20 fotó, ami bizonyítja, hogy az apukák valójában olyanok, mint a rossz gyerekek

Az édesanyáknak valószínűleg nem kell bemutatnom azt a gyakorta fennálló helyzetet, mikor az egyébként is rosszcsont gyerekek mellé, még apuka húzásait is megkapjuk grátisznak. Bármennyire is hihetetlen, de ezek a magukat ,,felnőttnek" nevező személyek, olykor a gyerekeket is megszégyenítő módon képesek rosszalkodni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi fényképek sokasága...


1.  ,,Apukám üzleti útra utazott Tokióba, és mivel nagyon aggódtunk érte, megkértük, hogy küldjön majd egy képet, ha megérkezett a hotelszobájába. Ezt a képet küldte..."

2.  ,,Évekig győzködtük édesapámat, hogy ugyan cserélje már le azt az ütött-kopott Nokiáját, mert már minden az okostelefonok körül forog. Nagy nehezen végül beadta a derekát, majd szerzett magának egy ilyen telefontokot..."

3.  Amikor apuka szabadnapos, és egyedül van otthon...

4.  Mint már említettem...akár a rossz gyerekek... 😛

5.  ,,Édesapám így ült velem szemben, legalább 5 perce, mikor már éppen kezdtem azon gondolkodni, hogy esetleg meglágyult az agya, lenéztem a tányérjára, és megláttam, hogy mire ment ki a 'játék'..."

6.  ,,Egyik nap az iskolából hazaérve azt hallom, hogy édesapám szólítgat-szólítgat, de bárhogy is keresem, nem találtam sehol. Próbáltam a hang után menni, mire végre megláttam, hogy honnan is beszél hozzám..."

Apuka a plafonból

7.  ,,Pár hete kollégiumba költöztem, és mikor kérdeztem apukámat, hogy mi újság otthon, azt mondta, hogy a kutyánk teljesen elfoglalta a szobámat. Mikor értetlenül visszakérdeztem, a következő képet küldte..."

8.  ,,Apukám fogorvos, ezért így néz ki nálunk egy faragott tök Halloweenkor.

9.  ,,Apukám és én megcsináltuk a világ legnagyobb szendvicsét. Sok-sok fejtörés után kiszámoltuk, hogy a spanyolországi Cordoba és az új-zélandi Hamilton pontosan ugyanott található, csak épp a bolygó eltérő oldalán. Így hát elutaztunk mindketten, fogtunk két szelet kenyeret, és szendvicsbe csaptuk a Földet."

10.  ,,A férjem egy csirkét rakott a hálaadási pulykánk belsejébe, majd azt a mesét dobta be a lányainknak, hogy terhes volt a pulyka..."


Tetszett? Érdekesnek találtad? Oszd meg a barátaiddal!

853
275
853, 275 pont
MI A REAKCIÓD?
Vicces Vicces
218
Vicces
Imádom Imádom
30
Imádom
Érdekes Érdekes
73
Érdekes
Szomorú Szomorú
32
Szomorú
LOL LOL
36
LOL
Ötletes Ötletes
70
Ötletes
Hűha Hűha
12
Hűha
Cuki Cuki
34
Cuki
Menő Menő
67
Menő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bejelentkezés

Csatlakozz közösségünkhöz!

Még nincs Liked.hu profilod?
Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Légy Te is része a közösségünknek!
vagy

Válassz egy típust

Cikk Kép Lista Szavazás Kvíz Videó Zene Galéria