16 ember megosztotta azokat a fotókat, melyek “előtte-utána” részre osztották az életüket

Minden ember életében történnek komoly változások, néha anélkül, hogy ez azonnal egyértelmű lenne számunkra. Ennek megfelelően a legtöbbünknek nem is sikerül ezeket a pillanatokat lencsevégre rögzíteni, cikkünk hősei azonban kivételt képeznek ez alól. A most következő emberek komoly műtéteket éltek túl, elvesztették szeretteiket, vagy épp olyan négylábú barátokra bukkantak, akik később megmentették az életüket.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál tudjuk, hogy milyen nehéz dolog átélni az életünket teljes egészében felforgató eseményeket, hát még nyilvánosan beszélni róluk másoknak, ezért nem győzzük emelni a kalapunkat a most következő (és hozzájuk hasonló) emberek bátorsága előtt.

 1. 1 ,,Én és a menyasszonyom, Olívia, 2017. márciusában. Szeretem és utálom ezt a fényképet egyszerre, mivel ez volt az utolsó közös képünk. Olívia autóbalesetben elhunyt.”


 2. 2 ,,Ezt a képet édesanyámról készítették, hogy megmutassák annak a férfinek, aki feleségül akarta őt venni. Kiderült, hogy a férfi tuberkulózisban szenved, amit végig titkolt édesanyám elől. Szerencsére anyám nem ment hozzá feleségül.”


 3. 3 ,,Ezt a képet akkor készítettem, amikor megtudtam, hogy Lyme-kórom van. Az egyetemet is ott akartam hagyni, de a barátaim lebeszéltek róla.”


 4. 4 ,,Az egyetemen olyan pletykák terjedtek, hogy csak kitaláltam a betegségemet, és valójában ellógom az órákat. Ezt a képet azután készítettem, miután az orvosok közölték velem, hogy az egy éves kezelés után végre újra tudok járni.”


 5. 5 ,,5 évnyi tengeralattjárón történő szolgálat után hazatértem, depressziós lettem, és sokat gondoltam az öngyilkosságra. Alkoholista lettem, de ez a kutya ráébresztett, hogy nem érhet így véget az életem.”


 6. 6 ,,A feleségem ikreket szült. A szülés már megkezdődött, amikor kiderült, hogy császármetszést kell alkalmazni. Szerencsére végül minden jól sikerült.”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 7. 7 ,,50 ezer dolláros adóssággal és egy fillér nélkül érkeztem New Yorkba. Munkám sem volt, gyakorlatilag az utcán éltem. Azóta minden megváltozott.”


 8. 8 ,,Az első lépéseim a gerincműtétem után. Ebben a pillanatban az egész életem megváltozott.”


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

Szólj hozzá!

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
  Mit készítsünk?!
  Kép
  Fotó vagy GIF.
  GIF
  GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
  Videó
  Youtube, Vimeo vagy Vine.
  Szöveg
  Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
  Lista
  Klasszikus internetes lista, számozással.
  Szavazás
  Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
  Visszaszámlálás
  Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
  Személyiség teszt
  Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
  Kvíz
  Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
  Nyílt lista
  Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
  Ranglista
  Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

  Küldd el egy barátodnak!