HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

10 hihetetlen esemény a múltból, ami bármennyire is lehetetlennek tűnik, mégis megtörtént!

  A Ma tudtam meg! Facebook oldalon rengeteg bizarr, furcsa, szokatlan és hihetetlen tényről és eseményről olvashattok, amire, ha nem lennének bizonyítékok, hogy tényleg megtörténtek, valószínűleg azt mondanánk, hogy ez csak kitaláció, semmi több.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most megpróbáltuk kiválasztani a Facebook oldalon publikált 10 legérdekesebb bejegyzést az utóbbi időből, melyeket kétszer vagy háromszor is át kell olvasni ahhoz, hogy megértsük és elhiggyük őket.

  1. 1 Egy párizsi buszsofőr egyszer minden utast leszállított a buszról, mert senki sem ment arrébb, hogy a kerekesszékes férfi, Francois Le Berre felszálhasson a buszra. Miután mindenkit leszállított, felsegítette a kerekesszékes férfit a buszra, és a sofőr egyetlen utassal folytatta az útvonalat.


  2. 2 Amikor az Egyesült Államok haditengerészei visszatérnek egy küldetésről, a leszállásnál mindig elsőbbséget élveznek azok a tengerészek, akiknek gyermekük született a távollétükben.

   Amerikai tengereszek

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Joseph Strauss, a Golden Gate főmérnöke féltette a munkások biztonságát a híd építésekor, ezért kitalálta, hogy helyezzenek alájuk egy hálót. A háló később 19 munkás életét mentette meg.

   Golden gate fomernok

  4. 4 Egy Gabi Mann nevű lány 2011 óta eteti a varjakat, a madarak pedig hálából különféle ajándékokat visznek neki. Ez a gyűjtemény a varjak ajándékaiból készült.

   Varju ajandekok

  5. 5 1938-ban Mexikó volt az egyetlen ország a világon, ami nyíltan fellázadt Ausztria Németországhoz kapcsolása ellen, ezért hálából az osztrákok Bécs második kerületében Mexikoplatz névre keresztelték az egyik területet.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 A képen látható férfi a Titanic másodtisztje. Mivel nem volt hajlandó elhagyni a hajót, amíg mindenkit ki nem mentett, ezért csapdába esett a víz alatt. Az egyik kazán felrobbanása miatt végül ki tudott szabadulni és túlélte a balesetet. Ha ez nem lenne elég, a férfi a második világháborúban is szolgált, ahol 127 embert mentett ki Dunkerque-ből egy evakuálás során.

   Titanic masodtiszt

  7. 7 Kylie Minogue beperelte Kylie Jennert egy név miatt.

   Kiley per

   Kylie Minogue pert nyert Kylie Jenner reality-tévésztár ellen, aki a Kylie védjegy bejegyeztetését kérte az Egyesült Államokban. Az ausztrál énekesnő elmondása szerint már Jenner születése előtt "Kylie"-ként szerepelt, és ő volt a www.kylie.com weboldal tulajdonosa is. Az énekesnő szerint a Kylie név védjegyként történő bejegyzése súlyosan károsította volna őt és a hírnevét, ezért beperelte a tévésztárt és végül meg is nyerte ellene a pert, ezért Kylie Jennernek "Kylie Cosmetics" néven kellett bejegyeznie és levédenie a cégét.

  8. 8 Roselle egy vakvezető kutya volt, aki a szeptember 11-ei támadások idején 1463 lépcsőn segítette le a vak gazdáját és az időközben hozzájuk csatlakozó embereket, mielőtt az északi torony összeomlott. A kutya csak egyetlen egyszer állt meg egy pánikrohamot kapott nőnél, hogy megnyugtassa őt.

   Hos kutya

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 1991-ben Patricia Stallingst életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, mert megmérgezte fiát fagyállóval. A börtönben aztán teherbe esett és megszülte második gyermekét, akit nevelőcsaládhoz adtak. A gyermeken később ugyanazok a tünetek jelentkeztek, mint a testvérénél, mielőtt meghalt – a tünetek nagyon hasonlítottak a fagyálló mérgezéshez. Kiderült, hogy a nő ártatlan és valójában mindkét gyermeke egy ritka genetikai rendellenességgel született!

   Fagyallos anyuka

  10. 10 Lawrence Anthony-t világéletében csak „elefántsuttogónak” hívták. Miután elhunyt, egy csoport elefánt jelent meg a házánál, akiket egyszer maga a férfi mentett meg az orvvadászoktól és napokon át gyászolták az elhunyt emberüket.

   Elefantsuttogo

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 6. Charles Lightoller tényleg a Titanic másodtisztje volt, sok embert mentőcsónakba rakott, és valóban részt vett  Dunkerque-nél az evakuálásban. A szöveg többi része marhaság - az pl. köztudott, hogy NEM mentettek ki mindenkit a Titanicról...
  • Tudsz szöveget értelmezni? Ha igen, akkor fuss neki megint és ha sikerült, szólj. Ha nem, akkor segítek. Csak jelezd, kérlek. (áhh... meggondoltam magam, nem várok)"Mivel nem volt hajlandó elhagyni a hajót, amíg mindenkit ki nem mentett, ezért csapdába esett a víz alatt."Egy szóval nincs az leírva, hogy mindenkit megmentettek a Titanicról. Elhatározta, hogy mindenkit megment. Nem történt meg, mert csapdába esett. És mert lehetetlen volt. Érted? Okostojás...

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.