HIRDETÉS BEZÁRÁS
Egyéb

Melyik a jobb: Harry Potter, vagy a Gyűrűk ura?

Szavazz arra, amelyik szerinted a jobb! Bár mondjuk mind a kettő szuper! 😜
   1. Harry Potter 2
    Harry Potter
   2. gyuru
    Gyűrűk ura
   634 szavazat
   Mutasd meg, hogy mire szavaztál:

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

14 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • szerző 1,750
  Beszélgetésindító10 hozzászólás
  Figyeljen ide Mindenki! Nem kell egymásnak esni, mindenkinek más az ízlése! Nem azért hoztam létre ezt a bejegyzést, hogy veszekedjetek itt! Élvezzük mind a kettőt, olyan szinten, ahogy mi szeretjük! A Harry Potter is fantasztikus is a maga nevében, az egyik legjobb barátomnak a kedvence, és a Gyűrűk ura is fantasztikus mindenhogyan, ez meg az én kedvencem. A Harry Potter inkább gyerekeknek íródott, a Gyűrűk ura pedig inkább a nagyobbaknak. Jobban fel kell dolgozni az eseményeket benne, ez így jó, a Harry Potterben meg csak úgy pörögnek egymás után az események. Ez így jó. Szóval:Ez a szavazás arra volt, hogy élvezzétek, megmutassátok egy szavazat formájában, hogy Ti melyiket szeretitek jobban, rendben? További szép napot mindenkinek, és jó szavazást! Ui.: Lehet kommentelni, hogy melyiket szeretitek jobban, a másik felet nem szidva! 😋🙂😉
  • 18,641
   10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
   Végre valaki aki tesz azért, hogy norma komment szekció legyen a bejegyzések alatt, ne pedig egymás gyilkolása! 😋❤️
 • Helló! Olvasgatva a kommenteket... Nos.. Igen. Szeretném ha elmondhatnám én is a véleményem.És is nagyon Gyűrűk ura párti vagyok, de mielőtt bárki leszólna, elmondanám, hogy régebben a Harry Potter a kedvencem volt.Akkor ábrándultam belőle ki nagyon, amikor, már felnőttebb fejjel újra olvastam. Sajnos rájöttem, hogy (keresztényként) egy sátánista könyvet tartok a kezemben. Nagyon sajnáltam, mert mint fent említettem a kedvencem volt. Utána jártam, és láttam olyan interjút J. K. Rowling-gal, amiben elmondja, hogy a Sátán megszólította őt, és azt mondta neki, hogy ha leírja, amit Ő mond, akkor gazdag és híres lesz.Kérlek ne oltsatok széjjel, amiért ezt leírtam.
  • Én is keresztény vagyok, de én ezt nem éreztem. Miért lenne sátánista? Nem oltani akarlak, csak szeretném tudni, mi az, ami ezt kiváltotta belőled. Tényleg, kíváncsi vagyok rá.
  • Sajnos. Pedig mint tudjuk, a Gyűrűk ura világát J. R. R. Tolkien 30 êvig építette. A Gyűrűk ura sokkal igényesebb, jobb, értelmesebb és kidolgozottabb. A Harry Potter pár szerencsétlen gyerek életét mutatja be, nagyban fűszerezve mágiával. A Gyűrűk ura ezzel szemben A világ legnagyobb tündérmeséje. Azt meg ugye mondanom se kell, hogy a Gyűrűk urában lévő nyelvek a világ nyelveiből lett létrehozva, pl.: latin. Na mármost. Tolkien teljesen jól működő, megtanulható nyelveket hozott létre, és nem is kevés ember van, aki ezt megtanulja. J. R. R. Tolkien TUDÓS volt. A Harry Potter írója pedig? Egy kis fruska, aki összekotort valami szánalmas romhalmazt. A Harry Potter nyert? Igen. Tudod miért? Mert a Gyűrűk ura filmek nem adják vissza egészen a könyvek varázsát, a könyvek meg már a mai generáció számára túl bonyolult, mer' ilyen szavak vannak benne, meg olyan nehéz. A Harry Potter pedig olyan szintű, jó. Ezt már tovább nem is ragozom. Ja! Ugye azt nem hiszed, hogy csak három Gyűrűk ura kônyv van!? Sok kiegészítése is van. Sokan nem a Harry Potter-re szavaztak volna, ha egy kicsit több türelmük van, és elolvasták volna a Gyűrűk ura könyveket. Ja! Meg több eszük, hogy elolvassák is.  Végeztem.
   • Én nem szeretném leírni a gyűrük urát, de szerintem unalmas volt (a könyv, a filmet nem is láttam). De attól hogy neked jobban tetszik a gyűrük ura nem kell fikázni a Harry pottert, az is egy nagyon jól felépített univerzum és szerintem Rowling is zseniális író,gyerekek millióval szerettette meg az olvasás.És mielőtt nekem esnél hogy biztos egy ostoba mai fiatal vagyok aki még olvasni se tud... Imádok olvasni. Mások vagyunk más az izlésünk de nem kell fikázni azt ami a másiknak tetszik nekünk viszont nem. 
   • en elhiszem, hogy Gyűrűk ura párti vagy,  de az azért mégis csak sok egy picit, hogy ennyire lekezelően írsz a Harry Potterrol es rólunk, akik a Harry Potterre szavaztak. HOgy írhatsz olyat, hogy szánalmas romhalmaz? Nem is tudhatod elképzelni, mennyii munka megírni ennyi könyvet úgy, hogy sehol se legyen benne ellentmondás. Ráadásul rengeteg rejtett utalás van benne, amiket, ha észreveszel, rájössz, hogy a "varázsolgassunk egy hurkapálcikával" álarc mögött mennyire szép, és valósághű dolgokat ásott el a "kis fruska, aki összekotort valami szánalmas romhalmazt." Én ugyan kedvelem a Gyűrűk urát is és ezzel a a kommenttel nem az a celom, hogy fikázzam bármelyik könyvet, csak szeretném üzenni, h nem ártana még egyszer elolvasnod a Harry Pottert.
   • Hali! Teljesen egyet értek veled azzal kapcsolatban, hogy a Gyűrűk Ura nagyságrendekkel jobb, mint a Harry Potter. És hogy félreértés ne essék, mindkettőnek olvastam a köny verzióját, és láttam a film verzióját, de azért kicsit durvának érzem azt, amit a H. P. -ről mondasz. Mert tény, hogy a Gyűrűk Ura jobban kidolgozott, igényesebb, stb., de azért a Harry Potter is egy nagyon jó történet, ami nem érdemli meg, hogy így beszéljenek róla. Persze ettől függetlenül is úgy gondolom, hogy a Gyűrűk Ura sokkal jobb. Remélem, hogy senki sem zavarodott bele a mondanivalómba. 
   • Annyira köszönöm hogy ezt megosztottad velünk 😁
   • szerző 1,750
    Beszélgetésindító10 hozzászólás
    Nyugodj le, semmi baj sincs, neked ez a véleményed, de tényleg durva az amit írtál! Örülök hogy szereted a Gyűrűk urát, mert valóban fantasztikus film és könyv is egyben! 😉
   • Teljesen igazad van, a  de 12 évesen én nagyon szeretek olvasni, a Gyűrűk Urából csak ½ részt láttam, de mégis arra szavaztam. Szerintem látványosabb is, pedig a Harry Pottert is nagyon szeretem. De abban igazad van, hogy a Gyűrűk Ura nagyobb kidolgozást ért meg. De mind a kettőbe nagyon odatette magát az író. De teljesen megértem amit írtál, és igazad is van.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.