HIRDETÉS BEZÁRÁS

15 öltözködési hiba, ami plusz 5 kilót rádob a megjelenésünkre

Nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan hordunk.

  A legapróbb részletek is képesek tökéletessé- vagy tönkre tenni a megjelenésünket. Még a legegyszerűbb ruhadarabok is teltebbnek mutathatnak minket, ha nem figyelünk oda rájuk. Ilyen apró részlet lehet például a szoknya hossza. Ha azonban tudjuk, hogy mire kell figyelni, akkor biztos, hogy ragyogóan fogunk kinézni.

  HIRDETÉS

  Mindig azon fáradozunk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk, ezért elhatároztuk, hogy megosztunk veletek 15 hibát, amit gyakran elkövetünk a megjelenésünk apró részleteivel kapcsolatban.

  15. Gombok nélküli ing helyett válassz gombosat!

  Öltözködési tanácsok 015

  Úgy tűnik, egy egyszerű ing nem ronthatja el az összképet, de ez nem teljesen igaz. Ha szeretnéd elrejteni a plusz kilókat, akkor válassz gombos inget. Hagyd nyitva és vegyél alá egy egyszerű pólót. Ez nyújtja az alakod.

  14. Laza pulóver szoknyával – övvel trükközz!

  Öltözködési tanácsok 014

  A laza pulóver elrejtheti a derekad vonalát és lerövidíti az alsótested. Használj övet a képen látható módon, hogy kiemeld a derekad és nyújtsd az alakod.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  13. Ne húzd le a felsőd a hasad elrejtése érdekében!

  Öltözködési tanácsok 013

  Ne húzd le túl erősen a felsőt, mert ez két aránytalan részre szakítja az alakod. Ez különösen akkor igaz, ha az alsó és a felső rész kontrasztos színű. Tűrd be a szoknyába a felsőt, és vegyél rá egy kigombolt pulóvert vagy kabátot.

  12. Mutasd meg a vékonyabb testrészeidet: csukló, derék vagy nyak.

  Öltözködési tanácsok 012

  Amikor túlsúlyosnak érezzük magunkat, legszívesebben bebugyolálnánk magunkat a ruhába, hogy senki ne vegyen észre. De ne feledd, hogy ki kell emelni a csuklód, a derékvonalad, a nyakad vagy a bokád. Ezek azok a testrészek, amelyek karcsúbbnak és nőiesebbnek mutatnak.

  11. Gombos, testhezálló kötött pulóverek – vigyázz velük!

  Öltözködési tanácsok 011

  Sokan tartunk gardróbunkban ilyen vékony, kötött anyagból készült gombos pulóvereket. Itt azonban óvatosnak kell lenned. Ha vastagabb a derekad és a vállad, akkor ezek a pulóverek nem fognak karcsúsítani, hanem éppen ellenkezőleg, telítenek. Válassz inkább egy lazább szabású kötött pulóvert.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  10. Ne félj az egyszínű megjelenéstől!

  Öltözködési tanácsok 010

  Gyakran kerüljük az egyszínű öltözködést, mert unalmasnak és egyszerűnek tűnik, de ez nem így van. A kontrasztos alsó rész csak szélesebbnek mutat. Lásd a fenti képek példáját. Ha szoknyát választasz, akkor tűrd bele a felsőt, hogy ne told el a derékvonalad.

  9. Túl rövid rövidnadrág helyett válassz lazábbat!

  Öltözködési tanácsok 009

  A túl rövid rövidnadrág nem fog karcsúsítani, bármennyire is szeretnéd. Gyakran csak a hibáidat hangsúlyozza ki. Ha sportruhát választasz, akkor jobb, ha a kicsit lazább szabást részesíted előnyben. Ha mégis ragaszkodsz a rövidnadrághoz, akkor legyen hosszított fazonú és ne szűk.

  Kerüld továbbá a ruhád apró, gyerekes mintáit, amelyek túl sok figyelmet vonzanak a hasadra.

  8. Túl vékony és rikító öv helyett válassz vastagabbat!

  Öltözködési tanácsok 008

  Természetesen hordhatunk világos övet, de csak megfelelő ruházattal. Ha a kabátod sötétebb, mint az öved, akkor az optikailag szélesebbnek mutathatja a derekad. Ne használj vékony övet a külső ruházaton sem. Egy vastagabb öv jobban kiemeli az alakod.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.