HIRDETÉS

21 alkalom, amikor a kétbalkezesség nagymesterei munkába álltak

Sok ember kel reggel 5-kor csak azért, hogy futással indítsa a napot, majd egy alapos zuhanyozás után rekord eredményeket érjen el a munkahelyén. Nos, cikkünk hősei nem ilyenek. Ők inkább a dolce far niente művészetének hódolnak, vagyis élvezik az édes semmittevést.


HIRDETÉS

Dolgozniuk azonban nekik is kell, így napi 8 órára kénytelenek felhagyni a semmittevéssel. A Liked.hu-nál azonban megfigyeltük, hogy ez senkinek nem jó, hiszen amikor a kétbalkezesség nagymesterei munkába állnak, csak olyan dolgok történhetnek, mint a most következők.

 1. 1 A szárított szardíniákkal teli zacskóban az egyik hal észrevehetően különbözött a többitől. Kiderült, hogy ez egy halálosan mérgező gömbhal.


 2. 2 Ennek a bárnak a WC-jében valaki ököllel betörte a falat. Azóta ez a „törékeny férfiasság” nevű művészeti installáció.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,Az albérlet tulajdonosa eljött, és kifestette a padlót a mosókonyhában, de nem mozdított el semmit a helyéről, szóval ilyen lett a végeredmény.”


 4. 4 ,,Tegnap egy nő mellett ültem a repülőn. Ebéd közben közvetlenül a laptop billentyűzetére tette az ételt.”


 5. 5 ,,Ezzel a puzzle összerakása befejeződött."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Vigyázz, lépcső!


 7. 7 A gyalogátkelőhely betöltés alatt.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

8 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


 • ,Az albérlet tulajdonosa eljött, és kifestette a padlót a mosókonyhában, de nem mozdított el semmit a helyéről, szóval ilyen lett a végeredmény.”Ez tök jól hangzik, de azért élek a gyanúval, hogy a teljes történet nem ennyi. Az életben már találkoztam olyannal, hogy a főbérlő kérte az albérlőt, hogy ürítse ki az adott helységet a felújításhoz / festéshez, ami nem valósult meg. Itt is ilyesmit tudok elképzelni - az albérlő úgy gondolta, hogy a főbérlő dolga lesz kipakolni az albérlő dolgait ahhoz, hogy festést meg tudja csinálni... Itt én esélyesen nem a főbérlő, hanem az albérlő viselkedését tartom kétbalkezesnek...
  • Ezt túltoltad barátom. Ami valószínűbb. Amúgy is kellett festeni, körbefestették gyors a cuccokat, ment a vicces fotó, aztán befejezték a festést tisztességesen...az internet meg hahotázik azóta is... :) 
 • 20-as, talán le kéne szedni az egyik végéről a radírt és tádáám, ki lehet hegyezni és működőképes lesz a ceruzánk.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.