HIRDETÉS

14 ember, aki rájött valamire, ami örökre megváltoztatta a szeretteivel szembeni hozzáállását

Számos tanulmány és statisztika szerint nap mint nap hazudunk. Néha apróságokat, néha hatalmasakat. A hazugságaink legtöbbször a rokonainkat, barátainkat és a párunkat érinti. Természetesen néha így is felbukkan az igazság – például, ha valaki talál valamit, amit nem lett volna szabad megtalálnia.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most pontosan ilyen emberek történeteit gyűjtöttük össze, és előre figyelmeztetünk: némelyiktől közülük könnyen könnycsepp szökhet a szemünkbe, míg másoktól hangos nevetésben törhetünk ki.

 1. 1 ,,Anyám mindig azt mondta, hogy apám egy gonosz ember, ezért bűnösnek éreztem magam, amikor találkoztam vele. Mikor apu meghalt, szétválasztottam a dolgait, és rájöttem, hogy néha nem vásárolt ételt, csakhogy pénzt adhasson nekünk.”


  ,,A bal oldali kép az első karácsonyomkor készült, a jobb oldalin apám és a fiam látható."

 2. 2 ,,Amikor nagyapám elhunyt, megtaláltuk a naplóját. Nem tudtunk ellenállni a kísértésnek, úgyhogy beleolvastunk. Kiderült, hogy élete utolsó éveiben borzasztóan hiányzott neki a nagymamám, és szörnyen magányos volt. Nekünk fogalmunk sem volt erről.”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,Két évig voltam együtt egy lánnyal. Egyszer véletlenül megnyitottam az egyik üzenetét, amiben egy elég intim beszélgetést folytatott valakivel. Kiderült, hogy ez a fickó egy házas barátom volt, akit én is évek óta ismertem.”


 4. 4 ,,21 éves voltam, amikor beleszerettem egy 28 éves srácba. Egyszer véletlenül megtaláltam az útlevelét a szekrényben. Kiderült, hogy 38 éves volt, és végig hazudott nekem, mert attól félt, hogy nem akarok randizni egy ilyen „öregemberrel”.”


  ,,Megbocsájtottam neki és 7 évvel később megszületett az első közös gyermekünk."

 5. 5 ,,8 éves koromban találtam egy ajándékos dobozt anyám táskájában, amire az volt írva: „gumitermék”. Lesokkolt. Később megkaptam ezt a dobozt karácsonyra. Szerencsére ez volt benne, és nem valami más…”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 ,,Megtaláltam anyám régi levelét, amiből kiderült, hogy nem tudta fizetni a kedvenc trombitám bérleti díját, és a hangszerbolt tulajdonosa ezért elengedte a bérleti díjat.”


 7. 7 ,,Felújítottuk nagyapám alagsorát, és ettől az üzenettől olyan érzésem lett, mintha most is előttem állna és ordítozna velünk."


  ,,Tönkretettétek a kemény munkámat, Ti hülye s*ggfejek! 1975”

  Még nincs vége, a lista a következő oldalon folytatódik!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

4 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


 • Nekem ez ugyan nem nagyon változtatott a hozzáállásomon senkivel kapcsolatban, de azért leírom. Világ életemben szerettem régi vagy kevésbé régi képeket nézegetni. Nemrégen beszereztem egy fényképalbumot, hogy abban tudjak hazavinni magammal képeket a nagyszüleimtől. Egyszer, mikor éppen náluk voltam, a nagyim mutatott egy képet az üknagymamámról. Lenyűgözött, nagyon gyönyörű volt szerintem. Aztán mutatott egy másik képet, és azt mondta: "Én már csak ilyennek ismertem." A kép egy (szerintem) nagyon idős nőt ábrázolt. Mama azt mondta, hogy ez ugyan az, mint aki az első képen volt. Nagyon meglepett. Mármint, tudtam, hogy a kettő egy és ugyan az, na de akkor is, elég furcsa volt. Azóta mind a két képet a fényképalbumomban őrzöm, csak mint egy emlékeztetőt, hogy mennyit változik egy ember külső megjelenése az évek alatt. Mindig szeretettel nézem azt a képet, pedig nem is ismertem. Nem is tudom, miért, talán csak az érzés, hogy rokonok vagyunk már arra késztet, hogy szeressem.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!