HIRDETÉS BEZÁRÁS

11 érdekes tény a férfiakról, amit valószínűleg ők sem tudtak magukról

🔥 9 hozzászólás

  A statisztikákat bogarászva számtalan érdekes tényre bukkanhatunk a férfi és nem közti különbségeket illetően. Ilyen például, hogy a nők tovább élnek, mint a férfiak, vagy az, hogy a férfiak életükből összesen körülbelül 1 évet töltenek el azzal, hogy idegen nőket nézegessenek.

  HIRDETÉS

  Az alábbi listán azonban nem álltunk meg ennyinél, és összegyűjtöttünk 11 olyan érdekes tényt a férfiakról, melyeket talán még ők sem tudnak magukról.

  1. 1 A nők rémálmaiban legtöbbször megcsalások és családon belüli tragédiák állnak, még a férfiak inkább katasztrófákról, földönkívüliekről és emberek közti konfliktusokról álmodnak rémet.


  2. 2 A nők leguggolnak, míg a férfiak inkább lehajolnak valamiért, ha fel akarják venni azt a földről.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Tévhit, hogy a férfiak a csont sovány, vékony lányokat szeretik, valójában az egészséges, sportos testalkatot részesítik előnyben.


  4. 4 A férfiak az övükre teszik az ujjukat, ha szeretnék felhívni magukra egy nő figyelmét. Ez egy ösztönös póz, mellyel azt mutatják, hogy milyen bátrak, büszkék és erősek.


  5. 5 A férfiak szeretik más férfiak bókjait. Szexuális irányultságtól függetlenül a férfiak jobban örülnek a saját nemüktől érkező bókoknak, mert őszintébbnek és dicsőségesebbnek tartják azokat, mint az ellenkező nemtől érkező szép szavakat.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 A férfiak barátsága főként a közös érdeklődésen alapul, ennek is köszönhető az, hogy esetenként sokkal jobban élvezik egymás társaságát, mint a női barátok, akiknek a barátsága inkább az érzelmi alapokon és egymás támogatásán nyugszik.


  7. 7 A férfiak majdnem kétszer annyit esznek, ha nők társaságában kell étkezniük. Egyes kutatások szerint ez szintén a tudatalatti dicsekvés és büszkeség megnyilvánulása.


  8. 8 Egy férfi életmódja nagyban függ az IQ-jától.


   A stockholmi Karolinska Intézet kutatócsoportja egy tanulmányban kimutatta, hogy az ember életútját és az életben meghozott döntéseit nagyban befolyásolja az intelligenciaszintje. Különösen igaz ez a férfiak alkoholfogyasztására, melynél egyértelműen kimutatható, hogy az alacsony IQ-val rendelkező férfiak sokkal több alkoholt fogyasztanak, mint a magas IQ-val rendelkező társaik.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Minél idősebb egy férfi, annál lazább/lengébb ruhákat hord. Míg fiatal korban például a feszes, testhez simuló farmereket részesítik előnyben, addig idősebb korban inkább a lengébb farmereket hordják szívesebben.


  10. 10 A férfiak átlagosan közel egy évet töltenek el azzal az életükből, hogy nőket nézegetnek.


   Tanulmányok kimutatták, hogy a férfiak átlagosan napi 43 percet töltenek el más lányokat nézegetve, ami azt jelenti, hogy 18 éves koruktól 50 éves korukig összesen mintegy 11 hónapot és 11 napot töltenek a nők csodálásával. A nők ellenben csak átlagosan napi 20 percet töltenek el a férfiak nézésével, ami 18 éves koruktól 50 éves korukig körülbelül 6 hónapnak felel meg.

  11. 11 A férfiak dupla annyiszor hazudnak egy nap, mint a nők. Ezek a hazugságok legtöbbször azonban apróságok, melyek a főnökük vagy partnerük felé irányulnak.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

9 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Miért kéne napi 20 percet pasikat bámulnom, amikor az egész városban nincs még egy olyan, aki akár nyomokban megközelítené a férjemet? :O
  • Az a helyzet, ha tudod azt, hogy az egész városban nincsen olyan, akkor te már láttad, nézegetted az egész város pasiját. :D
   • Ugye nem azt akarod mondani, hogy tényleg nem értetted, amit MariMarcsa írt? 
 • 9,814
  Rendszeres látogatóKommentkirályTörzsvendég10 hozzászólás
  9. Azéé b**meg, mert a fiatalok próbálják követni az aktuális trendet. Az idősebbeknek van annyi eszük, hogy figyelembe vegyék a kényelmet is
 • 10. Vajon ebbe az is beletartozik, mikor Magnus-t csodalom? Mert akkor ez nalam napi harom orara (minimum) emelkedik 😂😂(Melott valami hulye elkezd ezen izelni, hogy minek nezeget harom orat egy anime karaktert, akkor mondom, hogy koltoi tulzasnak hivjak.)
 • 9,109
  Létrejött!Első hozzászólás20 hozzászólásÖregmotorosElső reakció
  Én férfi vagyok és nem nőket bámulok órákig, hanem a saját szépségemet a tükörben. Lenyűgöz.
 • 4.: Hát nekem a piros fejpántos fickóról - amellett, hogy: "Te jó ég, ennek a gyereknek vastagabb a karja, mint a combja!", inkább az jut eszembe, hogy le akar esni róla az a rikító színű rövidgatya, azért kapaszkodik az övbe...

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.