HIRDETÉS BEZÁRÁS

5 társasjáték, ami bizonyította, hogy a játékok nem csak gyerekeknek valók

  Sokan mondják, hogy „a játékok gyerekeknek valók”, azonban nem biztos, hogy igazuk van…

  Mi, a Liked.hu-nál most elhoztunk nektek 5 olyan játékot, ami a fenti állítás ellenkezőjét bizonyítja.

  1. 1 Nemesis

   inbound670374003856831224

   A Nemesis nemcsak hogy valószínűleg túl komplex játék egy kisgyerek számára, de ez a játék nem kifejezetten gyerekbarát játékelemekkel büszkélkedhet, aminek valószínűleg az az egyik oka, hogy a játék nagyon hasonló az Alien című filmhez.

  2. 2 Root

   inbound2548201574820641044

   A Root ránézésre egy igazán aranyos játék, de látszat csal, ugyanis ennek a játéknak szinte a lényege, hogy a játékosok kitoljanak egymással. A játék néha tényleg nagyon kegyetlen tud lenni, amit egy 4-6 éves gyerek nem biztos, hogy el tud fogadni.

   Ezen kívül az sem a játék előnyei közé tartozik, hogy egyelőre nincsen magyar kiadása, vagyis egy kisgyerek nem értené meg. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy létezik hozzá magyar nyelvű játékszabály, és lehetséges, hogy majd lesz magyar kiadása is.

  3. 3 A király dilemmája

   a kiraly dilemmaja

   A Király Dilenmája egy legacy típusú játék (aminek lényege, hogy a játékelemekre matricák kerülnek, bizonyos kártyákat el kell tépni), amivel együtt jár, hogy bizonyos döntések a játék további részére is kihatással lesznek)

   A játéknak vannak olyan részei is, amikben olyan dolgokról van szó, mint az emberkereskedelem, halálbüntetés, szexuális erőszak, és egyéb szexuális tartalom.

  4. 4 Mr. Jack

   gmhur11863 mr jack in london large

   A Mr. Jack-ben két játékos játszik egymás ellen, egyik a nyomozó a másik pedig Jack szerepében. A nyomozónak az a célja, hogy leleplezze, a nyolcból melyik karakternek jutott Jack szerepe, míg a Jack feladata mihamarabb megszökni a városból. 

   A játék nagyon sok taktikát igényel.

  5. 5 Az utolsó erőd

   az utolso erod asm34595 15687930466417

   Az Utolsó Erőd leginkább a grafikája miatt nem való kisgyerekeknek, ugyanis sok, számukra esetleg felkavaró illusztráció van a kártyákon.


   Neked mi a véleményed? Szerinted is sok olyan játék van, ami nem való gyerekeknek, vagy szerinted a játékok még mindig a gyerekeknek valók? Oszd meg velünk a véleményedet kommentben!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.