21 fotó, ami alapján jó ötletnek tűnik, hogy Magyarország visszalépett az olimpiarendezéstől

Hirdetés helye

...

Így, hogy az olimpia rendezéstől hivatalosan is visszalépett Magyarország, tulajdonképpen okafogyottá vált azon vitatkozni, hogy megérte-e volna avagy sem. Mi sem kívánunk ebben állást foglalni természetesen, inkább csak néhány ,,felemelő" pillanatképpel megemlékezünk róla, hogy miért is tűnik jó döntésnek a visszalépés ténye, hiszen tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, akadnak még itt-ott formai hiányosságok az országban...


1.  Amíg a trolibuszokat az utasok tolják, (mint abban a régi jó szakállas viccben) addig talán az olimpia gondolata sem olyan égetően fontos.

2.  Más országokban talán meglepődnének rajta, ha valaki hasonlóképpen próbálna meg - nem is tudom...elbugázni vagy csak simán elszállíttatni - egy autót, de nálunk nem.

3.  De hogy valami pozitívum is legyen, a repülőtéri mosdóban például már minden adott volt hozzá, hogy 'megneveljük' kicsit az olimpia okán ideutazó tudatlan nyugati embereket.

4.  Bár a magyar ember talán természeténél fogva is kissé mogorva és kedvtelen, de legalább tudunk nevetni olyan dolgokon, melyet más országok lakói nem biztos, hogy poénként értelmeznének.

3-as metró hagyj fel minden reménnyel

5.  Más országokban a Valentin-nap nem feltétlenül állami-szintű ünnep, nálunk azonban az önkormányzatok is szívesen ajándékoznak, még akár egy sima Valentin-nap alkalmából is.

6.  Magyarországon még a sötét nagyuraknak sem megy olyan jól a sora, nem ritka, hogy kéregetniük kell a napi betevőért.

7.  Persze azért akadnak dolgok, melyekre kifejezetten büszkék vagyunk.

...

Tetszett? Érdekesnek találtad? Oszd meg a barátaiddal!

1.3k
0
1.3k, 0 pont
MI A REAKCIÓD?
Vicces Vicces
137
Vicces
Imádom Imádom
31
Imádom
Érdekes Érdekes
78
Érdekes
Szomorú Szomorú
59
Szomorú
LOL LOL
32
LOL
Ötletes Ötletes
69
Ötletes
Hűha Hűha
23
Hűha
Cuki Cuki
23
Cuki
Menő Menő
45
Menő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bejelentkezés

Csatlakozz közösségünkhöz!

Még nincs Liked.hu profilod?
Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Légy Te is része a közösségünknek!
vagy

Válassz egy típust

Cikk Kép Lista Szavazás Kvíz Videó Zene Galéria