21 fotó, ami alapján jó ötletnek tűnik, hogy Magyarország visszalépett az olimpiarendezéstől

Így, hogy az olimpia rendezéstől hivatalosan is visszalépett Magyarország, tulajdonképpen okafogyottá vált azon vitatkozni, hogy megérte-e volna avagy sem. Mi sem kívánunk ebben állást foglalni természetesen, inkább csak néhány ,,felemelő" pillanatképpel megemlékezünk róla, hogy miért is tűnik jó döntésnek a visszalépés ténye, hiszen tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, akadnak még itt-ott formai hiányosságok az országban...


1.  Amíg a trolibuszokat az utasok tolják, (mint abban a régi jó szakállas viccben) addig talán az olimpia gondolata sem olyan égetően fontos.

2.  Más országokban talán meglepődnének rajta, ha valaki hasonlóképpen próbálna meg - nem is tudom...elbugázni vagy csak simán elszállíttatni - egy autót, de nálunk nem.

3.  De hogy valami pozitívum is legyen, a repülőtéri mosdóban például már minden adott volt hozzá, hogy 'megneveljük' kicsit az olimpia okán ideutazó tudatlan nyugati embereket.

4.  Bár a magyar ember talán természeténél fogva is kissé mogorva és kedvtelen, de legalább tudunk nevetni olyan dolgokon, melyet más országok lakói nem biztos, hogy poénként értelmeznének.

3-as metró hagyj fel minden reménnyel

5.  Más országokban a Valentin-nap nem feltétlenül állami-szintű ünnep, nálunk azonban az önkormányzatok is szívesen ajándékoznak, még akár egy sima Valentin-nap alkalmából is.

6.  Magyarországon még a sötét nagyuraknak sem megy olyan jól a sora, nem ritka, hogy kéregetniük kell a napi betevőért.

7.  Persze azért akadnak dolgok, melyekre kifejezetten büszkék vagyunk.

Hozzászólások 0

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Send this to a friend