19 ember elmesélte, milyen furcsa helyzetekbe bonyolódnak a szokatlan megjelenésük miatt

Gének, fitnesz, jó kozmetikumok baba arc vagy a hírhedt napi 2 liter víz – mindenkinek megvan a saját fiatalító titka. Úgy tűnik azonban, hogy egyes embereken nem fog az idő vasfoga, és bár már bőven túl vannak az édes tinédzserkoron, mégis épp úgy néznek ki, mint akkoriban. Ez persze szokatlan problémákat és kellemetlen helyzeteket képes szülni a mindennapokban.

A Liked.hu-nál most utánajártunk, hogy milyen nehézségekkel kell szembesülniük azoknak az embereknek, akiknek az életkorát szinte lehetetlen megállapítani anélkül, hogy belekukkantanánk a személyigazolványukba.


 1. 1 ,,A feleségemtől elkérik a személyit a boltban, és az utcán a fiatal srácok mindig bepróbálkoznak nála.”


 2. 2 ,,182 cm vagyok, és Olaszországban élek, ahol ez már elég magasnak számít. Amikor valahol gyerekjegyet próbálok vásárolni, az ellenőrök mindig elkérik a személyimet. Pedig csak 14 éves vagyok.”


 3. 3 ,,Ebben az évben a lányom első osztályos lett. Amikor bementem a lányomhoz, az igazgató meglátott a folyosón, és megkért, hogy segítsek az „osztálytársaimnak” széket pakolni az aulában. Majdnem 30 éves vagyok.”


 4. 4 ,,Minden alkalommal, amikor étterembe megyek, megkérdezik tőlem, hogy hozzanak-e nekem valamit a gyerek étlapról? Egyébként 19 éves vagyok.”

  15688515 image crop 602x637 1580284358 728 4498f67aa5 1580538685
  quora

 5. 5 ,,Amikor nincs nálam személyi, csak úgy engednek be a főiskolára, ha azt mondom, hogy a bátyám ott tanul. (152 centi vagyok) 22 éves vagyok.”


 6. 6 ,,A férfiak gyakran jönnek oda hozzám ismerkedni. Mindig mondom nekik, hogy max az anyjuk vagy a nagymamájuk lehetnék! 60 éves vagyok.”


 7. 7 ,,A 21 éves barátommal elmentünk a kutyakiállításra, ahol megsimogatott egy furcsa kutyát. Én is meg akartam, ezért a barátom megkérdezte, hogy szabad-e, mire a kutya gazdája azt mondta: „persze, nyugodtan simogassa meg édesanyád is!” Anya?!?! Csak 30 vagyok!!”


    

 8. 8 ,,12 évesnek néznek, ha nem sminkelem maga, 28-nak, ha igen. De bármilyen rendezvényre bejuthatok gyerekjeggyel. Egyébként 19 éves vagyok.”


    

 9. 9 ,,Az emberek azt hiszik, hogy 30 éves vagyok, pedig valójában csak 16.”


 10. 10 ,,Amikor levelet hoz a postás, gyakran megkérdezi, hogy itthon vannak-e a szüleim. Az iskolában meg szokták kérdezni, hogy hanyadikos vagyok, pedig valójában tanár vagyok. 26 éves vagyok.”


REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

13
Ez igen!
4
Nem tetszik!
24
Vicces
4
Imádnivaló
7
Meglepő
3
Szomorú
2
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest

Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!