiak barátsága főként a közös érdeklődésen alapul, ennek is köszönhető az, hogy esetenként sokkal jobban élvezik egymás társaságát, mint a női barátok, akiknek a barátsága inkább az érzelmi alapokon és egymás támogatásán nyugszik.


 7. 7 A férfiak majdnem kétszer annyit esznek, ha nők társaságában kell étkezniük. Egyes kutatások szerint ez szintén a tudatalatti dicsekvés és büszkeség megnyilvánulása.


 8. 8 Egy férfi életmódja nagyban függ az IQ-jától.


  A stockholmi Karolinska Intézet kutatócsoportja egy tanulmányban kimutatta, hogy az ember életútját és az életben meghozott döntéseit nagyban befolyásolja az intelligenciaszintje. Különösen igaz ez a férfiak alkoholfogyasztására, melynél egyértelműen kimutatható, hogy az alacsony IQ-val rendelkező férfiak sokkal több alkoholt fogyasztanak, mint a magas IQ-val rendelkező társaik.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 Minél idősebb egy férfi, annál lazább/lengébb ruhákat hord. Míg fiatal korban például a feszes, testhez simuló farmereket részesítik előnyben, addig idősebb korban inkább a lengébb farmereket hordják szívesebben.


 10. 10 A férfiak átlagosan közel egy évet töltenek el azzal az életükből, hogy nőket nézegetnek.


  Tanulmányok kimutatták, hogy a férfiak átlagosan napi 43 percet töltenek el más lányokat nézegetve, ami azt jelenti, hogy 18 éves koruktól 50 éves korukig összesen mintegy 11 hónapot és 11 napot töltenek a nők csodálásával. A nők ellenben csak átlagosan napi 20 percet töltenek el a férfiak nézésével, ami 18 éves koruktól 50 éves korukig körülbelül 6 hónapnak felel meg.

 11. 11 A férfiak dupla annyiszor hazudnak egy nap, mint a nők. Ezek a hazugságok legtöbbször azonban apróságok, melyek a főnökük vagy partnerük felé irányulnak.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
15
9 hozzászólás, 15 pont

Szólj hozzá!

9 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Miért kéne napi 20 percet pasikat bámulnom, amikor az egész városban nincs még egy olyan, aki akár nyomokban megközelítené a férjemet? :O
  • Az a helyzet, ha tudod azt, hogy az egész városban nincsen olyan, akkor te már láttad, nézegetted az egész város pasiját. :D
   • Ugye nem azt akarod mondani, hogy tényleg nem értetted, amit MariMarcsa írt? 
 • 9,729
  Rendszeres látogató: 20x jelentkezett be a Liked.hu-n.
  Kommentkirály: 50 hozzászólást írt a Liked.hu-n.
  Törzsvendég: rendszeresen látogatja a Liked.hu-t.
  Beszélgetésindító: hozzászólásaival érdekes beszélgetéseket generál.
  Társalgó: 10 hozzászólást írt a Liked.hu-n.
  9. Azéé b**meg, mert a fiatalok próbálják követni az aktuális trendet. Az idősebbeknek van annyi eszük, hogy figyelembe vegyék a kényelmet is
 • 10. Vajon ebbe az is beletartozik, mikor Magnus-t csodalom? Mert akkor ez nalam napi harom orara (minimum) emelkedik 😂😂(Melott valami hulye elkezd ezen izelni, hogy minek nezeget harom orat egy anime karaktert, akkor mondom, hogy koltoi tulzasnak hivjak.)
 • 8,733
  Beszélgetésindító: hozzászólásaival érdekes beszélgetéseket generál.
  Én férfi vagyok és nem nőket bámulok órákig, hanem a saját szépségemet a tükörben. Lenyűgöz.
 • 4.: Hát nekem a piros fejpántos fickóról - amellett, hogy: "Te jó ég, ennek a gyereknek vastagabb a karja, mint a combja!", inkább az jut eszembe, hogy le akar esni róla az a rikító színű rövidgatya, azért kapaszkodik az övbe...
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!