HIRDETÉS BEZÁRÁS
Egyéb

12 hiba, amit gyakran elkövetünk a próbafülkékben, és utána nagyon megbánjuk

Tegyük kevésbé lassúvá és fárasztóvá a ruhapróbálgatást.

  A vásárlás nem mindig olyan kellemes időtöltés, mint a filmekben. Főleg, ha vissza kell vinnünk egy olyan ruhadarabot, ami a boltban jól nézett ki rajtunk, de otthon felpróbálva már nem volt túl meggyőző.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál hoztunk néhány tippet és tanácsot, amik segítenek véget vetni a kudarcba fulladt ruhavásárlásoknak.

  12 Válassz megfelelő fehérneműt a vásárláshoz

  Próbafülke dolgok 021

  Amikor vásárolni mész, fontos, hogy a megfelelő fehérneműt viseld ahhoz, amit vásárolni akarsz.

  Ha például egy szűk, V-nyakú ruhát akarsz felpróbálni, de sportmelltartó- és bugyi van rajtad, akkor biztosan nem fogod tudni felmérni, hogy a ruha valójában hogyan fog állni rajtad.

  Tervezd meg előre a megvásárolni kívánt ruhadarabhoz illő fehérneműt. Vagy vegyél fel egy olyan fehérneműt, amit amúgy is gyakran viselsz.

  11 Mozogj egy kicsit, miközben felpróbálod a ruhadarabot

  Próbafülke dolgok 020

  Amikor a próbafülkében vagyunk, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy miért is találták ki a ruhákat. És az ott lévő zsámoly nem csak a táskádnak való. Ha leülsz és megnézed, hogyan néz ki egy ruha különböző szögekből, és hogyan érzed magad benne, ahogy mozogsz, az segíthet a helyes döntés meghozatalában.

  Tehát ülj le, guggolj le, emeld fel a lábad és mozogj. Ezek a mozdulatok azt is megmutatják, hogy a szoknya vagy a rövidnadrág túl rövid-e vagy sem.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  10 A próbafülkében először nézd meg magad alaposan a tükörben abban a ruhában, amiben érkeztél

  Próbafülke dolgok 019

  Nézd meg magad a tükörben, mielőtt átöltözöl. Fontos megérteni, hogy a tükör vagy a világítás megváltoztatja-e a szokásos megjelenésed, és ezáltal vékonyabbnak vagy éppen ellenkezőleg, vastagabbnak tűnsz-e. Így kitapasztalhatod, hogy a boltban használt tükör mennyire torzítja a megjelenésed.

  9 Ne vonj le következtetéseket, ha mezítláb vagy zokniban vagy

  Próbafülke dolgok 018

  Ez a tanács hasonló a megfelelő fehérnemű viseléséhez: a ruhákat úgy kell felpróbálni, ahogyan később is viselni akarod őket.

  Gyakran hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy „Ó, most furcsán néz ki a zokni miatt, de ha hazaérek, és felveszem a magas sarkú cipőmet, biztosan jól fog kinézni”.

  De jó esély van rá, hogy az öltözék nem olyan lesz, mint amilyennek remélted. Szóval vegyél fel egy pár magassarkút a boltban, és próbáld fel a ruhákkal együtt, hogy tisztább képet kapj.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Próbálj ki több méretet ugyanabból a ruhadarabból

  Próbafülke dolgok 017

  Természetesen mindannyian ismerjük a szokásos ruhaméretünket, de a méretek márkánként és testalkatonként eltérőek. Mindig jó ötlet felpróbálni egy nagyobb és egy kisebb méretet, hogy összehasonlíthassuk az illeszkedést.

  Például a 38-as szabványméret tökéletesen illik rád, de lehet, hogy a 40-es méretben jobban érzed magad, ezért ha biztosra akarsz menni a választásodban, a legjobb, ha több méretben is felpróbálod. A méret csak egy szám, ezért ne erre alapozz, hanem azt vedd fel, ami a legjobban illik hozzád!

  7 Olyan ruhába menj, amit gyorsan le-fel lehet venni

  Próbafülke dolgok 016

  Ha tudod, hogy vásárolni mész, olyan ruhákat viselj, amelyeket könnyű levenni és felvenni a többszöri próbák során.

  Például nadrág helyett válassz szoknyát vagy ruhát, gombos ing helyett cipzáras pulóvert vagy kardigánt, bonyolult csizma helyett pedig valami egyszerű sportcipőt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.